Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 

Στις 6 Ιανουαρίου πραγματοποιείται  Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω. Η Έκλειψη αυτή ευνοεί κατά πολύ την πραγματοποίηση στόχων και σχεδίων σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Το σύμπαν παρέχει δύναμη, ανεβάζει τη διάθεση και τη θετική μας σκέψη καθώς θα νιώσουμε ικανοποίηση για τις εκκρεμότητες και υποθέσεις στις οποίες θα βρούμε τις σωστές λύσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλειψη ηλιου 2019 ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ

Κριός

Καλείστε να προσέξετε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας στο εξωτερικό περιβάλλον. Η ηλιακή έκλειψη στις 6, πυροδοτεί αντιξοότητες και δυσκολίες στον άξονα εργασία – σπίτι. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, προνοήστε για τυχόν αναπάντεχα περιστατικά, μην ξεκινάτε τίποτα σημαντικό και μην εκτίθεστε σε κινδύνους.  Μην προεξοφλείτε τα λόγια τους συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχθεί τις δικές του.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή θα έχει έκτακτες δυσκολίες με έμφαση τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις, με γνωστούς και ξένους. Αποφύγετε πολλές μετακινήσεις, προσέξτε νομικές διευθετήσεις, ελέγχετε τον τρόπο που οδηγείτε και μην κλείνετε συμφωνίες κάθε είδους. Αισθητή θα είναι η αλλαγή στο κλίμα των αισθηματικών σας και ενδεχομένως πιεστική στις οικονομικές σας συναλλαγές και υποχρεώσεις. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και φήμη σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύσετε. Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, θα καταλάβετε και τις καλές τους προθέσεις.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή θα έχει έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Η ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω εντείνει δυσκολίες στα οικονομικά και σας αφήνει έκθετους από βοήθειες που περιμένετε. Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη στις 8 του μήνα και αυτό είναι μια αρχή βελτίωσης των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε σκέψεις άτοπες. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας «καίνε» και θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

Καρκίνος

Είστε εξαιρετικά εκτεθειμένοι τις ημέρες αυτές στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικογενειακά σας ζητήματα και τις προσωπικές σας σχέσεις. Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει πολύ νευραλγικούς τομείς της ζωής σας και βγάζει στην επιφάνεια δυσκολίες που δεν είχατε υπολογίσει ότι θα προκύψουν. Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής.

Λέων

Η εργασία και η υγεία είναι δύο τομείς που θα επηρεάσει δυσάρεστα η ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου. Ο Άρης στον Κριό και λίγο αργότερα η Αφροδίτη στον Τοξότη, σε αρμονική σχέση μεταξύ τους, σας βοηθούν ή σας εξοπλίζουν ανάλογα, να αντιμετωπίσετε μικρές ή μεγάλες δυσκολίες αυτής της περιόδου. Εάν δε θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις. Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, προτιμήστε να εκτονωθείτε ερωτικά.

Παρθένος

Επεισοδιακό προβλέπεται το διάστημα σε σχέση με ανθρώπους που σας αφορούν και με ότι έχετε καταπιαστεί τελευταία, δημιουργικά ή παραγωγικά. Τα όποια δυσάρεστα περιστατικά δεν πρέπει να σας απογοητεύσουν αφού έρχονται για να σας αφυπνίσουν και για να μπορέσετε να δείτε καθαρά την πραγματικότητα. Κινηθείτε μεθοδικά. Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα βοηθήσει αρκετά και η Αφροδίτη στον Τοξότη θα φέρει μια μικρή ανακούφιση στο οικογενειακό περιβάλλον. Λειτουργήστε μυστικά και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν. Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους από το να περιμένετε να τα ανακαλύψουν.

Ζυγός

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και τα επεισόδια δεν θα λείψουν. Ένα δυσάρεστο περιστατικό στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας υποχρεώσει να αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις αλλά και μερικές τακτικές.  Ο Άρης στον Κριό κάνει πιο εύφλεκτες τις ερωτικές σας σχέσεις και είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, αλλά αποφύγετε να θίξετε ευαίσθητα σημεία των άλλων ανθρώπων. Επειδή καμιά φορά ότι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί. Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων, μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Σκορπιός

Αυτά που θα διαδραματιστούν στο στενό περιβάλλον και δεν θα είναι τόσο ευχάριστα, θα επηρεάσουν τη διάθεση και τα σχέδιά σας, αισθητά! Θα σας ανατεθούν δουλειές αλλά χρειάζονται προσοχή στις μετακινήσεις, στις συνεννοήσεις, στις σχέσεις καθώς η περίοδος δοκιμάζει την αντοχή των νεύρων σας και τις γενικότερες καταστάσεις που διαμορφώνονται γύρω σας και δεν εξαρτώνται από εσάς. Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα σας χαμόγελο. Σε μια συζήτηση που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

Τοξότης

Η αναστάτωση που παρατηρείται πλανητικά στο ζώδιο του Αιγόκερω και κυρίως η ηλιακή έκλειψη των ημερών αυτών, θα αναστείλει την εφαρμογή ενός σχεδίου για λίγο και θα σας κάνει ανασφαλείς, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά. Η είσοδος όμως της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις οκτώ του μήνα, ενισχύει αρκετά τον παράγοντα της τύχης και αποτελεί μια ασπίδα προστασίας, απέναντι σε ότι διαδραματίζεται και εξελίσσεται δύσκολα. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται πως από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε ένα φίλος σας που έχει πρόβλημα.

Αιγόκερως

Είσαστε οι πιο εκτεθειμένοι τις επόμενες ημέρες, σε ταλαιπωρίες και σε αιφνίδιες ανατροπές καταστάσεων, εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης που συμβαίνει στο ζώδιό σας, στις 6 του μήνα. Προσπαθήστε να μείνετε οχυρωμένοι και ψύχραιμοι, καταπολεμήστε όμως τον φόβο και την νευρικότητα. Μην δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας και αναπτύξτε όσο μπορείτε την διπλωματική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε αντιθέσεις και διαφωνίες. Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως σας έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς.

Υδροχόος

Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα τις ημέρες αυτές και το παρασκήνιο γύρω σας, αρκετά επεισοδιακό. Η βοήθεια και η συμπαράσταση από φίλους ή δικούς σας ανθρώπους δεν θα σας λείψει. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις θα αποδειχτεί ανεπαρκής, λόγω του βάρους των περιστατικών που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ελέγχετε τις παρορμήσεις σας όταν τα γεγονότα προκαλούν την ευθυκρισία σας ή κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη σας. Στον έρωτα φανείτε επιφυλακτικοί. Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως σας έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς. Αποφύγετε να εκτεθείτε με περίεργες συναναστροφές και μη δεχθείτε προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε το παρελθόν και προφανώς θα έχετε διαφορετικές από αυτούς συνήθειες.

Ιχθύες

Η έκλειψη του ήλιου στον Αιγόκερω στις 6 του μήνα γίνεται αιτία να αναβληθεί ένα σχέδιο που είχατε, ή να εμποδιστεί μια σημαντική συνάντηση. Στον αισθηματικό τομέα δεν είστε τόσο άσχημα, αλλά ενδεχομένως, η όποια παρεξήγησε των στιγμών, να πάρει έκταση. Στα οικονομικά υπάρχει διπλή εκδοχή, να εισπράξετε κάτι που δεν περιμένατε και ταυτόχρονα να πρέπει να εξοφλήσετε νωρίτερα μια υποχρέωσή σας. Λιγότερο ευάλωτοι πλέον για καινούριες γνωριμίες, θα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο και θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προσκλήσεις.