Τι δήλωσε ο συνοδός και ψυχή της ομάδας Μάκης Ρόμπης:

Θα ήθελα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στην Τεχνική ηγεσία, στους παίκτες για τη σπουδαία εμφάνιση και κατάθεση ψυχής που κάναμε κόντρα σε μια ομάδα που για αγνώστους λόγους κατέβαλλε τέτοιον ζήλο και ήταν πολύ αντιαθλητική, όπως και ορισμένοι άνθρωποι του χάντμπολ που ήταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο και προκαλούσαν συνεχώς. Στα 14 χρόνια που είμαι στην ομάδα δίπλα πρώτη φορά συνάντησα, 2 λεπτά πριν το τέλος να έρχονται δύο κύριοι και να μας ζητάνε να γίνει ντόπιγκ κοντρόλ.

Ο Αερωπός όπως έχω δηλώσει, έχει μια διοίκηση οργανωμένη παντού που ματώνει οικονομικά για να βρίσκεται η ομάδα σε υψηλό επίπεδο και δεν είναι διαχειριστές στην αυτοδιοίκηση. Αυτοί όλοι θα μας βλέπουν στην πλάτη και η ομάδα θα παίζει Ευρώπη και αυτοί θα βλέπουνε το Νευροκόπι.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα μας, τους πολλούς χορηγούς που μας στήριξαν και είναι χαρακτηριστικό εχθές στην επιστροφή από την Αθήνα πάνω από 200 τηλεφωνήματα και μηνύματα είχα από όλο το Νομό και από την υπόλοιπη χαντμπολική Ελλάδα. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ δημοσίως μέσα από την καρδιά μου τον αθλητή της ομάδας μας Σταύρο Μαυροδουλάκη που αν και χειρουργημένος στα δύο αυτά τελευταία παιχνίδια ήταν δίπλα μας στον πάγκο έπειτα από επιθυμία δική μου.