Κριός

Το Σάββατο που η λίμπιντο σου θα είναι ανεβασμένη και μπορεί να σε παρασύρει σε παρορμητικές εκδηλώσεις, συγκράτησε τις σε μια νέα γνωριμία, ενώ την Κυριακή να περιμένεις μια γνωριμία με προοπτικές.

Απόφυγε να φέρεις στο προσκήνιο ιστορίες του παρελθόντος καθώς όχι μόνο δεν θα καταφέρεις να τις λύσεις αλλά θα έρθεις σε ρήξη και με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία του παρελθόντος ενδέχεται να επιστρέψει αλλά για να «επιστρέψει» και η επικοινωνία μεταξύ σας θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια.

Ταύρος

Το Σάββατο δίνει δυνατότητες για φλερτ και γνωριμίες. Όσο για την Κυριακή, μέσα από το επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να αναζητήσεις το μελλοντικό σου ταίρι. Σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί που να σε ενδιαφέρει…

θα είναι εύκολο να πεις κάτι και να παρεξηγηθείς με τον/τη σύντροφό σου όμως ο Δίας σε σύνοδο με τη Σελήνη θα κάνει το θαύμα του και θα καταφέρεις να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η το Σ.Κ θα δημιουργήσει εμπόδια επικοινωνιακού χαρακτήρα σε μία πρόσφατη γνωριμία.

Δίδυμοι

Το Σάββατο εχεις κάποιο δίκιο να νοιώθεις δυσάρεστα, αλλά είναι άδικο να ξεσπάς στο ταίρι σου. Την Κυριακή η διάθεση σου βρίσκεται πιά στα ύψη, ευνοούνται οι συνεργασίες και οι προσωπικές σχέσεις και ειδικά αυτή με το ταίρι σου που εξομαλύνεται από τα δύσκολα που περάσατε και απολαμβάνετε την αγάπη σας και όποια απασχόληση σας ευχαριστεί, αναζωπυρώνοντας την σχέση σας.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις να μοιραστείς υποχρεώσεις της καθημερινότητας με τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτές θα δημιουργήσουν ασυνεννοησία μεταξύ σας και θα χαλάσουν το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η επικοινωνία που δεν εξελίσσεται ομαλά δεν θα βοηθήσουν στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Καρκίνος 

Το Σάββατο η Σελήνη και πάλι στον Σκορπιό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα και δημιουργώντας σου οικονομική κυρίως ανασφάλεια.Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου φέρει πρόσθετες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε επιβαρύνουν.

Θα έχεις αρκετά καλή διάθεση και αυτή θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε βαρύγδουπες δηλώσεις σε κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα γιατί μπορεί να τις αθετήσεις.

Λέων

Το Σάββατο εμφανίζεται η καχυποψία σου που σου φέρνει στην μνήμη παλιές δυσαρέσκειες και διαφωνίες που είχες και κάνει την συμπεριφορά σου απότομη και εριστική στο ταίρι σου, και αν το παρατραβήξεις, ίσως γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον σου.Η Κυριακή θα σου χαρίσει μια ευχάριστη δημιουργική ημέρα γεμάτη χαρά και έρωτα με το ταίρι σου και ευχάριστες επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καλό θα ήταν να περιοριστείτε μόνο στις απαραίτητες συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς το Σ.Κ θα φέρει μία επικοινωνιακή αναστάτωση με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να αποφύγεις τις υπερβολές σε αυτά που θα πεις αλλά και σε αυτά που θα κάνεις, όσον αφορά μια νέα γνωριμία!

Παρθένος

Το Σάββατο η επικοινωνία σου θα εξακολουθεί να είναι δύσκολη, επομένως πρόσεξε ιδιαιτέρως αυτήν με το ταίρι σου προκειμένου να μην το καταντήσετε Βαβυλωνία και άλλα θα εννοείς και άλλα θα καταλαβαίνει το ταίρι σου. Την Κυριακή θα θυμηθείτε με το ταίρι σου όλες τις παλιές δυσαρέσκειες και θα τις βγάλετε στην μέση, όμως το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, θα σας βγάλει από το δυσάρεστο κλίμα και θα σας ηρεμήσει.

