Η δεύτερη υπερπανσέληνος του έτους και η πιο μεγάλη, λαμβάνει χώρα σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου. Η πανσέληνος είναι παραδοσιακά γνωστή και ως «Φεγγάρι των Λουλουδιών» επειδή πέφτει σε μια εποχή μεγάλης άνθισης των φυτών εν μέσω άνοιξης.

Το φεγγάρι θα βρίσκεται πιο κοντά στη Γη και η πανσέληνος θα φαίνεται μεγαλύτερη από ότι συνήθως. Μάλιστα η υπερπανσέληνος θα συμπέσει σχεδόν με μια ολική σεληνιακή έκλειψη, τη μοναδική του 2021, η οποία όμως δε θα είναι ορατή από την Ελλάδα.

Η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς αναμένεται να προβληματίσει και να φέρει την κορύφωση γεγονότων στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες τόσο του 1ου όσο και του 3ου δεκαημέρου! Τονίζουμε ότι με αυτό το φεγγάρι παρατηρούμε τον Ερμή και την Αφροδίτη από τους Διδύμους να σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Προσοχή στα ψεύδη, τις εξαπατήσεις, τις εφαλμένες εκτιμήσεις.

Τα 4 ζώδια που θα νιώσουν πιο έντονα την επιρροή αυτού του φεγγαριού είναι:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι αέρινοι Δίδυμοι θα έχετε τα γενέθλια σας όταν ξεκινήσει η περίοδος των εκλείψεων. Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 26/5 επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο όταν τα γενέθλια μας είναι κοντά ή στην ημέρα της έκλειψης, η επιρροή της επεκτείνεται σε ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά μας. Έτσι, όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 2 έως τις 8 μοίρες των Διδύμων, φαίνεται ότι θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τη συνέχιση και την εξέλιξη μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να τελειώσετε με μια κατάσταση η οποία δεν σας πρόσφερε χαρά και ικανοποίηση σε κανένα επίπεδο. Άλλοι μπορεί αντιθέτως να σκεφτείτε να πάτε μια σχέση σε άλλο επίπεδο ή και να την επισημοποιήσετε. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε χωρίς να φοβάστε εσείς οι Δίδυμοι, είναι να ανοίξετε το μυαλό και την καρδιά σας σε νέες εμπειρίες και σε νέους τρόπους προσέγγισης των άλλων στη ζωή σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Πολλές φορές όταν μια έκλειψη συμβαίνει στο απέναντι ζώδιο από το δικό μας τις αποφάσεις τις παίρνουν οι άλλοι κι εμείς χρειάζεται να αντιδράσουμε ή να προσαρμοστούμε σε αυτές. Εκτός από τις σχέσεις, πάντα η περίοδος των εκλείψεων επηρεάζει και την υγεία μας σωματική, ψυχική, πνευματική. Να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και να ξεκουράζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει περισσότερο τους Παρθένους που έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 2 έως τις 8 μοίρες του ζωδίου σας. Για σας τους Παρθένους η Σεληνιακή έκλειψη χτυπά στην καρδιά του ωροσκοπίου, σε ένα κομβικό τομέα που αφορά το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας, το παρελθόν και τις αναμνήσεις σας. Αυτός ο τομέας είναι από τα πιο ευαίσθητα και ευάλωτα κομμάτια του ωροσκοπίου μας. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να συμβεί κάποιο γεγονός το οποίο να μας δημιουργήσει ανασφάλειες, προβλήματα, άγχος και στρες. Ειδικά για σας τους Παρθένους αυτό πάντα είναι μια εύκολη κατάσταση, καθώς είστε το ζώδιο που σωματοποιεί όλα του τα συναισθήματα. Πιθανώς λοιπόν να βιώσετε περισσότερη ανησυχία αυτές τις ημέρες ή να κάνετε βουτιά στο παρελθόν και να ανασύρετε δυσάρεστες μνήμες ή συναισθήματα. Από την άλλη, ενδεχομένως να υπάρχει μια αλλαγή σε ό,τι αφορά το σπίτι. Μπορεί να προγραμματίζετε ή να προκύπτει ξαφνικά η ανάγκη μιας μετακόμισης. Ενδέχεται ακόμη να προκύπτει ένα θέμα με κάποιους στενούς συγγενείς, το οποίο πρέπει να φροντίσετε να επιλυθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη σχηματίζεται στο ζώδιο σας, έτσι βάζετε σοβαρή υποψηφιότητα να είστε εσείς που θα επηρεαστείτε περισσότερο από όλους. Ειδικά αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 2 μέχρι τις 8 μοίρες του ζωδίου, τότε η επιρροή θα είναι ευθεία και θα δημιουργήσει μεγαλύτερη αναστάτωση στη ζωή σας, καθώς θα τη βιώσετε με μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με τους υπόλοιπους Τοξότες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοβάστε κάτι. Συνήθως οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών στη ζωή μας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο εμείς οι ίδιοι συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας. Φυσικά και θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αυτή όμως πρέπει να είναι πάντα η προτεραιότητα σας. Με κάποιο τρόπο η έκλειψη αυτή σας καλεί να τιμήσετε την αληθινή προτεραιότητα σε αυτή τη ζωή που δεν είναι άλλη από τον ίδιο σας τον εαυτό. Ποιες είναι οι δικές σας ανάγκες, τα δικά σας συναισθήματα, τα δικά σας σχέδια; Αν μέχρι τώρα προσπαθούσατε να ευχαριστήσετε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σας, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή τον χώρο του σπιτιού μπορεί να σας απασχολήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια Σεληνιακή έκλειψη που λαμβάνει χώρα μέσα στον τομέα της καριέρας και επηρεάζει εξ αντανακλάσεως και την οικογένεια και το σπίτι, είναι αυτή που σχηματίζεται στις 26/5. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 2 μέχρι τις 8 μοίρες του ζωδίου σας, τότε η επιρροή θα είναι πιο άμεση για σας. Τα σενάρια είναι πολλά, αν και τα περισσότερα δείχνουν μια αλλαγή η οποία μπορεί να αφορά στη δουλειά σας. Π.χ. μπορεί να φύγετε από μια εργασία για να πάτε σε μια άλλη, μπορεί να κλείσετε μια επιχείρηση αν βλέπετε ότι δεν είναι βιώσιμη, μπορεί να πάρετε μια προαγωγή ή να σας αλλάξουν πόστο στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας. Κάποια χωροταξική αλλαγή μπορεί να αφορά και τον χώρο του σπιτιού. Ενδέχεται κάποια γυναίκα να παίξει καταλυτικό ρόλο στις αλλαγές αυτές που φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη. Σίγουρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να προσπαθείτε όποια αλλαγή κι αν προκύψει να είστε ψύχραιμοι για να τη διαχειριστείτε όπως πρέπει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here