Το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του 2021 πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων

Η Πανσέληνος αυτή συνδέεται με προβλήματα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, τις συγγενικές σχέσεις, τη νεολαία. Η επιρροή της δημιουργεί νοητική ανησυχία, τάση για επιφανειακή ανάγνωση των πληροφοριών και πιθανά προβλήματα στη συγκέντρωση μας, στην οδήγηση, κλπ.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς να υπάρχουν θέματα που αφορούν σε στενούς συγγενείς, συνεργάτες, φίλους ή ακόμη και στο μεταφορικό σας μέσο. Είναι πιθανόν ακόμη να φτάνετε σε μια διαπραγμάτευση, συμφωνία ή να ασχολείστε με ένα ταξίδι ή το μεταφορικό σας μέσο. Ενδεχομένως σε κάποιο από τα παραπάνω θέματα να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση, γι’ αυτό αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις. Επίσης, υιοθετήστε μια πιο διπλωματική κι ευέλικτη στάση σε συζητήσεις, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μην το παίζετε «ξερόλες».

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος και πάλι εστιάζει στα οικονομικά σας θέματα την προσοχή σας και σας ζητά να είστε απόλυτα ρεαλιστές και προσγειωμένοι. Μπορεί να διαπιστώσετε λάθη σε λογαριασμούς ή κινήσεις που έχετε κάνει ή ακόμη μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Προσμετρώντας και τα αυξημένα έξοδα της περιόδου λόγω των εορτών, φανείτε αρκετά εγκρατείς και μη σας πιάνουν απλοχεριές. Δεν αποκλείεται, αν είστε γεννημένοι τελευταίες ημέρες του ζωδίου, να βρείτε μια δεύτερη δουλειά ή πηγή εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και σας βάζει σε σκέψεις για την πορεία της ζωής σας, τον ρόλο που παίζουν οι σημαντικοί σας άνθρωποι σε αυτή, αλλά και όσα μπορεί να σας λείπουν αυτή τη στιγμή. Σαφώς θα είστε πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι σε αυτή τη φάση, αλλά αποφύγετε καίριες αποφάσεις που αργότερα μπορεί να σας φαίνονται μη λογικές. Αξιοποιήστε την επιρροή της Πανσελήνου για να απομακρύνετε ό,τι πλέον δεν σας εκφράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια παρασκηνιακές κινήσεις του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και έναν ιδιαίτερο συναισθηματισμό. Δεν είναι απίθανο να προκύψει ένα δίλημμα σε σχέση με μια απόφαση που θέλετε να πάρετε σε θέματα της δουλειάς. Μην βιάζεστε όμως. Πάρτε τον χρόνο σας και επίσης δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και στο να τονώσετε τον οργανισμό σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τις φιλικές σας σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή και είναι πιθανόν να συνεργαστείτε με άλλους προκειμένου να ολοκληρώσετε έναν στόχο που έχετε. Γενικώς, η συλλογική δουλειά ευνοείται ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση. Παρόλα αυτά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις σχετικά με το πώς πρέπει να γίνει μια δουλειά και να ανακαλύψετε ότι διαφωνείτε με τους υπόλοιπους που συμμετέχουν. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να επιλύσετε το όποιο πρόβλημα, γι’ αυτό βάλτε πίσω τον εγωισμό σας και συζητήστε με τις εμπλεκόμενες πλευρές με ανοιχτό μυαλό. Από την άλλη, μπορεί με αυτό το φεγγάρι να αποφασίσετε να συμμετέχετε σε γκρουπ και ομάδες που μοιράζεστε κοινές ανησυχίες, όνειρα, οράματα και σκοπούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα και γενικότερα την κατεύθυνση της επαγγελματικής σας ζωής. Είναι πιθανόν να αντιλαμβάνεστε ότι πιθανώς κάτι λείπει στα επαγγελματικά και σας δημιουργεί μια αίσθηση ανικανοποίητου. Από την άλλη, ακριβώς αυτό το αίσθημα είναι που μπορεί να λειτουργήσει σαν κίνητρο να ψαχτείτε περισσότερο και να διεκδικήσετε μια πιο φιλόδοξη θέση στο ήδη υπάρχον εργασιακό σας περιβάλλον, μια μεταγραφή ή μια προαγωγή.