Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17 ως 18 Νοεμβρίου

Κριός

Αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτησε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου. Στα αισθηματικά προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και τσακωμούς και δείξε κατανόηση και καλή διάθεση για επικοινωνία. Τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να σε αγχώνουν, αλλά πραγματικά πρέπει να ηρεμήσεις πρώτα για να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

Ταύρος

Το Σαββατοκύριακο είναι επικίνδυνο καθώς μπορείς να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή και λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα αισθηματικά σου το Σαββατοκύριακο φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες. Κοίταξε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και κυρίως με χρέη που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι

Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτό το σαββατοκύριακο, με πολλών ειδών αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και θα σου χαρίσουν την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται για να ανταπεξέλθεις. Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου θα είναι λίγο αμήχανο.

Καρκίνος

Το Σαββατοκύριακο θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να το εκμεταλλευτείς  για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Καρκίνε θα έχεις την δυνατότητα να ηρεμήσεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και συντροφικό βράδυ με το ταίρι σου. Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις θα έχεις στην δουλειά σου, αν εκφραστούν με σωστό τρόπο, μπορούν να κερδίσουν την εύνοια τόσο των συνεργατών όσο και των ανωτέρων σου.

Λέων

Θα δεις σιγά–σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να προσέχεις σε κάποιες επιπόλαιες επιθυμίες που θα σε ξεμυαλίσουν και δε θα πράξεις συνετά και ώριμα.

Παρθένος

Καλό είναι να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει σε εκνευρίζει αρκετά και θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Αισθάνεσαι ότι κάτι στη σχέση σου δεν πάει καλά και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για το διορθώσεις. Μίλησε με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε το τοπίο με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα, γιατί οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Σκορπιός

Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δε θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Στην αισθηματική σου ζωή, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα. Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες σου. Η δουλειά σου θα κινηθεί σε ένα τέτοιο κλίμα ανασφάλειας και κάθε σου απόφαση θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πράττεις το σωστό.

Τοξότης

Με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει, θα καταφέρεις σήμερα να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις τώρα πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Στη σχέση σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στο σύντροφό σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την υλοποίησή τους. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η μέρα αυξάνει την επικοινωνία με το σύντροφό σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτά που θέλεις να κάνεις για τη σχέση σου. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε εξέτασε όσα δεδομένα έχεις στα χέρια σου για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου και μην αυταπατάσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα για τα αποτελέσματα που ζητάς. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να κάνεις το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό. Κάποιες σκέψεις σου που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών σου μπορεί σήμερα να σε αγχώσουν. Ξεπέρασε τες με την βοήθεια των συναδέλφων σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύες

Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου και τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους. Φρόντισε ότι έχεις να πεις στον σύντροφο σου να το πεις με ήρεμο τρόπο και με απόλυτη ειλικρίνεια γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει και να σε βοηθήσει. Με μισόλογα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Στην δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις κάποια θέση και να αφήσεις πρώτα τους τόνους να καταλαγιάσουν, ώστε να μπορέσετε να συνεννοηθείτε.