Πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6/2023

Την Κυριακή στις 4/6 πολύ νωρίς το πρωί σχηματίζεται η πρώτη πανσέληνος του φετινού Καλοκαιριού, στο ζώδιο του Τοξότη

Επηρεάζει Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο

ΚΡΙΟΣ

Υλοποιούνται τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας και οι επεκτατικοί στόχοι σας χάρη στην Πανσέληνο στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας. Ξεφεύγετε από τη ρουτίνα σας με ένα ταξίδι, καθώς τώρα έχετε τη διάθεση να εξερευνήσετε και να απολαύσετε νέες περιπέτειες. Ίσως ακόμα μοιραστείτε τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας ή παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνεστε τώρα πιο ευάλωτοι συναισθηματικά, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του σεξ και της οικειότητας. Εάν είχατε κρύψει τα συναισθήματά σας, τώρα το φεγγάρι τα φέρνει στο φως, ίσως όμως με έναν κάπως δραματικό τρόπο. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με τους κοινούς οικονομικούς σας πόρους και τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο καμπής για μια σημαντική σχέση σας. Μπορεί να κάνετε νέα σχέδια για το κοινό μέλλον με την αγάπη σας ή αν έχετε διαφορετικούς μακροπρόθεσμους στόχους μπορεί να δώσετε ένα τέλος. Αν είστε μόνοι, ένα νέο ειδύλλιο φέρνει χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή σας και μακροπρόθεσμα μετατρέπεται σε σταθερή σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είχατε αισθανθεί άγχος ή σωματική κούραση με τις πολλαπλές ευθύνες σας, με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, θα αναζωογονηθείτε. Εάν είχατε παραμελήσει τη φροντίδα του εαυτού σας, αυτή η Πανσέληνος σας βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να βρείτε δραστηριότητες που κάνουν καλύτερη και πιο ήρεμη τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Φλερτ και διασκέδαση, σας φέρνει η Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της γονιμότητας. Αναδεικνύεται το πάθος στη σχέση σας, έχετε περισσότερη αισιοδοξία και χαρά και πάθος για ζωή. Ίσως ακόμα σχεδιάσετε μια εγκυμοσύνη καθώς το φεγγάρι σας κάνει πιο γόνιμους. Αν είστε μόνοι, σας δίνεται η ευκαιρία να ερωτευτείτε, επιδεικνύοντας την παιχνιδιάρικη και αμέριμνη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθετε πιο κοντά συναισθηματικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γίνεστε πιο ευαίσθητοι και εκφραστικοί. Ίσως αποφασίσετε να μετεγκατασταθείτε ή ανακαινίσετε το σπίτι σας ή ασχοληθείτε με την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Συνειδητοποιείτε τώρα τι θέλετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και νιώθετε φροντίδα και αγάπη και πάλι.

ΖΥΓΟΣ

Αν είχατε μια σημαντική συζήτηση να κάνετε, η πανσέληνος στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας βοηθά να είστε άμεσοι και ειλικρινείς και να καθαρίσετε τον αέρα σε μια σημαντική σχέση σας. Τώρα ό,τι λέτε και ακούτε θα είναι αληθινό και ειλικρινές. Θα μπορούσατε να έχετε κάποια πληροφορία ή είδηση ​​που περιμένατε καιρό ή απλά εκφράζετε τις απόψεις σας και τα σχόλιά σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, νιώθετε έτοιμοι να κάνετε σοβαρά σχέδια για τα οικονομικά σας, ίσως ακόμα υπογράψετε μια νέα οικονομική συμφωνία σε άλλη πόλη από τη δική σας. Κάνετε προσπάθειες για να νιώσετε μεγαλύτερη οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, το διαισθητικό μυαλό σας βρίσκει τρόπους για να επαναφέρει τη σταθερότητα σε όλες τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αποτελέσματα ενός προσωπικού σας στόχου γίνονται απτά, χάρη στην Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Έχετε τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω σας, η περιπετειώδης φύση σας και ο φλογερός ενθουσιασμός σας, σας οδηγούν σε μεγάλα επιτεύγματα. Επιφέρετε αρμονία στις σχέσεις σας με τους γύρω σας, αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας για κάθε αρνητική κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας φέρνει μια σημαντική αποκάλυψη για έναν προσωπικό σας στόχο. Ή, ίσως να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα, κλείνοντας την πόρτα στο παρελθόν και ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο. Προσέξτε όμως την ασάφεια και τη σύγχυση γύρω σας, μπορείτε να κάνετε θαύματα, αλλά και να καταστρέψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνετε μια εκκαθάριση του κοινωνικού κύκλου σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας. Ολοκληρώνετε ένα ομαδικό έργο, βρίσκετε νέους φίλους, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Επεκτείνονται οι κοινωνικοί σας ορίζοντες και αποκομίζετε νέες εμπειρίες με τους φίλους σας που αλλάζουν την κοσμοθεωρία σας για τη ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας χαρίζει χαρά και ενθουσιασμό για την ολοκλήρωση ενός έργου σας, παίρνετε σημαντικές αποφάσεις στην καριέρα σας ή αλλάζετε ακόμα σταδιοδρομία. Αν και οι ευθύνες σας θα είναι πολλές τώρα, διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας με ευκολία και ετοιμάζεστε για κάτι νέο, κάτι καλύτερο για σας, που σας φέρνει ευημερία και επιτυχία.