Απόφυγε να μοιραστείς θέματα που αφορούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου με τρίτους καθώς με αυτό τον τρόπο μπορείς να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και να μην διαρρεύσουν τα μυστικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τα επικοινωνιακά λάθη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Ζυγός

Το Σάββατο δεν αλλάζει τίποτε στα οικονομικά σου, που παραμένουν προβληματικα. Την Κυριακή η γοητεία και η διάθεση σου για επικοινωνία αυξάνονται, η παρέα σου είναι περιζήτητη και καλά θα κάνετε να αποδεχτείτε το ταίρι σου κι’ εσύ όποια πρόσκληση σας γίνει για να περάσετε καλά.

Είναι πιθανόν να βγεις εκτός προϋπολογισμού καθώς ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε παρασύρει σε επιπλέον έξοδα για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μετά ο ένας θα ρίχνει ευθύνες στον άλλο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία χρειάζεται προσοχή και όχι λεκτικές υπερβολές και υποσχέσεις που δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να τηρήσεις.

Σκορπιός

Το Σάββατο, προκειμένου να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μια νέα γνωριμία πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις το λάθος να εκδηλώσεις παρορμητική και βιαστική συμπεριφορά. Την Κυριακή, η Αφροδίτη, θεά του έρωτα από το ένα από τα ζώδια που κυβερνά ίσως έχει κάποιο ταιριαστό δωράκι για σένα.

Θα χρειαστείς υπομονή και κατανόηση προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις στη σχέση με το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να συμβεί αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς η επικοινωνία θα γίνεται μετά εμποδίων και θα φέρει αρκετές παρανοήσεις.

Τοξότης

Το Σάββατο μην αφήσεις τα απωθημένα σου να παίξουν ρόλο σε μια γνωριμία που θα κάνεις, ενώ την Κυριακή, οι φίλοι σου δεν θα σε αφήσουν να σε τρώει η μοναξιά, θα φροντίσουν να σου βρουν ταίρι.

Είναι πολύ πιθανόν να έχεις διάφορες ανησυχίες σχετικά με τον/τη σύντροφό σου αλλά καλό θα ήταν να μη βγάλεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις γεγονότα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε μπερδέψει καθώς δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία σας.

Αιγόκερως 

Το Σάββατο με μια νέα γνωριμία, μην αναπτύξεις μεγάλη οικειότητα από την αρχή, ενώ την Κυριακή, ίσως ανακαλύψεις ότι το μελλοντικό σου ταίρι σε περιμένει κρυμένο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο περισσότεροι εμπλακούν στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου τόσο πιο δύσκολο θα είναι να μην δημιουργηθεί πρόβλημα, καθώς η επικοινωνία δεν θα είναι το δυνατό σημείο της. Αν είσαι ελεύθερος/η μία παλαιότερη σχέση θα εμφανιστεί ξανά αλλά σκέψου πολύ καλά πριν της αφήσεις «χώρο» στη ζωή σου.

Υδροχόος

Το Σάββατο το ενδιαφέρον σου να είναι επικεντρωμένο στην καριέρα σου, παραγκωνίζοντας την σχέση με το ταίρι σου και το οποίο δεν θα είναι αφύσικο να αντιδράσει.Την Κυριακή το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στους φίλους και στους ομοϊδεάτες σου που μοιράζεστε  κοινούς σκοπούς σε κοινωνικούς συλλόγους.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να παρευρεθείτε σε μία κοινωνική υποχρέωση καθώς το Σ.Κ δεν ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις καθώς θα δημιουργήσει διάθεση για σχόλια. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να μπλέξεις επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα ακόμα και αν πιστεύεις πως το ένα δεν θα επηρεάσει το άλλο

Ιχθύς

Το Σάββατο, αν κάνεις κάποια γνωριμία να είναι η συμπεριφορά σου σοβαρή και μετρημένη και την Κυριακή, μπορεί να αποκτήσεις ταίρι μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να ξέρεις πως θα περάσεις πολύ όμορφα αρκεί να καταφέρεις να συνεννοηθείς μαζί του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα έχει δύσκολη επικοινωνία που μπορεί να επηρεάσει ένα πρόσφατο φλερτ, αλλά ευτυχώς θα είναι παροδικό.