Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 19/08 στις 5:41 π.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Δεν χάνω το κέφι μου για την ζωή, τον έρωτα την διασκέδαση και την χαρά της δημιουργίας και μάλιστα τολμώ να κυνηγήσω αυτό που στα μάτια των άλλων μοιάζει απραγματοποίητο με μια μόνο προϋπόθεση, προσέχω και βάζω όρια στον εαυτό μου. Και φυσικά δεν απογοητεύομαι εάν διαπιστώσω ότι ορισμένα από τα σχέδια μου μπορεί να καθυστερήσουν, απλά χαμογελώ και μαθαίνω να χρησιμοποιώ το χρόνο προς όφελος μου.


Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι για νέες δράσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς, αφού θα σας ωθήσει να βάλετε σε εφαρμογή ένα τολμηρό φιλόδοξο σχέδιο σας , ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με θα βγείτε νικητές στο παιχνίδι του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ζωή σας τον τελευταίο χρόνο είναι γεμάτη αλλαγές και ενδιαφέρουσες στιγμές . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε σπίτι εξαιτίας μιας ενδιαφέρουσας επαγγελματικής πρότασης ή να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η λέξη ρουτίνα απουσιάζει από το λεξιλόγιο σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, σε όψη συνόδου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων, με την ευστροφία, το χιούμορ και τα επιχειρήματα σας. Ενώ είναι πιθανό να συνδυάσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι με ολιγοήμερες διακοπές, όπου θα περάσετε όμορφα μαζί με αγαπημένους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πολύ ενέργεια έχετε γυρίσει από τις διακοπές σας εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα επαγγελματικά σας σχέδια, αφού στο μυαλό σας ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να αυξήσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα γίνετε ακόμα πιο γενναιόδωροι με τους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ σημαντικές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας , σας  προετοιμάζει για νέα δυναμικά ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Το μόνο που σας ζητάει είναι να είστε ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές και να τολμήσετε να κλείσετε το μάτι στο μέλλον με χαρά. Άλλωστε η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βάλει στην διαδικασία να κρατήσετε τα χαρτιά σας κρυφά από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα προχωράτε σε μυστικές επαφές και συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα σχέση θα ανανεώσει την σεξουαλική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Με αγαπημένους φίλους περνάτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ζυγούς αφού σας υπόσχεται ότι μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα τα οποία θα σας συναρπάσουν, ενώ είναι πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία πολύ σύντομα να γίνει και σχέση ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε τους επόμενους στόχους στην καριέρα σας είστε πλέον εσείς οι Σκορπιοί.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας, βάζοντας νέους και πιο τολμηρούς στόχους για τους οποίους είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας  στις εταιρείες που είναι επιθυμία σας να δουλέψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι και με όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα και η θετική όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία και θα σας ωθήσει να αρχίσετε να δρομολογείτε τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις γύρω από μια πολύ σημαντική για την καριέρα σας οικονομική συνεργασία, ενώ από την άλλη πλευρά αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη και για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν τρίτους. Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτού του φεγγαριού θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα σελίδα είστε έτοιμοι να ανοίξετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοεί το δυναμικό ξεκίνημα νέων επαγγελματικών συνεργασιών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα καινούργιο πρόσωπο που θα εισβάλει στην ζωή σας θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε και πάλι το χαμόγελο σας.

ΙΧΘΥΣ

Δυναμική επιστροφή στην δουλειά σας ετοιμάζεστε να κάνετε εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε με την αποτελεσματικότητα σας από τους συναδέλφους σας, και θα σας φέρει ως επιβράβευση των προσπαθειών σας νέες ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία και την διατροφή σας, ενώ θα πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από κακές για την υγεία σας συνήθειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here