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας και ανοίγει τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς και επαγγελματικούς. Μπορεί τώρα να σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι, να έρχεστε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, να προετοιμάζετε ένα νέο επαγγελματικό πόνημα, ένα συγγραφικό έργο ή ακόμη να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές χρησιμοποιώντας περισσότερο το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη, είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν νομικές υποθέσεις. Επειδή θα είναι μια Πανσέληνος με πολλές πληροφορίες προσπαθήστε να αποφύγετε το χάος στο κεφάλι σας, βάζοντας αυστηρές προτεραιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος και πάλι ωθεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα θέματα των οικονομικών, αλλά και των αλλαγών στη ζωή σας. Κάτι πρέπει να τελειώσει προκειμένου να αναδειχτεί η νέα σας ταυτότητα. Και μολονότι ως ζώδιο απεχθάνεστε τις αλλαγές, στην πραγματικότητα όταν νιώσετε ότι κάτι τελείωσε σιγά-σιγά το παίρνετε απόφαση και μεταμορφώνεστε στην καλύτερη σας εκδοχή. Θέματα που αφορούν σε στενές προσωπικές σχέσεις, σε συνεργασίες, στα οικονομικά ενός συνεταιρισμού, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να απελευθερωθείτε από κάποιον ή κάτι που σας βαραίνει ή αποτελεί εμπόδιο στην πρόοδο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος αυτό τον μήνα πέφτει μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και πιθανώς να θέλετε να εξετάσετε σε βάθος τις πιο στενές και σημαντικές σας σχέσεις -προσωπικές κι επαγγελματικές. Είναι η στιγμή να γιορτάσετε με αυτούς που είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν, να τους δείξετε την ευγνωμοσύνη σας, ενώ όσοι σας έχουν απογοητεύσει πιθανώς να είναι η ώρα να απομακρυνθούν. Αν είστε μόνες-οι δεν είναι απίθανο πάντως να προκύψουν νέες γνωριμίες ή μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου αφορά τόσο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση όσο και τα θέματα της δουλειάς. Αν είχατε παραμελήσει τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση, είναι η στιγμή να αναλάβετε θετική δράση και να αποκαταστήσετε τις ανισορροπίες. Αν από την άλλη στον τομέα της δουλειάς τα πράγματα δεν είχαν κυλήσει όπως επιθυμείτε, είναι η στιγμή να κάνετε αλλαγές ή τουλάχιστον να εντοπίσετε τα προβλήματα και να προσπαθήσετε μεθοδικά και με ψυχραιμία να τα επιλύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σας βρίσκει σε μια ιδιαίτερα «άγρια» διάθεση να κυνηγήσετε τον έρωτα, τη διασκέδαση, τις χαρές της ζωής. Κι επειδή δεν έχετε περάσει λίγα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και τους κάθε λογής περιορισμούς, μπορεί τίποτε να μην σας συγκρατεί. Μπορεί να κανονίζετε κάτι με φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε περισσότερο ή ακόμη αν είστε σε μια σχέση που τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια, στους ανθρώπους που συμβιώνετε. Μπορεί να έχετε συζητήσεις σχετικά με το σπίτι ή να σκέφτεστε ακόμη και κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Από την άλλη, μπορεί να κανονίζετε κάτι σπίτι σας ως οικοδεσπότες για τις μέρες των εορτών ή να βρίσκετε αφορμή τις γιορτές για να συναντήσετε πρόσωπα που σας έχουν λείψει. Τα επαγγελματικά δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν στιγμή και μπορεί και σε αυτό το μέτωπο να υπάρχουν εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here