Αποτέλεσμα εικόνας για αστρα και ζωδια

 Κριός

Δεν θα λείψουν τα αναπάντεχα και τα στραβοπατήματα αυτήν την εβδομάδα, φίλε Κριέ. Ο καλύτερος τρόπος να τα αντιμετωπίσεις ή ακόμη και να τα περιορίσεις είναι να δείξεις σύνεση και αυτοκυριαρχία. Διώξε την αρνητική σκέψη και μην αναλώνεις το μυαλό σου σε φόβους. Φρόντισε, επίσης, να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν.

Ταύρος

Το μυαλό σου είναι γεμάτο έγνοιες και αναστάτωση, φίλε Ταύρε. Η κρίση σου φαίνεται πως επηρεάζεται από την κατάσταση αυτή και έτσι δεν οδηγείσαι στις σωστές αποφάσεις όσον αφορά σε πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή και φρόντισε να μην κρίνεις επιπόλαια ότι σε αφορά. Βρες το χρόνο να ανασυνταχθείς και να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Γρήγορα θα καταφέρεις να βάλεις και πάλι τάξη!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η εβδομάδα σε ωθεί να στραφείς περισσότερο στον εαυτό σου. Κάνε έναν διάλογο με τον εαυτό σου και φρόντισε να δείξεις ωριμότητα και ειλικρίνεια. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις εσύ ο ίδιος τις ανάγκες σου, είναι ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου τελικά. Τώρα που ο Ερμής κινείται στην Παρθένο και σε ευνοεί μέχρι τις 22, καθώς βελτιώνει την διαίσθησή σου, νιώσε περισσότερο τις εσωτερικές σου ανάγκες και θα καταφέρεις  να βρεις διεξόδους στα αδιέξοδα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, τα πράγματα φαίνεται ότι κυλούν ομαλά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που είναι αποτέλεσμα της δικής σου προσπάθειας. Με το περιβάλλον αυτό και τις συνθήκες που υφίστανται μπορείς να κινηθείς αρκετά εποικοδομητικά, προκειμένου να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου. Για αυτό μην επαναπαύεσαι. Πάρε πρωτοβουλία και κινήσου ανεπηρέαστος από τρίτους.

Λέων

Το παρελθόν σε έχει διδάξει πολλά, φίλε Λέων. Οι φόβοι που είχες πλέον δεν έχουν λόγο να υφίστανται και το ξέρεις καλά. Αυτή η εβδομάδα είναι πιο θετική και αισιόδοξη, κάνοντάς σε να βλέπεις τα πράγματα με ζωηρά χρώματα. Η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις στα δύσκολα και να πραγματοποιήσεις αυτό που θέλεις.

Παρθένος

Με καλή ψυχολογία και διάθεση, τί άλλο να ζητήσεις, φίλε Παρθένε; Φρόντισε να βρεις και τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστείς και θα δεις ότι η εβδομάδα αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες! Πες τα με τον εαυτό σου και δείξε δύναμη όσον αφορά στις ανάγκες σου. Τί σημαίνει αυτό; Μην κρύβεσαι από τα «θέλω» σου, γιατί κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και τότε δεν θα έχεις μέρος να κρυφτείς. Οπότε πάψε να κυνηγάς μόνο τα «πρέπει»!

Ζυγός

Πίεση, τρέξιμο, δουλειές, υποχρεώσεις…! Και δεν έχουν τελειωμό όλα αυτά που πρέπει να κάνεις και να υπομείνεις. Έχεις φτάσει στα όριά σου με πολλές καταστάσεις και πρόσωπα. Οπότε αυτήν την εβδομάδα δεν έχεις παρά να πάρεις ανάσες και να κάνεις το απαραίτητο διάλειμμα! Όσο και αν ακούγεται πολυτέλεια, είναι η μόνη σου επιλογή. Μην πας αυτές τις μέρες για αγορές, ανάβαλε για άλλη στιγμή ένα ραντεβού ή ό,τι άλλο που μπορεί να περιμένει.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή ίσως να μην είναι και η καλύτερη για εσένα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητεύεσαι. Αντίθετα, κράτησε τις αποστάσεις σου και πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς. Απόφυγε να εμπλακείς σε καταστάσεις τρίτων και μην σπαταλήσεις ενέργεια σε καταστάσεις που δεν είναι επείγουσες. Κάποιες σκέψεις ξεκαθαρίζουν σήμερα και σε βοηθούν να δεις την αλήθεια.

Τοξότης

Η ευαισθησία και η ανασφάλεια σε χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα, φίλε Τοξότη. Το αποτέλεσμα είναι να στρέφεσαι στον εαυτό σου και να αποκλείεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Μην μένεις σε αυτή τη στάση, καθώς δεν έχεις να επωφεληθείς κάτι ουσιαστικό από αυτήν. Δώσε χώρο στους δικούς σου να σε προσεγγίσουν, καθώς η επικοινωνία μαζί τους θα σε λυτρώσει.

Αιγόκερως

Φρόντισε να είσαι πιο δραστήριος απέναντι στη ζωή, ειδικά σε θέματα που είναι σημαντικά και θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις ουσιαστικά την τύχη σου. Κάνε τα σχέδιά σου και φρόντισε να ορίσεις τις επιλογές σου, χωρίς να επηρεάζεσαι μονίμως από τους γύρω σου. Η λογική θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά και να αποφύγεις τις επιπολαιότητες.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει σε μια διάθεση ανατρεπτική, έτοιμο να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου και να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου. Ό,τι σε χαλάει φαίνεται ότι έχεις την ανάγκη να το αλλάξεις και το σύμπαν σου λέει: «Πολύ καλά θα κάνεις!». Θέσε τους στόχους σου και μην φοβηθείς να τους ακολουθήσεις!

 Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, δείξε προετοιμασμένος στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν αυτήν την εβδομάδα. Οι συγκρούσεις και οι αποκαλύψεις θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα σε κάνουν να νιώσεις πικρία. Όμως, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις και να πάψεις να εθελοτυφλείς. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις σταθερά βήματα εμπρός.