Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου, σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών πραγματοποιήθηκε ο πρώτος Πανελλήνιος αγώνας κυπέλου Ελλάδος στην τεχνική και γιγαντιαία κατάβαση αλπικής χιονοδρομίας.

Ο Όμιλος Χιονοδρόμων Έδεσσας συμμετείχε με δυο αθλητές, τον Ευστράτιο Μίσκο και τον Θεοχάρη Πετσινάρη.

Ο Χάρης στην κατηγορία π1 (μικρών παίδων) στο GS τερμάτισε έκτος στην ηλικία του, δέκατος πέμπτος στην κατηγορία και στο SL αγώνισμα στο ποιο συμμετέχει για πρώτη φορά κατέκτησε την τρίτη θέση στην ηλικία του, ένατος στην κατάταξη της κατηγορίας.

Ο Στράτος στην κατηγορία π2 (παίδων) στην γιγαντιαία κατάβαση (GS) τερμάτισε πρώτος στην ηλικία του κατακτώντας την πέμπτη θέση στην κατηγορία, ενώ στην τεχνική κατάβαση (SL) όπου είναι και το αγώνισμα του δυστυχώς μια πτώση πριν το τέλος της πρώτης διαδρομής του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.

Επίσης στον αγώνα, εκτός συναγωνισμού ως προπομπός (forerunner), συμμετείχε και ο μικρότερης κατηγορίας αθλητής μας Πετσινάρης Σάββας δοκιμάζοντας πριν από όλους την διαδρομή του αγώνα.

Παρά την ως τώρα έλλειψη χιονιού και συνεπώς την έλλειψη προπόνησης για τους αθλητές, ικανοποιημένος μας δήλωσε ο προπονητής τους Πέτρος Μίσκος βάζοντας ψηλότερα τον πήχη για τους επόμενους αγώνες των Εδεσσαίων αθλητών.