Κριός

Φτάνοντας στο κρεβάτι με έναν Κριό, δεν θα ξέρεις ποτέ αν πρόκειται για σεξ της μιας βραδιάς ή αν θα υπάρχει συνέχεια μεταξύ σας, για τον απλούστατο λόγο πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει. Ένας Κριός δεν σχεδιάζει ποτέ τις κινήσεις του, ζει την στιγμή χωρίς να σκέφτεται το αύριο. Είναι από τα ζώδια που θα του τύχει αρκετές φορές στη ζωή του να κάνει σεξ για μία βραδιά και αυτό θα συμβεί είτε γιατί διανύει περίοδο που θέλει την ελευθερία του, είτε γιατί δεν του λέει κάτι ερωτικά το άτομο με το οποίο βρέθηκε στο κρεβάτι! Κατά γενική ομολογία, έναν Κριό πρέπει να τον «ψήσεις» αρκετά πριν ενδώσεις, ώστε να τον έχεις κάνει να «τσιμπηθεί» για τα καλά μαζί σου!

Ταύρος

Δεν του λέει κάτι το σεξ της μιας βραδιάς, ο Ταύρος επιδιώκει να έχει κάτι πιο σταθερό στη ζωή του! Για να νιώσει πληρότητα στην σεξουαλική του ζωή, θα πρέπει πρώτα να έχει εξοικειωθεί με το άτομο που έχει δίπλα του! Σίγουρα έχει τύχει σε έναν Ταύρο, κάποια στιγμή της ζωής του να κάνει one night stand και πολύ πιθανό να του ξανατύχει, δεν θα είναι όμως η πρόθεσή του όμως αυτή. Ένας Ταύρος μπορεί να ξεκινήσει μία γνωριμία, να φτάσει στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο και να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει χημεία, ότι δεν υπάρχει ερωτισμός και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μειώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και να μην θέλει να συνεχίσει αυτή την ερωτική ιστορία. Αυτός λοιπόν είναι ο ένας και ο μοναδικός λόγος που ένας Ταύρος θα κάνει σεξ μόνο για μία βραδιά!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έρχεται πρώτος στη λίστα των εραστών για μία βραδιά, του αρέσει το ευκαιριακό σεξ, γιατί είναι από τους ανθρώπους που δεν του πολυαρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά λατρεύει και τις νέες εμπειρίες. Πολλές φορές θα του τύχει να βρεθεί στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί, απλά θα έχει «κάτσει» έτσι η στιγμή, και στη συνέχεια να μην έχει κανένα ενδιαφέρον να το συνεχίσει. Άλλες πάλι φορές, θα επιδιώξει ο ίδιος να κάνει σεξ για μία βραδιά, γιατί αυτό που μπορεί μόνο να τον νοιάζει είναι η ερωτική επαφή και τίποτα περισσότερο… Γενικότερα, ένας Δίδυμος δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις και στα ερωτικά του είναι αρκετά άστατος αλλά και ανοιχτόμυαλος…

Καρκίνος

Δεν του αρέσει το σεξ, αλλά ο έρωτας. Έτσι λοιπόν, ο Καρκίνος θέλει το συναίσθημα και το ρομάντζο για να ικανοποιηθεί! Δεν κάνει σεξ της μιας βραδιάς, δεν το εγκρίνει σαν επιλογή και τον πιάνουν και οι ανασφάλειές του, όταν θα του μπει στο μυαλό ότι το άτομο που γνώρισε μπορεί να θέλει να βρεθούν στο κρεβάτι για μία και μόνο φορά! Ωστόσο, επειδή σε όλους μας έχει τύχει η στιγμή να κάνουμε σεξ για μία βραδιά, έτσι και ο Καρκίνος θα κάνει one night stand, αν προσπαθεί να ξεχάσει έναν έρωτα που τον σημάδεψε ή, πολύ απλά, γιατί έπεσε θύμα μίας γνωριμίας που του έταξε “λαγούς με πετραχήλια” και τελικά αυτό που ήθελε ήταν μόνο μία βραδιά για να περάσει καλά.

