ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ερμής Αμυνταίου – Εδεσσαϊκός 1-0


Ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Βα’ι’ος Στεργιόπουλος ξεκίνησε με τους: Ηλιόπουλο, Μαυρόπουλο, Στουγιαννίδη, Μωυσίδη, Τζιμογιαννη, Αβραμίδη, Πούπη, Κατικαρίδη, Παπουτσίδη, Κυζιρίδη και Καραδημο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πράσινοι μέχρι το 30ο λεπτο ήταν κυρίαρχοι έχασαν μια κλασσική ευκαιρία με τον Κυζιρίδη το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα αουτ, ενώ πέτυχε και ένα goal με τον Μωυσίδη το οποίο ακυρώθηκε κακώς ως offside.

Στο δεύτερο οι Πράσινοι μπήκαν και πάλι πιο δυνατά είχαν μια εκτέλεση φάουλ του Κυζιρίδη στο τείχος, μια πολύ καλή στιγμή με τον Παπουτσίδη, ένα καλό σουτ του Κατικαρίδη, ένα σουτ λίγο αουτ πάλι του Κυζιρίδη ενώ στο 60ο λεπτό άρχισαν οι μαζικές αλλαγές

Στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι:

Ροδοβίτης, Μίσκος στις θέσεις των Μαυρόπουλο και Κατικαρίδη ενώ λίγα λεπτά αργότερα μπήκαν και οι:

Κουρκουλούκης, Βύρος, Χατζηπαναγιωτίδης, Κεραμμύδας, Κόλεφ και Ερυθρόπουλος

Στο 70ο λεπτό έγινε το 1-0 σε μια αδράνεια πίσω. Οι Πράσινοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο ανέβασαν λίγο ακόμα ρυθμό είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Κυζιρίδη ενώ η μεγάλη στιγμή έγινε από τον Κεραμμύδα όταν το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το δοκάρι. Στο 85ο λεπτο ο Εδεσσαϊκός είχε μια ακόμα μεγάλη στιγμή με τον Τζιμογιάννη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα αουτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here