Ο Αερωπός στάθηκε στο ύψος της περίστασης και κατάφερε να πάρει ένα αποτέλεσμα που του δίνει ορισμένες πιθανότητες ανατροπής στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Ο Αερωπός γνώρισε την ήττα με 24-20 από τη Μασέκα στη Λευκορωσία για τον δεύτερο γύρο του Τσάλεντζ Καπ, ωστόσο η ομάδα μας έχει δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης μιας και το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για να ανατραπεί.

Δηλώσεις του προπονητή του Αερωπού Έδεσσας Γιάννη Πηλαλίδη μετά την πρώτη αναμέτρηση με την Μασέκα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

 «Νομίζω ότι σεβαστήκαμε περισσότερο απ’όσο έπρεπε τον αντίπαλο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είδαμε πως η διαφορά δυναμικότητας δεν ήταν μεγάλη και πως υπήρχε τρόπος να κερδίσουμε. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, παρά την κούραση που υπήρχε λόγου του ότι παίζαμε ουσιαστικά με 8 παίκτες. Στο αυριανό παιχνίδι θα κηνυγήσουμε τη νίκη γιατί είναι κάτι που αξίζουμε. Αντιμετωπίσαμε έξυπνα τον σημερινό αγώνα και αυτό που μας στοίχησε ήταν το γεγονός ότι ήμασταν διστακτικοί και επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια».

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυροδουλάκης 1, τζουβάρας 1, Κράλλης, Θεοδωρόπουλος 3, Δημάκης 5, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μισαηλίδης 4, Κεσίδης 3, Κυριακού 3.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάνουν σπορ