Σχετική εικόνα

Λέων

Ο άνδρας Λέων θα καυχηθεί πολλές φορές στους κολλητούς του για τις γυναίκες που έχει ρίξει στο κρεβάτι του απλά και μόνο για μία βραδιά, αλλά μην νομίζεις ότι του λέει κάτι το σεξ της μιας βραδιάς. Σίγουρα κάποιες στιγμές του τυχαίνει και το επιδιώκει απλά και μόνο για να επιβεβαιωθεί, αλλά στην ουσία το αποφεύγει γιατί τον κάνει να αισθάνεται άδειος. Ειδικά γυναίκα Λέων το αποφεύγει και δεν της αρέσει να κάνει σεξ μόνο για ένα βράδυ, θέλει ο άντρας με τον οποίο θα ερωτοτροπήσει στην συνέχεια να την κυνηγήσει και να την θέλει ακόμα περισσότερο… Επομένως θα αποφύγει το one night stand γιατί δεν την εκφράζει!

Παρθένος

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, έτσι ο Παρθένος, όταν παίρνει την απόφαση να κάνει σεξ για μία βραδιά, θα το δηλώσει, θα το πει ευθέως και δεν θα αφήσει στον άλλο τα περιθώρια να ελπίζει για κάτι διαφορετικό. Μπορεί να έχεις διαβάσει ότι ο Παρθένος είναι ο σεμνότυφος του ζωδιακού, έφτασε όμως τώρα η στιγμή να μάθεις ότι αυτό το ζώδιο κάνει one night stand και μάλιστα το επιδιώκει. Όταν περνά στη ζωή του φάσεις, που δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν και δεν νιώθει έτοιμος να ανοιχτεί συναισθηματικά σε μία νέα σχέση, ή πολύ απλά έχει βάλει άλλους στόχους στη ζωή του, θα αποφύγει τα συναισθηματικά μπερδέματα και θα επιδιώξει μονάχα την ερωτική απόλαυση…

Ζυγός

Ο Ζυγός βλέπει ανάλαφρα την ερωτική του ζωή, ωστόσο για να κάνει σεξ, έστω και αν είναι για μία βραδιά, θα πρέπει να έχει υπάρξει έντονο φλερτ, θα πρέπει κάποιος/α να έχει εξιτάρει τον ερωτισμό του και να τον έχει βάλει στο τριπάκι να θέλει να ξεφύγει από τα όριά του! Αυτό το ζώδιο θα κάνει σεξ της μιας βραδιάς, επειδή παρασύρθηκε από την ερωτική έξαψη της στιγμής, ωστόσο έχουμε να κάνουμε με τον “σχεσάκια” του ζωδιακού, έτσι μετά από το one night stand θα νιώσει τύψεις και ενοχές που ενέδωσε στις ερωτικές του ορέξεις, ενώ αυτό που στην ουσία ψάχνει είναι έναν σύντροφο.

​Σκορπιός

Το αγαπημένο σπορ ενός Σκορπιού δεν είναι άλλο από το σεξ… Στη ζωή του, του αρέσει να γεύεται πολλές ερωτικές εμπειρίες και μία από αυτές είναι φυσικά και το one night stand, δηλαδή το σεξ της μίας βραδιάς, που μπορούμε να πούμε ότι τον ξεσηκώνει και το επιδιώκει! Οι λόγοι που θα θελήσει να ερωτοτροπήσει για ένα και μόνο βράδυ είναι πολλοί: α) μπορεί να θέλει να εκδικηθεί το πρώην ταίρι του, β) πιθανότατα να νιώσει μία ξαφνική ερωτική έλξη, η οποία όμως σύντομα θα σβήσει μόλις πάρει αυτό που θέλει, γ) θέλει απλά να ζήσει την εμπειρία του περιστασιακού σεξ! Προσοχή όμως, γιατί ένας Σκορπιός, ακόμα και αν θέλει να κάνετε σεξ μόνο για ένα βράδυ, δεν θα το πει… αλλά θα λειτουργήσει τεχνηέντως, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του!

