Πανσέληνος Οκτωβρίου 2018 στον Ταύρο

«Όταν δεν μπορούμε πια να αλλάξουμε μια κατάσταση, καλούμαστε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας.»

Αποτέλεσμα εικόνας για πανσεληνος οκτωβριος 2018

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, είναι εκρηκτική, επαναστατική και αναμορφωτική για θέματα σχέσεων και οικονομικών. Είναι ένα φεγγάρι «μεταβατικό» αλλά και «απελευθερωτικό» που θα «ταρακουνήσει» αρκετό κόσμο, να ξεφύγει για λίγο από την βολή και την σταθερότητα της συνήθειας,  ακολουθώντας τον απρόσμενο ρυθμό της αλλαγής.

Σχετική εικόνα

«Όλη η ηδονή της αγάπης είναι στην αλλαγή»

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.

Επιρροή όμως δέχονται και όσοι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου.

Θετικές εξελίξεις με αυτή την Πανσέληνο θα μπορέσουν να έχουν οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι, Ιχθύες που γεννήθηκαν τις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.

Η Πανσέληνος από το ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, τον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον μας, σε τομείς που αφορούν τα χρήματα, τα αισθήματα, τις απολαύσεις, τα αποκτήματα  και το ζητούμενο εδώ είναι να  υπάρξει η διασφάλιση, η σιγουριά και η ικανοποίηση που θα επιφέρει την σταθερότητα σε αυτούς τους τομείς.

Στα οικονομικά, είναι σημαντικό να δώσουμε μεγάλη προσοχή στις επενδύσεις μας,  γιατί η περίοδος ελλοχεύει κινδύνους και εδώ ισχύει το εξής: «Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα»!

Οι αισθηματικές σχέσεις θα θυμίζουν best seller, θρυλικές ερωτικές στιγμές αναμένονται, η λαχτάρα, η προσμονή του παρελθόντος, θα παρασύρει σε πάθη, ξαφνικές επανασυνδέσεις, συγκρούσεις, ρήξεις, αλλά και χωρισμούς.

«Μην περιμένεις κάτι να αλλάξει, αν πρώτα δεν έχεις αλλάξει εσύ ο ίδιος»!