Το Σάββατο 16 Απριλίου, θα δούμε την Πανσέληνο του Απριλίου, η οποία είναι γνωστή και ως «Ροζ Φεγγάρι». Μπορεί το πραγματικό της χρώμα να διαφέρει, όμως σίγουρα θα χαρακτηρίσει τη διάθεσή μας. Η επιλογή του ροζ χρώματος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση, η οποία ανθίζει αυτήν την εποχή.

Επηρεάζει Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, γεννημένους το 3ο δεκαήμερο

Η πανσέληνος Απριλίου θα γίνει στα ζώδια του Ζυγού-Σκορπιού και θα επηρεάσει θετικά την ερωτική και αισθηματική ζωή των ζωδίων, βελτιώνοντας τις σχέσεις προς το καλύτερο.


Κριός

Δυσκολίες στην επικοινωνία και μικροί καυγάδες με τον σύντροφο σας θα σταματήσουν και θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί του και μάλιστα θα έχει να μοιραστεί και ευχάριστα πράγματα μαζί σας.

Ταύρος

Μην κρατάτε μέσα σας όσα αισθάνεστε και σκέφτεστε. Αν γίνετε πιο εκφραστικοί και εκδηλωτικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί η σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Δίδυμος

Δώστε προσοχή το επόμενο διάστημα στο σύντροφο σας σχετικά με αυτά που του λέτε για να μην τον πληγώσετε. Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και να ζυγίσετε σωστά καταστάσεις.

Καρκίνος

Μπορεί στο παρελθόν να έχετε αδικηθεί αρκετά στα προσωπικά σας, όμως τώρα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε από τον άλλον και δεν θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο.

Λέων

Μην αφήνετε τρίτους να μπαίνουν ανάμεσα σε εσάς και στο σύντροφο σας. Αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας για να βρείτε την ισορροπία μεταξύ σας χωρίς να επηρεάζεστε από άλλους.

Παρθένος

Τα νέα για τους ελεύθερους του ζωδίου είναι πολύ ευχάριστα. Πρόσωπα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον σύντομα θα σας εκδηλώσουν το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα τους.

Ζυγός

Νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφο σας όμως δεν μπορείτε να καταλάβετε τι φταίει ακριβώς. Προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί. Με σωστή και διπλωματική προσέγγιση θα ανακαλύψετε τι συμβαίνει.

Σκορπιός

Το ερωτικό σας παρελθόν θα εμφανιστεί μπροστά σας και θα σας μπερδέψει. Αν έχετε προχωρήσει τη ζωή σας και είστε σίγουροι για τις επιλογές σας ήρθε η ώρα να βάλετε τα όρια σας προς όλους.

Τοξότης

Μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια για υποθέσεις άλλων ενώ πρέπει να διευθετήσετε δικά σας θέματα που επείγουν.

Αιγόκερως

Αφήστε τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και δώστε προσοχή και σημασία σε ό,τι συμβαίνει τώρα και σε αυτά που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το μέλλον σας.

Υδροχόος

Πολλές υποχρεώσεις σας έχουν κάνει να αμελήσετε το σύντροφο και την προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας για να μην παρουσιαστούν άλλα προβλήματα αργότερα.

Ιχθύς

Ήρθε η ώρα να κλείσετε οριστικά ό,τι ανήκει στο παρελθόν. Αν στην παρούσα φάση αισθάνεστε καλά στην προσωπική σας ζωή και είστε ικανοποιημένοι μην αφήσετε παλιές εκκρεμότητες και γεγονότα να σας αναστατώσουν.