Στις 6/9 ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο του Λέοντα και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά, την Παρθένο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/9.

Η παρουσία του στο ζώδιο της Παρθένου έρχεται να μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις με πρακτικό τρόπο , αφού πρώτα τις έχουμε αναλύσει και έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα της από το ζώδιο της Παρθένου, θα είναι τα ζώδιο της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τα σχέδια τους με μεγάλη ευκολία και να διευθετήσουν σημαντικές υποθέσεις που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Ερμή στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να λύσετε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, οι οποίες θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παραμονή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο εγκαινιάζει μια περίοδο όπου θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε οικογενειακές υποθέσεις  καθώς και θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή στην επικοινωνία, κάνοντας λόγο σας (προφορικό και γραπτό) ιδιαίτερα εκφραστικό, ενώ ευνοεί τις μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους  Λέοντες, η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις για την υλοποίηση μιας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό ενώ οι ιδέες σας μπορούν άμεσα να μπουν σε πρακτική εφαρμογή. Η προσήλωση σας στη λεπτομέρεια είναι και αυτή που για άλλη μια φορά θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία του Ερμή στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να οργανώσετε με λεπτομέρεια τα επόμενα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στην κοινωνική σας ζωή θα φέρει η παρουσία  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο. Η παρουσία σε μια ομάδα δεν θα περάσει απαρατήρητη καθώς θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις σας με μεγάλη ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή σας αυτό το χρονικό διάστημα είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρα σας. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί την επικοινωνία αλλά και την προώθηση σημαντικών υποθέσεων με το εξωτερικό, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το χρονικό διάστημα η προσοχή σας είναι στραμμένη στις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Ασφαλιστικά Ταμεία, Εφορία). Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδο ξεκινά για εσάς τους Ιχθείς, η παρουσία του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε από άλλη οπτική τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

 

Επιμέλεια : Πηνελόπη Παπουτσή