Όμιλος Χιονοδρόμων Έδεσσας

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας στο snowboard που στους διεθνείς αγώνες FIS που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο χ.κ. Σελίου, με συμμετοχές αθλητών από πολλές χώρες, σάρωσαν και πάλι τα μετάλλια και τα κύπελλα. Μπράβο στους αθλητές μας Giannis Doumos που πήρε δύο χρυσά και ένα αργυρό στην κατηγορία των ανδρών και την Αρβανιτίδου Ειρήνη που κατέκτησε τρία χρυσά στην κατηγορία των νεανίδων.

Στον αγώνα πήραν μέρος επίσης και οι Drosos Karafillias, Χρήστος Τσίτσος στην κατηγορία ανδρών και ο Μιχάλης Καζάνης στους παίδες (στην πρώτη συμμετοχή του σε αγώνες), και οι αθλήτριες μας Elena Arvanitidou, και Σταφυλίδου Όλγα καθώς και οι αθλήτριες Σπυροπούλου Έλενα (η οποία κατέκτησε τρία αργυρά στην κατηγορία νεανίδων) και η Αλεξανδρίδου Κατερίνα που αν και ανήκουν σε άλλους συλλόγους, προπονούνται μαζί μας!!

Συγχαρητήρια και στους προπονητές Giannis Doumos και στον ομοσπονδιακό προπονητή Fotis Daskalopoulos για την μεγάλη επιτυχία τους αυτή!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Σ.Χ.Ο Βέροιας και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων για την άψογη διοργάνωση καθώς και το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου!