ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα τονίζεται από τις φιλοδοξίες σου και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις για να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα αγαπητέ Κριέ. Ο Ερμής που την Τετάρτη θα μπει στον Τοξότη θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε με πολύ χαμηλούς τόνους να πεις αυτά που θέλεις ώστε να βρεις την χρυσή τομή που θα δώσει χαρά σε εσένα αλλά και το ταίρι σου. Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλεις χωρίς κανένα εμπόδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές και με πολύ δυναμικότητα για τα διάφορα θέματα που θέλεις να λύσεις. Η σύγκρουση για μερικά πράγματα που πρέπει να λυθούν άμεσα είναι στον αέρα και αποφασίζεις να βάλεις το πόδι σου κάτω και να διεκδικήσεις όλα αυτά που θέλεις. Η διάθεση και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους και θα θέλεις να δώσεις τόσα στο ταίρι σου ώστε να νιώθει πολύ καλά μαζί σου. Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Την εβδομάδα αυτή κάποιες καταστάσεις θα μπορέσουν να φέρουν πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα μπορέσει να πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.  Τα οικονομικά σου δεν είναι σε ικανοποιητικό σημείο και ακόμη προβληματίζεσαι. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν κέρδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα έχεις πολλές αλλαγές σε θέματα που σε απασχολούν και θα δεις τις υποθέσεις να παίρνουν τον δρόμο που θέλεις εσύ. Αυτή την εβδομάδα μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου. Θα περάσεις ερωτικά και ρομαντικά και ότι σε απασχολεί θα δεις ότι θα ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Στην δουλειά σου, οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής που την Τετάρτη θα μπει στον Τοξότη θα σου δώσει πολύ δυναμικότητα αλλά και αποφασιστικότητα ώστε να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου. Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής που την Τετάρτη θα μπει στον Τοξότη θα σου δίνει πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και τις καλύτερες επιρροές του ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να είναι στάσιμα. Οι πολλές υποχρεώσεις και το τρέξιμο που έχεις θα φέρουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου. Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο αρκεί να μην νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία.

ΖΥΓΟΣ

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Ζυγέ θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος.Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Η γοητεία σου, ο ρομαντισμός, ο ερωτισμός σου και η αίσθηση του χιούμορ θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου στην σχέση σου. Στην δουλειά σου σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Κάνε τις αλλαγές που θέλεις και θα δεις την επιτυχία να σου χαμογελάει. Στην σχέση σου υπάρχουν αρκετά προβλήματα που ακόμη δεν έχουν λυθεί. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και συνεργασίες που θα σου φέρουν κέρδη.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για δθομο εδεσσα

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής που την Τετάρτη θα μπει στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ Τοξότη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να έχεις πολύ καλή καθημερινότητα να είσαι καλά με τον περίγυρό σου και να μπορέσεις να τακτοποιήσεις και μερικές υποθέσεις που είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Η σχέση σου χρειάζεται κάποια νέα νότα ανανέωσης γιατί αυτή την περίοδο έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει και αρχίζεις και βαριέσαι. Στην δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αντιθέτως θα τα πας ακόμη καλύτερα από ότι πιστεύεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις και είναι πάρα πολλές αυτή την περίοδο. Θα περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Η γοητεία σου, ο ερωτισμός σου αλλά και η ρομαντική διάθεση που θα έχεις θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την εβδομάδα αυτή μπορείς να τα πας πολύ καλά σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Υδροχόε. Θα δεις ότι από την αρχή της εβδομάδας θα γίνει πιο όμορφη την καθημερινότητα σου. Στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα φύγουν και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να υπάρχουν. Πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στην δουλειά σου μέχρι τώρα να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις πάντα βέβαια με το χέρι το δικό σου.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα αυτή θα τονίζεται από μια αλλαγή του ρυθμού και του περιεχομένου. Ο Ερμής που την Τετάρτη θα μπει στον Τοξότη θα βλέπεις πολλά γεγονότα να έρχονται έτσι όπως τα θέλεις. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρθα και εδεσσα