ΚΡΙΟΣ: Τα δεδομένα στη ζωή σου αλλάζουν, Κριέ, κι η φάση που παραμελούσες τον εαυτό σου και το μέλλον σου, έχει πια τελειώσει οριστικά.

Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα, να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το διάστημα που έρχεται, Ταύρε, καλείσαι να ανανεώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου, κάνοντας πράξη τις σκέψεις που σε ακολουθούν εδώ και καιρό

Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή. Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύσετε ένα μέρος στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο δυναμισμός, σε συνδυασμό με τις ευαισθησίες σου, Δίδυμε, σε κάνουν άτομο προσφιλές κι αγαπητό στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Εάν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας. Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεγάλη αφορμή για ξεκαθαρίσματα σου δίνεται, Καρκίνε, και την εκμεταλλεύεσαι με πολύ δυναμικό τρόπο.

Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι όπως εσείς πιστεύετε η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.

ΛΕΩΝ: Το διάστημα αυτό, Λέων, σε απαλλάσσει από άγχη και υποχρεώσεις του παρελθόντος, αλλά φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που χρειάζονται επίλυση, σοβαρή και άμεση.

Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, τόσο το καλύτερο για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, Παρθένε, σου χαρίζει τη δυνατότητα να ξεφύγεις λίγο, σε χαροποιεί και σε γεμίζει με την ενέργεια που έχεις ανάγκη.

Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα, Ζυγέ, που οι βασικοί τομείς της ζωής σου, μετά από αρκετά προβλήματα, ξεκινούν να κινούνται θετικά, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται ξανά στην επιφάνεια.

Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες που επικρατούν, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας, να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία ευκαιρία, Σκορπιέ, με την τεράστια δυνατότητα ν’ αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου, είναι πολύ κοντά και το πλανητικό σκηνικό σε συμβουλεύει να παραμείνεις σε ετοιμότητα.

Ακόμα και αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά. Μην αρνηθείτε από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα δεδομένα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Τοξότη, δεν είναι τόσο αρνητικά, όσο σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα.

Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις. Μην κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας και δημιουργήσετε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δημόσια εικόνα σου, Αιγόκερε, αλλάζει εξαιτίας μιας εύνοιας που δέχεσαι στις συνθήκες της ζωής σου και το γεγονός απασχολεί με φθόνο κάποιους, δυσαρεστώντας σε πολύ.

Βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας τώρα που οι συνθήκες τα ευνοούν. Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, γιατί θα σας χρειαστεί για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η απόδραση, Υδροχόε, από οτιδήποτε έχει πάψει πια να υφίσταται ως εσωτερική σου ανάγκη, σε κάνει να νιώθεις τη διάθεση κατάληξης σε οριστικές καταστάσεις και ανθρώπους.

Σκεφθείτε λίγο και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα και τον τρόπο επικοινωνίας σας. Όταν οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.

ΙΧΘΥΣ: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στην Παρθένο, Ιχθύ, σε ευνοεί και νέα δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων, φιλικών και οικογενειακών, μπορούν να σε οδηγήσουν σε δρόμο εντελώς διαφορετικό, από εκείνο που βαδίζεις εδώ και καιρό.

Ανήκετε στα δραστήρια άτομα και είναι σίγουρο πως ότι καινούριο μπαίνει στη ζωή σας, σας αναζωογονεί και σας κινεί το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα αυξάνει και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.