Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 28/07/2022 στον Λέοντα και οι αλλαγές που θα φέρει θα είναι ξαφνικές, απρόσμενες, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα, το οποίο είναι φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, σας υπόσχεται νέα ξεκινήματα και εξελίξεις στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας, των νέων επιχειρηματικών σας σχεδίων και των ταλέντων σας. Θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα σας δοθούν ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας και θα είστε πιο δραστήριοι, πιο δημιουργικοί και με μεγάλη έμπνευση. Επίσης μπορεί να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πίεση, απαιτήσεις και αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά και στα επαγγελματικά, φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να τα λύσετε. Αφήστε πίσω σας λοιπόν τις ανασφάλειες και τις φοβίες και πορευτείτε μόνο με τα άτομα που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά, γιατί σε αυτή τη φάση αυτό έχετε ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον χαρισματικό Λέοντα θέλει από εσάς να βρείτε τη φωνή σας, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες, αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνουν με πειθαρχεία και ισορροπία, διότι το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ουρανό μπορεί από τη μία να φέρει αποκαλύψεις από εκεί που δεν το περιμένετε και να πέσετε από τα σύννεφα, αλλά από την άλλη μπορεί να σας βάλει και σε μεγάλους μπελάδες ή και καβγάδες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως έχουμε πει πολλές φορές εσείς οι Καρκίνοι επηρεάζεστε πάρα πολύ από όλες τις φάσεις της Σελήνης, αφού είναι ο κυβερνήτης σας, και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στοχεύει στο πορτοφόλι σας και είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να οργανώσετε τα έσοδα και τα έξοδα σας, να φροντίσετε τα φορολογικά σας και να επανεξετάσετε τη σχέση σας με το χρήμα. Αλήθεια, πώς το χρησιμοποιείτε; Το χρησιμοποιείτε για τη δική σας ανάπτυξη και ευημερία ή κάποιοι άλλοι επωφελούνται από χρήματα που κερδίζετε εσείς; Να θυμάστε ότι αυτό το φεγγάρι ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, τους διακανονισμούς, την αξιοποίηση ακινήτων, αλλά και τα νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ

Νέα ξεκινήματα σε όλα τα μέτωπα υπόσχεται η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον φιλικό σας Κριό και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση, την εμφάνιση, τις σχέσεις, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Δώστε μια νέα πνοή στον εαυτό σας, στην υγεία σας και στην εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ίσως σας οδηγήσει σε πιο εσωτερικά μονοπάτια και κατά τη διάρκεια της επιρροής της μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς ή να δουλεύετε στο παρασκήνιο. Επειδή την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, η διάθεση σας θα έχει απότομα σκαμπανεβάσματα και ίσως υπάρξουν εντάσεις, παρεξηγήσεις, ανατροπές και εκπλήξεις στο πρόγραμμά σας που θα σας αποδιοργανώνουν και θα πρέπει να φανείτε ευέλικτοι, διαφορετικά θα έχετε εκνευρισμό. Από τη μία θα έχετε δημιουργική σκέψη και οι ιδέες θα κατακλύζουν το μυαλό σας, αλλά από την άλλη δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να τις συγκεκριμενοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε μπροστά τα νέα σας σχέδια, να ανοίξετε των κύκλο των γνωριμιών και των φίλων σας και να δείξετε το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους. Το φεγγάρι θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να φέρει κοντά σας ένα άτομο με το οποίο θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις και νέα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι και ίσως κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις και συνθήκες να σας πιέσουν και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Μπορεί να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις και να αλλάξετε δουλειά ή και επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας, αλλά από την άλλη θα σας πιέσουν και θα σας εξαντλήσουν ψυχικά, καθώς τα διλήμματα θα είναι πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Δίας με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα δίνει εύνοια σε σπουδές, διαδίκτυο, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, ταξίδια, προώθηση των ιδεών ή της δουλειάς σας, εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικές υποθέσεις και θα νιώθετε έτοιμοι να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας για το μέλλον. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει μια καλή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα, αλλά θα έχει ερωτικό ενδιαφέρον για σας αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα γεμίσει την καρδιά και τη διάθεση σας με αισιοδοξία

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει όψη χιαστή προς το ζώδιο σας και ίσως σας κάνει να νιώσετε λίγο ανασφαλείς, ανήσυχοι και αναποφάσιστοι σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα, αλλά και τις βαθιές και ουσιαστικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις χρηματοδοτήσεις, στα δάνεια, στις επενδύσεις σας, στα φορολογικά και ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικών που σχετίζονται με άλλους (σύζυγο, σύντροφο, συνέταιρους) και θα προσπαθήσετε να δείτε πού βρίσκεστε και αν μπαίνετε μέσα. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να σκεφτείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε, ώστε στο μέλλον να έχετε κέρδη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέες γνωριμίες και έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις» οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς είναι ένα φεγγάρι που ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Το τρίγωνο με τον Δία θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη μπορεί να γίνει σύμμαχος σας για να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, ώστε να αποκτήσετε νέες υγιεινότερες συνήθειες και καλύτερο πρόγραμμα στην εργασία και στην καθημερινότητα σας. Το φεγγάρι σας καλεί να αγαπήσετε το σώμα σας και τις ανάγκες σας, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και την υγεία. Ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε σωστό πρόγραμμα και υγιεινές συνήθειες, ώστε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας, χωρίς να καταπονείτε και να καταστρέφετε τον οργανισμό σας.