Με την συμμετοχή 140 αθλητών από όλη την Ελλάδα στις 8,9 και 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης Χιονοδρομίας Παίδων.

Στην κατηγορία «Παίδων 1» συμμετείχε ο Εδεσσαίος αθλητής του Ομίλου Χιονοδρόμων Έδεσσας Ευστράτιος Μίσκος, ο οποίος και ξεπερνώντας τον τραυματισμό που είχε στην προπόνηση μια ημέρα πριν τους αγώνες κατάφερε να κατακτήσει την τέταρτη Πανελλήνια νίκη στην Γιγαντιαία Τεχνική κατάβαση με χρόνο 58,31 μόλις 0,10 του δευτερόλεπτου από τον τρίτο και 1,42 από τον πρώτο.

Την δεύτερη ημέρα στο αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης, που ολοκληρώνετε σε δυο διαδρομές, ο Στράτος στην πρώτη διαδρομή τερμάτισε 1,82 μπροστά με χρόνο 50,57 έναντι του 52,39 που έκανε ο δεύτερος, στάθηκε όμως άτυχος στην δεύτερη διαδρομή που δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει χάνοντας την τελευταία στιγμή τον πολυπόθητο τίτλο.

Ο προπονητής του Ομίλου Μισκος Πέτρος δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα καθότι προήρθαν μετά από δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που άφησαν τον Στράτο εκτός προπονήσεων για περισσότερο από την μισή σεζόν.

Καθώς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλάν δυστυχώς έχει σταματήσει την λειτουργία του για την σεζόν, ο Εδεσσαίος αθλητής θα συνεχίσει τις προπονήσεις του, για όσο υπάρχει χιόνι σε άλλα χιονοδρομικά κέντρα, ως προετοιμασία για την επόμενη σεζόν όπου θα βρίσκετε και σε υψηλότερη κατηγορία.