3ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων – Νεανίδων Waterfall Magic Basket «Δημήτρης Χριστάκης» – 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Παίδων Waterfall Magic Basket «Γιώργος Γάτσος».

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκος B.C. διοργανώνει στις 4-5 Σεπτεμβρίου καθώς και στις 11-12 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων – Νεανίδων Waterfall Magic Basket, ενώ για πρώτη φορά, θα διοργάνωση και Τουρνουά Παίδων.

Φέτος, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για τα δρώμενα της Καλαθοσφαίρισης της Πόλης μας κ όχι μόνο, αφού επιστρέφουμε δειλά δειλά μετά τον Covid-19, ενώ είναι ιδιαίτερη μας χαρά να ανακοινώσουμε ότι από εδώ και στο εξής, τα τουρνουά θα έχουν την επωνυμία Τουρνουά Κορασίδων – Νεανίδων Waterfall Magic Basket «Δημήτρης Χριστάκης» και αντίστοιχα Τουρνουά Παίδων waterfall Magic Basket «Γάτσος Γιώργος», προς τιμήν δύο ανθρώπων που μας άφησαν πολύ νωρίς και ο καθένας από την πλευρά του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην καλαθοσφαίριση και όχι μόνο.

Θεωρούμε υποχρέωση μας, έστω και με αυτόν τον τρόπο, να τιμήσουμε τον Πατέρα, Επιχειρηματία, Παίκτη, Προπονητή, Μέλος Δ. Σ. αλλά και τον χορηγό και πάνω από όλα τους ανθρώπους, Δημήτρη Χριστάκη κ Γιώργο Γάτσο.

Φέτος θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι παρακάτω ομάδες:

Τουρνουά Κορασίδων-Νεανίδων:

Άρης Θεσσαλονίκης
Αστέρας Καβάλας
Ηρακλής Κοζάνης
Ολυμπιάδα Λάρισας

Τουρνουά Παίδων:

Δέκα Α
Ηρακλής Κοζάνης
Κεραυνός Κοζάνης
ΠAOK Θεσσαλονίκης
Shooters Φλώρινας.

Στα εν λόγω Τουρνουά θα λάβουν μέρος κ οι αντίστοιχες ομάδες του Συλλόγου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Π.Ε. Πέλλας, υπό την αιγίδα της οποίας γίνονται τα τουρνουά, τον Δήμο Έδεσσα, το Εμπορικό Επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο, καθώς και όλους τους χορηγούς που συντέλεσαν στην πραγματοποίηση των Τουρνουά.

Σας περιμένουμε λοιπόν, τα Σαββατοκύριακα 4-5 κ 11-12 Σεπτεμβρίου, σε μια πανδαισία του Μπάσκετ κ του Αθλητισμού γενικότερα, κ στην προσπάθεια που θα κάνουμε να αποτίσουμε έναν μικρό φόρο τιμής σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο από τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς, όσο και από όσους θα θέλουν να παραβρεθούν, ενώ οι μάσκες είναι υποχρεωτικές καθ όλη την διάρκεια των Τουρνουά εντός των κλειστών χώρων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Εδεσσαϊκός B.C.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here