Ότι δε κατάφερε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης το πέτυχε στην Έδεσσα
H ομάδα βόλεϊ Γυναικών ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας αγωνίστικε στο ΔΑΚ Έδεσσας με την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και τη φάση των αγώνων πλέι άουτ.
Τα κορίτσια της Έδεσσας αν και αγχωμένες, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση κατάφεραν να επικρατήσουν, απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων με 3-1 σετ.
Στο πρώτο σετ, οι Εδεσσαίες αθλήτριες με αποτελεσματικό σερβίς και καλή επιθετική λειτουργία κατάφεραν αρχικά να προηγηθούν με 5-2 και στη συνέχεια και για όλη τη διάρκεια του σετ να κρατούν μια διαφορά δύο πόντων, με εξαίρεση το 17-17, στο τέλος κατάκτησαν το πρώτο σετ με 25-19.
Το δεύτερο σετ ήταν πανομοιότυπο με αυτό του πρώτου, με τη διαφορά οι γηπεδούχες να μην αντέξουν στο τέλος την πίεση των αντιπάλων και έτσι να το χάσουν με 23-25.
Στο τρίτο σετ πραγματοποιώντας και αποδίδοντας ένα πολύ αποτελεσματικό παιχνίδι τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά οι γυναίκες από την πόλη των Καταρρακτών, επικράτησαν με 25-18.
Το τέταρτο σετ όμως ήταν αυτό το οποίο έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Ασκληπιού να πιστέψει ότι θα μπορέσει να φύγει από την Έδεσσα με βαθμό ή και βαθμούς αφού εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων και προηγήθηκε με 20-23στο σημείο αυτό και ενώ όλα έδειχναν ότι το σετ θα τελειώσει, τα κορίτσια της Έδεσσας είχαν αντίθετη άποψη και με ένα σερί 4-0 κατάφεραν να φτάσουν πρώτες στο 24-23, που αν και ισοφαρίστηκαν 24-24με τηβοήθεια της τύχης, αλλά και την εμπειρία και την αποφασιστικότητα τους κατάφεραν να επικρατήσουν με 28-26.
Χειροκροτήθηκαν από όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, για την προσπάθεια τους και οι δύο ομάδες.
Οι σύνθεσή των ομάδων:
ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου Νίκ., Παπαδοπούλου Φωτ., Ιωαννίδου Μαρ., Καστανιώτη Ιωάν., ΠορτοκαλίδουΣοφ., ΚαλαϊτσηΕυγ., ΣταυρίδουΑικ., Κυβελίδου Αθ., ΤοτίδουΚατ., ΜούσιουΙωάν, Γάττση Πας., Γάτση Ελ., ΜπαλάσηΦωτ.
Α.Σ. Τρίκαλα: (Καμηνάρης Ευάγγελος) Κοκκαλιάρη Μαρ., Σταυρου Σοφ., Πεχλιβανίδου Ε., Δυντσίκου Δ., Τζήμα Ελ., Τσιούμα Αθ., Αλβίζου Α., Μουσακιάρη Μ., Μαρουσιάκη Θ.