Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού την Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Η Πανσέληνος του «κυνηγού», όπως είθισται να ονομάζεται το φεγγάρι του Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στις 09/10/2022 στον άξονα Κριού-Ζυγού και φέρνει τις συναισθηματικές μας ανάγκες στην επιφάνεια. Όμως το θέμα είναι αν θα τις διαχειριστούμε με παρορμητισμό και διεκδίκηση όπως θέλει ο Κριός ή με σύνεση και ισορροπία όπως αρμόζει στην «ποιότητα» του Ζυγού

Η Πανσέληνος θα επηρεάσει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν   με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην δική σου ψυχολογία και την δική σου σκέψη που θα σε οδηγήσει σε κινήσεις και αποφάσεις. Είναι περίοδος με πολλή δράση στην καθημερινότητά σου, πράγμα που φυσικά σε κάνει να αισθάνεσαι ζωντανός και δραστήριος, αλλά οι εντάσεις που μπορεί να προέρχονται από αλλού, διοχετεύονται στην σχέση σου με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες. Καλό είναι αυτή την περίοδο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην δύναμη που έχει μέσα σου να υπερβείς και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που παρουσιάζονται και τις ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές που υπάρχουν στο πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει αυτές τις ημέρες και στην καθημερινότητα και τους ρυθμούς στην εργασία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με   άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε κάποια ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν αυτές τις μέρες σε σχέση με συμφωνίες που έχεις κάνει ή που περιμένεις να γίνουν. Έρχονται λοιπόν απαντήσεις, έχεις εξελίξεις και πλέον θα είσαι έτοιμος να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές που χρειάζονται για να προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος ευνοεί το πάθος και στον ερωτικό σου τομέα, πρόσεχε όμως να μην μπερδέψεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου φωτίζει περισσότερο τα επαγγελματικά σου θέματα, φέρνοντας στο προσκήνιο εξελίξεις που περίμενες καιρό και που τώρα έχει έρθει η ώρα τους να ωριμάσουν και να φέρουν αποτελέσματα. Μια σημαντική περίοδος και για θέματα οικογένειας και σπιτιού με εξελίξεις θετικές. Εσύ χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όπως και να έχει όμως, γιατί το κλίμα γενικότερα είναι ευμετάβλητό και δεν πρέπει να κινηθείς γρήγορα και παρορμητικά, είτε λόγω χαράς είτε εξαιτίας εκνευρισμού.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο και η περίοδος φωτίζει τον ανώτερο εαυτό σου και σου ανοίγει καινούργιους ορίζοντες σκέψης, φιλοσοφίας της ζωής και σε βοηθά να τολμήσεις να κάνεις πραγματικότητα ένα όνειρο που μέχρι τώρα το θεωρούσες ανέφικτο ή απλά εντελώς τρελό. Οι ημέρες αυτές χρειάζονται όμως προσοχή σε κινήσεις και επενδύσεις οικονομικές και δεν είναι φρόνιμο να συμφωνήσεις σε κάτι χωρίς να το έχεις διασταυρώσει με κάθε λεπτομέρεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα διαχείρισης της ενέργειάς σου, του χρόνου σου, της ψυχολογίας σου και φυσικά των χρημάτων σου. Είναι μια Πανσέληνος που τονίζει την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με το αγαπημένο πρόσωπο, αλλά πρώτα χρειάζεται να έχουν ξεκαθαρίσει κάποια μελανά σημεία ώστε να μπορέσεις να νοιώσεις ασφάλεια και να αφεθείς.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις σχέσεις που έχεις και τις συνεργασίες σου. Φόβοι και βαθιά διλήμματα έρχονται στο φως αυτές τις μέρες και ίσως να μην ξέρεις πώς μπορείς να κινηθείς καλύτερα και πιο σωστά. Κάνε διορθωτικές κινήσεις στην καθημερινότητά σου και προσαρμογές, αύξησε το στοιχείο της διπλωματίας που ούτως ή άλλως έχεις και απόφυγε να κάνεις σημαντικές αλλαγές ή κινήσεις σε θέματα εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο πώς θα διαχειριστείς τις εξελίξεις στην εργασία σου και στο αν θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στο επίπεδο που χρειάζεται, ώστε να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα και να γίνει η δουλειά σου. Αυτές οι ημέρες έχουν λόγια που προέρχονται από συσσωρευμένη ένταση και πολλά μπορεί να ειπωθούν, από σένα και από τους άλλους. Χρησιμοποίησε την ενέργεια διοχετεύοντας την στο ερωτικό σου κομμάτι και φλέρταρε όσο μπορείς, χωρίς να έχεις όμως και τίποτε δεδομένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στα αισθηματικά σου θέματα. Είναι η στιγμή που οι ενέργειες της Σελήνης κορυφώνονται και θέλεις να βιώσεις έντονα το συναίσθημα, το ενδιαφέρον και να ξυπνήσεις το μυαλό, το πνεύμα και το σώμα σου. Φρόντισε αυτές τις μέρες να μην ξεπεράσεις τα όρια της λογικής και της διπλωματίας και να κρατήσεις τις ισορροπίες κάνοντας απαραίτητες προσαρμογές στο πρόγραμμα και στις επιθυμίες τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην ανάγκη σου να ηρεμήσεις και να εστιάσεις στο εσωτερικό σου κομμάτι. Θες να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο σπίτι ή μόνος σου, αλλά οι ρυθμοί στην ζωή σου και οι καταστάσεις στην εργασία σου δεν σε αφήνουν να το πετύχεις αυτό. Αυτές τις μέρες χρειάζεται να είσαι αρκετά διπλωματικός και να προσέχεις τα λόγια που λες να τα εννοείς και τα λόγια που ακούς να τα εξακριβώνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στον τρόπο που επικοινωνείς και στις λέξεις που επιλέγεις για να εκφράσεις τις απόψεις σου ή τις επιθυμίες σου. Μπορεί αυτές τις ημέρες να αγχώνεσαι καθώς περιμένεις απαντήσεις και εξελίξεις σε κάποιο θέμα σου. Δεν χρειάζεται να υποβάλεις τον εαυτό σου σε διαδικασίες στρεσογόνες για σένα και την υγεία σου και μην ξεχνάς ότι ένταση δεν έχεις μόνο εσύ, αλλά και οι άλλοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Οι ημέρες μπορεί να σε φέρουν μπροστά στο κλείσιμο μιας ενδιαφέρουσας συμφωνίας ή να έχεις νέα και εξελίξεις σε σχέση με οικονομικό σου ζήτημα που ήταν σε εκκρεμότητα μέχρι τώρα. Φρόντισε να έχεις ξεκάθαρο μυαλό και να έχεις ελέγξει κάθε πιθανή λεπτομέρεια σε αυτά που συμφωνείς ή υπόσχεσαι.