Στις 21-22 /01/23 στην Αθήνα στο στο ΟΑΚΑ ( ολυμπιακό στάδιο στην αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης) διεξάχθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου. Ο σύλλογος μας παραβρέθηκε εκεί με 5 αθλητές και φυσικά τον προπονητή τους ΧΑΝΤΖΉΣ ΘΩΜΆΣ !

     Ο ΓΙΑΚΟΥΒΗΣ ΗΛΙΑΣ μετά από την επιτυχία του στο παγκόσμιο στην Ρουμανία το 2019 3η θέση U12 , συμμετείχε φέτος στα -16U και κατέκτησε την 2η θέση . Με το δικαίωμα να συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Γαλλία και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζακστάν !

Έπειτα  Ο ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΆΡΗΣ ,  Ο ΜΑΡΝΑΣΙΔΉΣ ΤΡΊΦΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΊΣΚΟΣ ΑΝΔΡΈΑΣ  τα πήγαν εξαιρετικά , κάνοντας δυνατούς αγώνες και δυστυχώς όμως  δεν μπόρεσαν να φτάσουν τα μετάλλια . Τέλος,  Η ΧΑΝΤΖΉ ΧΡΙΣΤΊΝΑ μετά από την επιτυχημένη πορεία της του έτους 2022 στα -21U στο πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα,  συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στην κατηγορία +21 . Μπόρεσε να κατακτήσει την 2η θέση , Όπου προκρίνεται για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Μογγολία αλλά και στο πανευρωπαϊκό στη Κροατία !

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους , πάντα με επιτυχίες !