Ο ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤO ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018-2019 ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ

Η ομάδα Ίκαρου Έδεσσας χθές Κυριακή 17-2-2019 στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής, στο Εφηβικό Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ κέρδισε άξια τον Αριστοτέλη Σκύδρας μέσα στην κατάμεστη με φιλάθλους κόσμο έδρα του, στο κλειστό ΔΑΚ με 1-3 σετ και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Το παιχνίδι μεταξύ και των δύο ομάδων ήταν συναρπαστικό και στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από έναν αγώνα της Α1 κατηγορίας, με την ομάδα της Έδεσσας να κατακτά το πρώτο σετ με 17-25.
Το 2ο σετ πήρε η ομάδα της Σκύδρας 25-21. Η συνέχεια αυτού του συναρπαστικού αγώνα ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα του Ίκαρου να καταφέρει να κερδίσει τα άλλα δύο σετ επικρατώντας με ανωτερότητα κατακτώντας έτσι και τον τίτλο του πρωταθλητή!

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Σκύδρας έγινε η απονομή του Κυπέλλου των μεταλλίων και των αναμνηστικών στους νικητές στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. από τον Ταμία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) Ακριτίδη Βασίλειο.

Τα ΅Ιπτάμενα παληκάρια΅ του Ίκαρου πανηγύρισαν με χαρά με το κύπελο τα μετάλλιά σαμπάνιες και πυροτεχνήματα στον αύλιο χώρο εξωτερικά του γηπέδου σεβόμενοι τον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου .

Τα σετ του αγώνα : (17-25, 25-21, 22-25 14-25)

Σύνθεση ομάδων:

Ίκαρος Έδεσσας

Προπονητής Νίκος Ρέτζιος :

Ρέτζιος Αντώνογλου Κολικόπουλος Δάμος Τζώτζης Κυβελίδης Γάτσης Τολιόπουλος Πασχάλης Λέτσιος & Τεντζέρης

Ομάδα της Σκύδρας

Προπονητής Χριστοφορίδης Δημήτρης

Χύσα Μίχος Αγγελίδης Φράγκος Τσανακτσίδης Γαλλιός Λεονταρίδης Πορτοκαλίδης Κούτσικος Σεμερτζίδης Βελολάρι Δημητριάδης Δεβρελής και Σιδηρόπουλος.