11 Αυγούστου – ΈΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ στην 18η μοίρα και 41 λεπτά του Λέοντα.

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει όσους έχουν Πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στις παρακάτω μοίρες:

  • 16η έως 20η του Λέοντα/Υδροχόου
  • 9η έως 13η του Ταύρου/Σκορπιού
  • 26η του Διδύμου
  • 17η έως 19η του Ταύρου/Σκορπιού

Στις σχέσεις θα υπάρχουν δυσκολίες, συναισθηματικές αναστολές, ανικανοποίητη επιθυμία, ξαφνικές αναστατώσεις και παιχνίδια εξουσίας. Ο χωρισμός θα συνοδεύεται από πόνο, κατάπτωση, εσωτερική μοναξιά και καταπίεση.

Η έκλειψη ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου πρόκειται να επηρεάσει όλα τα ζώδια με τον έναν η με τον άλλον τρόπο, όμως εκείνοι που ανήκουν στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου δεν πρόκειται να ηρεμήσουν σύντομα.

Οι Ταύροι, καλό είναι να χαλαρώσουν. Δε χρειάζεται να προγραμματίσουν αλλαγές ή να αποφασίσουν ότι είναι καιρός για μία νέα αρχή – αλλιώς ας προετοιμαστούν για μεγάλες απογοητεύσεις.

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, δε θα πρέπει να περιμένουν ότι θα βρουν τις ισορροπίες τους αυτόν το μήνα. Το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έρθει μόνο εάν έχουν αφιερώσει χρόνο παλεύοντας τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική τους ζωή.

Οι Σκορπιοί έχουν περάσει δύσκολες μέρες και θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Η κατάσταση πρόκειται να ανατραπεί σύντομα, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται.

Τέλος, έρχεται η σειρά των Υδροχόων. Έχουν τεράστια ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα, ενώ θέλουν να δώσουν τέλος σε όσα τους πιέζουν και τους αγχώνουν. Όταν σταματήσουν να προσπαθούν διαρκώς να βελτιώσουν τα πράγματα, τότε μόνο θα έρθει η βελτίωση που τόσο περιμένουν.

Παρότι θα έχει επίδραση σε όλους μας, τα παρακάτω ζώδια θα λάβουν μόνο θετική ενέργεια, αφήνοντας κάθε αρνητικό για τους υπόλοιπους.

Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς, οι τέσσερις πιο ευέλικτοι του ζωδιακού κύκλου, πρόκειται να περάσουν καλά.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, θα αισθανθούν επιτέλους ότι, τελικά, η ζωή δεν είναι τόσο δύσκολη. Πρόκειται να βελτιώσουν τις σχέσεις τους τόσο με συναδέλφους όσο και με μέλη της οικογένειάς τους, ενώ θα μπορέσουν να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Οι Παρθένοι, που νιώθουν ότι έχουν απέναντί τους ένα τείχος που δε θα τους αφήσει να προχωρήσουν, θα δουν την αλλαγή που τόσο περίμεναν. Το υπόλοιπο του καλοκαιριού είναι εδώ για να χαλαρώσουν και να βάλουν τη ζωή τους σε μία τάξη.

Η νέα Σελήνη του Αυγούστου πρόκειται να φέρει στο φως όλα τα θετικά χαρακτηριστικά εκείνων που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη. Επιπλέον, το ελεύθερο πνεύμα τους που είναι έτοιμο για ταξίδια και περιπέτειες πρόκειται να κυριαρχήσει, ενώ είναι η κατάλληλη εποχή για να αδράξουν νέες ευκαιρίες.

Τέλος, φτάσαμε στους Ιχθείς. Μετά από καιρό, θα ακολουθήσουν το μονοπάτι προς την επιτυχία. Τα εμπόδια που έβρισκαν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή πρόκειται να ξεπεραστούν. Επιπλέον, θα μάθουν να προσαρμόζονται γρηγορότερα στις αλλαγές και να ελίσσονται, με αποτέλεσμα να δεχτούν με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που θα φέρουν οι επόμενοι μήνες.