Η αδιαλλαξία και η απολυτότητα είναι τα χαρακτηριστικά που θα χρωματίσουν τις μέρες αυτές, διαμορφώνοντας ένα κλίμα που δεν είναι εύκολο να σπάσεις ή να διαχειριστείς.
Γεγονός είναι πως η επικοινωνία πλήττεται σε μεγάλο βαθμό τις μέρες αυτές, μια και πολλά από αυτά που λέγονται ή ακούγονται έχουν την μορφή του ξαφνικού και του απρόσμενου.
Οι αποκαλύψεις κάθε είδους αποτελούν κι αυτές μέρος του σκηνικού των ημερών και βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην σε αφορούν, αλλά σε κάποιες άλλες μπορεί το επίκεντρο τους να είσαι εσύ.
Αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός τόσο σε αυτά που λες όσο και σε αυτά που ακούς ή στο πως ανταποκρίνεσαι σε αυτά. Οι μέρες κρύβουν παγίδες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Απέφυγε την απολυτότητα και την αδιαλλαξία γιατί δεν είναι καλοί σύμβουλοι στις σχέσεις σου ειδικά τώρα. Να θυμάσαι πως οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και το σκοινί ειδικά τώρα είναι εύκολο να σπάσει. Δείξε προσοχή και στις μετακινήσεις.
ΚΡΙΟΣ
Οι αντιπαραθέσεις και οι καβγάδες στον φιλικό σου κύκλο θα σου φέρουν σημαντικές ρήξεις, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ τα λόγια που ξεστομίζεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεξε εργασιακά λάθη λόγω απροσεξίας ή της τάσης σου για αντίδραση και αντίρρηση. Είναι κρίμα να σου στοιχίσουν επαγγελματικές απώλειες ή την καλή κοινωνική σου εικόνα, λάθος συμπεριφορές.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις, την οδήγηση και ιδίως ταξίδια. Παράλληλα απέφυγε επικοινωνιακά λάθη σε όλες τις επαφές σου και μην υπεραισιοδοξείς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πες όχι σε λάθος ερωτικές δραστηριότητες, γιατί δεν μένουν ατιμώρητες. Περιόρισε την εκρηκτική σου ζήλια και πρόσεξε πολύ την διαχείριση των οικονομικών σου.
ΛΕΩΝ
Η εκρηκτική συμπεριφορά σου, τα απότομα λόγια σου και τα νεύρα σου στην συντροφική ζωή, θα προκαλέσουν εντάσεις και ρήξεις, αν δεν συγκρατηθείς.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τάση σου για αμέλεια, βιασύνη και γκάφες στην δουλειά θα σου φέρει μεγάλα προβλήματα αν δεν προσέξεις. Πρόσεχε την διατροφή και την ξεκούραση σου.
ΖΥΓΟΣ
Είσαι επιπόλαιος, επιφανειακός και ανέντιμος στον έρωτα και αυτό θα το πληρώσεις αν δεν είσαι προσεκτικός. Άσε τον εγωισμό και τις εκρήξεις για άλλη φορά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προκαλείς ανούσιες εντάσεις και ρήξεις στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού και αυτό θα γυρίσει εναντίον σου. Μην γυρίζεις σε ένα παρελθόν που δεν αξίζει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόσεξε τι λες, πως το λες και σε ποιον το λες αυτές τις μέρες, γιατί όλα μπορούν να αποκαλυφθούν ξαφνικά. Πάρε τα απαραίτητα μέτρα για τις μετακινήσεις σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απέφυγε αλόγιστα έξοδα και μην έχεις εγωιστική, ανέντιμη και εκρηκτική συμπεριφορά, στον έρωτα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη επικοινωνιακά, γι’ αυτό μείνε ψύχραιμος και λογικός και σκέψου καλά πριν επικοινωνήσεις με λάθος και αδέξιο τρόπο. Πρόσεξε μετακινήσεις και ιδίως την οδήγηση σου.
ΙΧΘΥΣ
Μη σε ταράζουν κάποιες ψυχολογικές και συναισθηματικές δοκιμασίες, που θα φέρουν απρόοπτες απογοητεύσεις. Μην παρασύρεσαι σε παράνομους έρωτες, γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here