Σχετική εικόνα
Τοξότης

Συλλέκτης ερωτικών εμπειριών θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ερωτικής ζωής ενός Τοξότη. Όσο εύκολα ενθουσιάζεται στον έρωτα, το ίδιο εύκολα του φεύγει και βαριέται, για το λόγο αυτό πολλές φορές θα καταλήξει στο κρεβάτι με ένα άτομο για την εμπειρία και μόνο και στην συνέχεια… θα ξεχάσει να τηλεφωνήσει ξανά! Ιδιαίτερα ο άνδρας Τοξότης είναι ο ερωτικός κυνηγός που θέλει να είναι καλός σκόρερ και να έχει στη λίστα του αρκετές ερωμένες, που έχουν περάσει από το κρεβάτι του! Λατρεύει την ελευθερία του, έτσι λοιπόν το σεξ της μίας βραδιάς είναι η εύκολη λύση γι’ αυτόν, μέχρι να την πατήσει και να καψουρευτεί… Τότε, μαζεύεται και σοβαρεύει!

Αιγόκερως

Μπορεί οι απόψεις του να είναι αρκετά συντηρητικές, όμως ο Αιγόκερως υπερασπίζεται ακράδαντα ότι το σεξ είναι βιολογική ανάγκη, επομένως δεν μπορεί χωρίς αυτό… Περνά κάποιες περιόδους στη ζωή του, που το Α και το Ω για αυτόν είναι η επαγγελματική του αποκατάσταση ή μπορεί να ζει μία περίοδο που έχει απομυθοποιήσει τον έρωτα και τα συναισθήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, ο Αιγόκερως θα επιδιώξει να κάνει σεξ για μία βραδιά, χωρίς όμως να σου αφήσει το περιθώριο να ελπίζεις για κάτι περισσότερο… Θα σου πει ευθέως τι θέλει από εσένα και θα σε αφήσει να κάνεις εσύ την τελική επιλογή!

Υδροχόος

Μπορεί ο Υδροχόος να έχει τον τίτλο του επιπόλαιου και του άστατου στα ερωτικά, όμως το σεξ δεν είναι τόσο πολύ το ζητούμενό του! Του αρέσει πολύ το ερωτικό παιχνίδι και θέλει να αισθάνεται ερωτευμένος, επομένως το σεξ μόνο για μία βραδιά δεν του λέει και πολλά πράγματα! Δεν θα το επιδιώξει λοιπόν να κάνει one night stand, αλλά σίγουρα θα του τύχει πολλές φορές στη ζωή του να γνωρίσει ένα άτομο που θα τον συναρπάσει, να βρεθεί μαζί του σεξουαλικά… και μετά να συνειδητοποιήσει ότι τελικά αυτό που θέλει από αυτό το πρόσωπο είναι μόνο την φιλία του!

Ιχθύες

Η ερωτική ζωή ενός Ιχθύ είναι αρκετά μπερδεμένη, χαώδης θα λέγαμε… Γενικότερα, του αρέσει το ρομάντζο και ακολουθεί το συναίσθημα, όμως του τυχαίνει πολλές φορές αλλιώς να τα είχε στο μυαλό του και αλλιώς στην πορεία να εξελιχθούν τα πράγματα. Η φαντασία του Ιχθύ παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια και τα διλήμματα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα της ερωτικής του ζωής. Για το λόγο αυτό λοιπόν, μπορεί να κάνει σεξ, που μετά από λίγο θα το μετανιώσει, γι’ αυτό και δεν θα δώσει συνέχεια…