Κριός

Το Σάββατο είναι πολύ σημαντική ημέρα για την επίτευξη των στόχων σας και με λίγη προσπάθεια μπορείτε να φτάσετε πολύ μακριά. Το κλειδί είναι να εμποδίσετε τους περισπασμούς και να βάλετε το 110 τοις εκατό της ενέργειάς σας. Όταν μπορείτε να δείτε τη γραμμή του τερματισμού, θα είναι πιο εύκολο να επιμείνετε. Τα άστρα της Κυριακής καλούν την ανάγκη για συγχώρεση. Αξίζει τον κόπο να κρατάτε κακία; Εξάλλου, δεν λέω να μπλεχτείτε και πάλι στο δράμα. Μπορεί να θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους να αλλάξουν, αλλά δεν θέλουν και οι ίδιοι, είτε αποδεχτείτε τους όπως είναι είτε προχωρήστε.

Ταύρος

Το Σάββατο, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μοιραστείτε κάτι με μια ομάδα ανθρώπων που δεν ξέρετε καλά, αλλά καλό θα είναι να πιάσετε τον παλμό του χώρου πριν ξεφουρνίσετε κάτι. Το να είστε μέρος ενός πλήθους δεν είναι η αρχή και το τέλος της ζωής, Ταύροι. Εξάλλου, με το να επικεντρώνεστε το στάτους, χάνετε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες σας. Καλύτερε να προσπαθήσετε να βρείτε ανθρώπους που σκέφτονται σαν κι εσάς και να σχηματίσετε αυθεντικές φιλίες παρά να πάρετε αυτή την κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Το λιγότερο είναι σίγουρα περισσότερο το Σάββατο. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε φανταχτερές ή κραυγαλέες κινήσεις για να περάσετε το μήνυμά σας: Το πάθος σας θα πει όσα πρέπει να ειπωθούν από μόνο του. Τίποτα δεν είναι σαν την πρώτη αλληλεπίδραση με το άτομο που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό απολαύστε τη μη βεβιασμένη και αισθησιακή εξέλιξη. Την Κυριακή, διαμάχες για την εξουσία που πιστεύατε ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ, αρχίζουν να φθίνουν.  Αν και ακόμα εκνευρίζεστε από το γεγονός ότι πρέπει να παίξετε με τους κανόνες κάποιου άλλου, μπορείτε να το εκλάβετε ως μια εμπειρία μάθησης; Προχωρήστε μπροστά και ξεκαθαρίστε τα όριά σας και έπειτα εκφράστε επαγγελματικά και με αέρα.

Καρκίνος

Το Σάββατο τα ζευγάρια μπορεί να νιώσουν πιο κοντά απ’ όσο ένιωθαν το τελευταίο διάστημα. Ακυρώστε αυτά τα τυχαία σχέδια για το απόγευμα και περάστε μια υπέροχη βραδιά στο σπίτι. Η αλήθεια μπορεί να είναι πικρό χάπι την Κυριακή, αλλά θα την κατεβάσετε ούτως ή άλλως. Όχι πριν πολύ καιρό, μια συμπονετική ψυχή μπορεί να σας την είχε πει σκληρά, να ζήτησε την ευθύνη σας για τις πράξεις σας. Ενώ ο τρόπος τους μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος, το μήνυμά τους είχε άξιες οδηγίες; βάλτε στην άκρη την υπερηφάνεια σας και βρείτε το θάρρος να κοιτάξετε μέσα σας. Μόλις το κάνετε, μπορεί ακόμα και να νιώσετε την ανάγκη να ευχαριστήσετε τον σκληρό φίλο σας που στάθηκε για εσάς!

Λέων

Το Σάββατο δεν χρειάζεται να λιώσετε στους κοιλιακούς, όταν μπορεί να κάνετε την ίδια γυμναστική περπατώντας μια ώρα μαζί με έναν φίλο. Γεμίστε τα ντουλάπια σας τρόφιμα που είναι θρεπτικά αλλά απολαυστικά. Την Κυριακή, μπορείτε να βγείτε από τις σκιές, Λέοντες, αλλά προετοιμαστείτε να μάθετε κάποιες κρυφές αλήθειες. Αν πιστεύετε πως κάποιος σας κρύβει κάτι, αντί να το ψάχνετε κάντε ευθείες ερωτήσεις (αλλά στρατηγικές και διπλωματικές). Δώστε την ευκαιρία στον άλλο να προσφέρει μια επεξήγηση.

Παρθένος

Δεν θα είναι δύσκολο να ρίξετε την ένταση του συναισθήματος το Σάββατο, Παρθένοι. Μπορείτε από τη φύση σας να λύνετε τα προβλήματα που παρουσιάζονται και οι άλλοι μπορεί να στραφούν σε σας σήμερα αν τα ευαίσθητα νερά γίνουν πολύ ταραγμένα. Ακούστε τους φόβους και τις ανησυχίες των άλλων, έπειτα δείτε αν μπορείτε να βρείτε μια καλή μέση λύση που να ευχαριστεί την πλειονότητα. Μια σημαντική σχέση ξεκινά να θεραπεύεται την Κυριακή. Μην ξεκινήσετε ένα ακόμα παιχνίδι «ποιος φταίει» ή, αντίθετα, κρύψετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Οι διαφορετικές απόψεις δεν σηματοδοτούν το τέλος της διαδρομής. Δημιουργείστε έναν ασφαλή χώρο, όπου θα μπορέσετε και οι δύο να πείτε αυτά που σας στεναχωρούν και να ξεκινήσετε να δουλεύετε προς μια δημιουργική λύση.

