Με αφορμή την μεταγραφή του στον Άρη  Νησίου ο Γιάννης Ουζούνης μίλησε  αποκλειστικά στον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΟΣΜΟ 

Γνωστός  σε όλους ο Γιάννης Ουζούνης για τον σεβασμό του σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται, με την πιο σταθερή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια και ο πολυτιμότερος παίκτης στα περισσότερα, που διακρίνεται για το πάθος, την αγωνιστικότητα και τον εξαίρετο χαρακτήρα του.

Έμπειρος , ουσιαστικός, συνεπείς και εργατικός αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του Άρη Νησίου που ολα δείχνουν οτι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας .

Ο Γιάννης Ουζούνης γεννήθηκε στην Έδεσσα στις 17 / 1 / 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του απο της ομάδες της Έδεσσας την Ελπίδα και τον Ηρακλή. Στην συναίχεια καθιερώθηκε σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Εδεσσαικού. Αγωνίστηκε στην ομαδα του Ορφέα Ριζαρίου για ενα χρόνο οπου και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

Η μεταγραφή του στην Αναγγένηση Γιαννιτσών στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις. Στη συναίχεια επανήλθε στην ομάδα του Εδεσσαικού αλλά οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να μπορέσει να ακολουθήσει το επίσης απαιτητικό πρόγραμμα των πρασίνων και ετσι φέτος θα αγωνιστεί  στην ομάδα του Άρη Νησίου.