Ποια είναι τα πιο συνεννοήσιμα ζώδια

Αυτά τα 4 ζώδια όμως είναι άριστοι συνομιλητές και ξέρουν τι να πουν και πότε να το πουν ώστε να μη χάνουν την επικοινωνία με το ταίρι τους. Είναι οι μαλαγάνες του ζωδιακού και προσαρμόζονται σε κάθε συνθήκη.

Παρθένος

Απορείς με αυτήν την έναρξη, αλλά σκέψου το λίγο. Η τελειομανία και η λογική του Παρθένου τον κάνει να μελετά με μανία κάθε του λέξη, πώς θα ξεκινήσει την κουβέντα και πώς θα σε προσεγγίσει σωστά. Ειδικά αν μιλάμε για ερωτική σχέση, πασχίζει να βελτιώσει τον εαυτό του μέσα από μεθοδική εξάσκηση. Άσε που δε θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Εάν υπάρχει πρόβλημα, θα το ξεψειρίσει και θα στα πει όλα πολύ συγκεκριμένα. Καθόλου κουραστικό και καθόλου αγχωτικό.

Τοξότης

Τι αποζητά ένας Τοξότης από τη σχέση του; Να μπορεί να συζητά με τις ώρες για πάρα πολλά θέματα. Μεταξύ αυτών, είναι και τα προβλήματα που ίσως προκύπτουν. Όταν δημιουργείται μία ένταση, ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρέπει να υψώσει τον τόνο της φωνής του, αλλά αντίθετα, προτιμά να κατευνάσει τα πράγματα λέγοντας κάτι άσχετο, αλλά αρκετά ευχάριστο. Δε λειτουργεί πάντα αυτό αλλά προσαρμόζεται στις ανάγκες του συντρόφου του και δε θέλει πολλά προβλήματα πάνω από το κεφάλι του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, και αυτό τον κάνει να έχει πολύ καλή επαφή με τα συναισθήματά του. Ξέρει να ξεχωρίζει το καλό από το κακό αλλά και να δείχνει ενσυναίσθηση στους ανθρώπους που έχουν δύσκολες προσωπικότητες. Αυτό σημαίνει ότι όσο κακός και αν είσαι, θα σε αποδεχθεί, θα δείξει κατανόηση και θα φροντίσει τα παιδικά σου τραύματα.

Δίδυμοι

Βλέπω ότι έχεις εκπλαγεί πραγματικά σε αυτό το σημείο, και δε σε αδικώ. Δεν έχεις σκεφτεί όμως ότι οι Δίδυμοι είναι υπερκοινωνικά και επικοινωνιακά πλάσματα και ξέρουν πώς να ικανοποιούν τους άλλους και να τους λένε αυτό που θέλουν να ακούσουν. Μπορεί να μην αποκαλύψουν πραγματικά ποτέ αυτό που σκέφτονται και νιώθουν οι ίδιοι, αλλά είναι μανούλες στο να επικοινωνούν μαζί σου και να σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα για τη σχέση. Μπορεί να λένε ψέματα; Μπορεί


Ποια είναι τα ζώδια που τους αρέσει να δίνουν λύσεις

Ιδιοφυής δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που είναι πολύ έξυπνος. Είναι εκείνος που ξεπερνά αυτό το στάδιο και μπορεί να φτιάξει πολύπλοκα σχέδια και δαιδαλώδη πλάνα αλλά και να πείσει τους άλλους να τον ακολουθήσουν σε αυτό που κάνει.

Παρθένος

Όταν είσαι ιδιοφυής άνθρωπος, το μεγαλύτερο κουσούρι σου είναι ότι είσαι τελειομανής; Ε, μπορείς να σκεφτείς άλλο ζώδιο που θέλει να τα κάνει όλα όπως πρέπει και να προσέξει και την τελευταία λεπτομέρεια; Ο Παρθένος είναι εξαιρετικός στο να οργανώνει, να φτιάχνει σχέδια (θέλεις κάτοψη για το σπίτι σου; Θα την έχεις) και ακόμα κι αν δεν ξέρει κάτι, θα φροντίσει να το μάθει. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.

Κριός

Μπορεί να νομίζεις ότι ο μέσος Κριός έχει το μυαλό πάνω από το κεφάλι του και το μόνο που σκέφτεται είναι διασκέδαση και extreme sports και δίκιο έχεις. Ωστόσο, ανήκει στα έξυπνα ζώδια και μπορεί να γίνει αρκετά ευρηματικός σε ώρα ανάγκης. Ακριβώς επειδή δε φοβάται τον κίνδυνο και το ρίσκο, θα δοκιμάσει τα πάντα χωρίς δισταγμό. Και εφόσον δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει, θα αναλάβει μόνος του να βρει μία λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σκορπιός

Όταν ο Σκορπιός θέλει κάτι, συγκεντρώνεται σαν βουδιστής μοναχός και δεν τον σταματάει τίποτα. Μπορεί βέβαια να γίνει χειριστικός προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, αλλά του αρέσει να φτιάχνει δικά του σχέδια και να τα υλοποιεί. Ενώ τον βλέπεις εσωστρεφή και χαμηλών τόνων, δεν ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα και τι συμβαίνει μέσα σε αυτό το πολύπλοκο μυαλό.

Υδροχόος

Αυτό δεν το περίμενες μάλλον. Κι όμως. Μπορεί να δυσκολεύονται με το να έρχονται κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους και να ανοίγονται συναισθηματικά, είναι ικανοί να μαγειρεύουν μεγαλεπήβολα σχέδια μέσα στο μυαλό τους χωρίς να τα αποκαλύπτουν σε κανένα. Ενίοτε, είναι ικανοί να πατήσουν επί πτωμάτων αν αυτό είναι προς όφελός τους και δεν μπλέκουν ποτέ το συναίσθημα με την ψυχρή λογική. Το μεγαλύτερο σχέδιό τους είναι να κατακτήσουν όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here