Ζυγός

Η φιλική προς την οικογένεια όψη μπορεί επίσης να δημιουργήσει την σταθεροποιητική ενέργεια που χρειάζεστε για να συμφωνήσετε επιτέλους για τα σχέδια των διακοπών ή για να αναθέσετε στους συγγενείς σας τις διαφορετικές πτυχές των εορτασμών. Από την Κυριακή, συντονιστείτε και πάλι με το σώμα σας, Ζυγοί. Μπορεί να εμπνευστείτε να δοκιμάσετε μια άσκηση που συνδέει μυαλό, σώμα και πνεύμα. Αμυνθείτε από μελλοντικούς πόνους με θεραπείες που φροντίζουν το σώμα σας.

Σκορπιός

Η σιωπή είναι φίλος που δεν προδίδει ποτέ. Θα έρθει η ώρα να πείτε την αλήθεια σας… Αλλά με τόσα πολλά σε ρίσκο, ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε να ζητήσουν πρώτα τη γνώμη σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να δεχτούν πιο ζεστά αυτό που έχετε να πείτε. Ελάτε σε επαφή με τα πραγματικά συναισθήματά σας την Κυριακή, Σκορπιοί. Στρέφεστε στο φαγητό ή σε κάποια άλλη διέξοδο για να μουδιάσετε τον πόνο; Μήπως έχετε γίνει μάστερ στο να αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας; Το πρόβλημα δεν θα εξαφανιστεί, όποια τακτική αποφυγής κι αν ακολουθείτε. Αλλά πρώτα επεξεργαστείτε το μόνοι σας, για να μπορέσετε να βιώσετε το πλήρες φάσμα των συναισθημάτων σας χωρίς επιπτώσεις.

Τοξότης

Οι οικονομικές αποφάσεις έρχονται με ιδιαίτερη βαρύτητα αυτό το Σάββατο. Αν κάποιος φίλος ζητήσει δανεικά, σκεφτείτε το πριν τα δώσετε. Αν υπάρχει η περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω, πώς θα νιώσετε; Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι; Αυτοί που μονίμως φυλούν τα νώτα σας; Αν γιορτάζετε τα γενέθλιά σας, κάντε μια γιορτή για λίγους… Ή κάτι πιο προσωπικό με μια επιλεγμένη ομάδα πριν το κυρίως γεγονός. Είναι ώρα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας; Ξεκινήστε να μαζεύετε χρήματα για μια σημαντική αγορά για το σπίτι σας.

Αιγόκερως

Η ολοκλήρωση των στόχων σας δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, είναι προϊόν του οράματα και της προσπάθειάς σας. Και όλο το χρόνο κάνετε αρκετή δουλειά. Θέστε την πρόθεσή σας για την ημέρα, είτε είναι κάτι μεγάλο είτε ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και μην τα παρατήσετε μέχρι να πετύχετε στόχο. Τα άστρα της Κυριακής σας στέλνουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Δοκιμάστε ένα νέο μέρος για πρωινό, συναντήστε έναν γνωστό για ταινία. Ξεκινήστε συζητήσεις με ανθρώπους από την πολυκατοικία ή τη γειτονιά σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από τα κοινά που θα βρείτε!

Υδροχόος

Πού έχετε κολλήσεις τελευταία, Υδροχόοι; Ποιο θέμα έχει κάνει το μυαλό σας να τρέχει σε κύκλους και να το κάνει αδύνατο να βρείτε τη λύση; Μπορείτε να σπάσετε αυτόν τον φαύλο κύκλο το Σάββατο. Αντί να προσπαθείτε με το ζόρι να αναλύσετε την κατάσταση μέχρι να βρείτε την έξοδο, μπείτε σε μια πιο προνοητική ροή. Ο διαλογισμός και το γράψιμο μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το μυαλό σας παγίδα για έμπνευση και ιδέες, οπότε φροντίστε να καταγράψετε αυτές τις θεϊκές λήψεις. Ενώ διαγράφετε τους στόχους για το τέλος του χρόνου, μην ξεχνάτε ότι τα τακτικά διαλείμματα αυξάνουν την αποδοτικότητα. Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας και κάντε πρώτη προτεραιότητα τη μείωση του στρες και μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς.

Ιχθύες

Είτε σας αρέσει είτε όχι, κρίνεστε από τους φίλους σας. Είναι στο χέρι σας να διασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε αντικατοπτρίζουν τις ανώτερες αξίες σας. Εφαρμόστε έναν έλεγχο ποιότητας. Από τώρα και μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, δείτε ποιες πληγές (συναισθηματικές ή άλλες) χρειάζονται λίγη φροντίδα ή έναν τελευταίο γύρο θεραπείας. Θα βγείτε πιο δυνατοί από ποτέ την άνοιξη,

 

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.