«Οι φετινές υποχρεώσεις ξεκινάνε σε λιγότερο από 2 βδομαδες. Η διοίκηση πιστεύει στο ταλέντο αυτής της ομάδας και έτσι φέτος θα γίνει μια προσπάθεια από όλους  μας για να επιστρέψει η ομάδα στην Football League!! Είναι ένα τεστ  για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά να βγάλουμε την ομάδα για να δείξουμε τι αξίζουμε σαν ποδοσφαιριστές! Με πολύ δουλειά,τύχη,σοβαρότητα και πειθαρχεία παίρνοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά εύχομαι να πετυχουμε τούς στόχους μας»

Αυτά δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Εδεσσαικου Κώστας Παπαγεωργίου πού εκτός από τό πoδοσφαιρικο του ταλέντο ξεχωρίζει γιά το ήθος του την σεμνοτητα του καί τήν αγάπη γιά τήν ομάδα του τον Εδεσσαικο.

Γεννημένος στίς 13 Ιουλίου 1995 ξεκίνησε τήν καριέρα του στον Ηρακλή Έδεσσας καί σε ηλικία μόλις 14 ετών πήγε στην ομάδα του Εδεσσαικου.Δύο χρόνια αργότερα αγωνίστηκε γιά 3 χρόνια  στην Κ20 της  Βέροιας φορώντας μάλιστα καί το περιβραχιονιο τού αρχηγού ενώ την τέταρτη χρονιά αφότου έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στήν πρώτη ομάδα της Βέροιας. Το 2016 επέστρεψε στην ομάδα τής καρδιάς του τον Εδεσσαικο όπου αγωνίζεται μέχρι καί σήμερα .Την περσινη σεζόν είχε 27 συμμετοχές με πολλες ασίστ καί πολύ δουλειά στο χώρο τού κέντρου ενώ πέτυχε καί ένα γκόλ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here