Καλή Εβδομάδα σε όλους!!!!

Να θυμάστε :

Ο καθένας μας πρέπει να πιστέψει πως είναι μοναδικός, ξεχωριστός και υπέροχος μέσα στην διαφορετικότητα του.

 

Αστρολογικές Προβλέψεις 4 ως 10 Μαρτίου 2019

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει εύνοια στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι ιδέες και οι προτάσεις σου θα σε οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση. Θα υπάρξουν βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Θα έχεις μια πολύ όμορφη και ήσυχη εβδομάδα που θα κυλήσει με τη ζεστασιά και την αίσθηση της αρμονίας. Στα αισθηματικά, απόλαυσε τη ζωή, ασχολήσου με τον εαυτό σου, δημιούργησε μια ξεκάθαρη βάση στα ζητούμενα σου και ίσως να έχεις μια σημαντική νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Στα επαγγελματικά σου υπήρξαν έντονα τα στοιχεία της κόπωσης εξαιτίας του φόρτου εργασίας, τώρα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες και τις επαγγελματικές σου προκλήσεις πιο ήρεμα και δες τα πράγματα από θετική σκοπιά. Στα οικονομικά σου σχέδια δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, διότι εάν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχό σου, δε θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση.

Ταύρος 

Αυτό το διάστημα θα είσαι πιο θετικός και αισιόδοξος από κάθε άλλη φορά. Θα βρεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο ώριμα με τους δικούς σου ανθρώπους και να απολαύσεις τις ομορφιές μιας ιδανικής και εξαιρετικά ήρεμης περιόδου. Θα είσαι γεμάτος με θετική αύρα, σε μια φάση που πλανητική εύνοια σου προσδίδει ηρεμία σε ανανεώνει και φρεσκάρει τον αέρα σου. Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος, πιθανότατα πολύ σύντομα να πλησιάσεις κοντά σε κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο και να ξεκινήσεις μια νέα εκρηκτική ερωτική σχέση. Στα οικονομικά σου ο προϋπολογισμός σου μπορεί να κινηθεί αρκετά ευνοϊκά, η κατάσταση δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί, αλλά πάντα να σκέφτεσαι και τα τυχόν απρόοπτα που μπορεί να προκληθούν.

Δίδυμοι 

Αυτήν την εβδομάδα ήρθε η ώρα να οργανώσεις τις σχέσεις σου και να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα από το παρελθόν. Πάρε την ευκαιρία που σου δίνει αυτή η εβδομάδα για να επαναφορτίσεις την μπαταρία σου στον κύκλο των φίλων και συνεργασιών. Αυτό θα σου φέρει νέα δυναμικά και εκρηκτική ενέργεια. Είσαι αληθινός κι αυτό σε κάνει να είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και ξεχωριστός κι αυτό στο αναγνωρίζουν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Στα αισθηματικά, θα πρέπει να καταλάβεις ότι το πλησίασμα κάποιου προσώπου δεν είναι τυχαίο και σου επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις. Άνοιξε τα μάτια σου να το αναγνωρίσεις και μην εμμένεις σε καταστάσεις που μόνο πίσω μπορεί να σε τραβήξουν. Η σχέση σου με τα χρήματα θα σου αποδείξει το πόσο τυχερός είσαι, από τις 5 και μετά μια νέα πηγή εσόδων θα σε γεμίσει ικανοποίηση και θα σου δοθεί η ευκαιρία να καλύψεις υποχρεώσεις και να επενδύσεις σε κάτι που από καιρό είχες στο μυαλό σου.

Καρκίνος 

Πρέπει την περίοδο αυτή να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, να ακούσεις με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές των καλών φίλων σου κι αυτών που σε αγαπούν πραγματικά. Μην εμβαθύνεις σε συζητήσεις με άτομα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι αμετάκλητα σε ιδέες και σκέψεις, γιατί αυτό θα σου κοστίσει σε χρόνο και νεύρα, τα οποία σου είναι πολύτιμα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις που θα σε στεναχωρήσουν και προτίμησε τις εξόδους με φίλους και γνωστούς που σε ηρεμούν και θα δεις ότι θα αισθανθείς ανακουφισμένος. Στα αισθηματικά σου, ξεχωρίζεις για τη γοητεία και τη μοναδικότητα του χιούμορ σου και σύντομα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα ξεκίνημα με ένα πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό είναι κοντά σου. Στα οικονομικά, δεν χαμογελάς, αλλά δεν έχεις και κανένα λόγο να στεναχωριέσαι η κατάσταση είναι σταθερή.

Λέων 

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά το πώς θα μιλήσεις ή θα συμπεριφερθείς σε φίλους και γνωστούς γιατί η απολυτότητά σου είναι πιθανόν να σε απομακρύνει από ανθρώπους που σου έχουν σταθεί κατά πολύ στο παρελθόν. Κοίτα την περίοδο αυτή να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους των συζητήσεων και προσπάθησε να δεις τα πράγματα με θετική αύρα. Στα αισθηματικά, οι πιθανότητες να γνωρίσεις το πρόσωπο που επιθυμείς και που θα είναι σημαντικό για το μέλλον, αυξάνονται τεράστια με τις καλές επιρροές που δέχεσαι. Η αγάπη έρχεται να σε συναντήσει, καιρός ήταν να ζήσεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται.  Στα οικονομικά σου, αν και δεν προμηνύονται αλλαγές ή διακυμάνσεις, θα νιώσεις μια σχετική πίεση.

Παρθένος

Παρθένε, την εβδομάδα αυτή προβλέπονται αρκετά έντονα και περίπλοκα γεγονότα στη ζωή σου. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντός σου κι αυτό μπορεί από τη μια πλευρά να αποτελέσει πηγή στεναχώριας ή απογοήτευσης, από την άλλη όμως θα είναι μια ευκαιρία να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, να καταλάβεις ακόμα πιο ουσιαστικά το ρόλο κάποιων στη ζωή σου και να κάνεις τελικά αυτό που θες και σου αποδίδει ικανοποίηση. Στα αισθηματικά σου θα έρθεις μπροστά στις αλλαγές που περιμένεις εδώ καιρό. Κάπου κοντά σου είναι η δίδυμη αδερφή ψυχή σου και σύντομα θα τη συναντήσεις, καθώς ένας νέος και δυνατός έρωτας θα εισβάλλει σύντομα και καταλυτικά στο είναι σου. Τα οικονομικά σου σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου, γι΄αυτό πρόσεχε περισσότερο τις κινήσεις σου, βάλε τάξη στα έξοδά σου και μην ανοίγεσαι το επόμενο διάστημα.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, μπορείς να καθίσεις και να χαλαρώσεις όσο αφορά τόσο τον προσωπικό αλλά και τον εργασιακό σου χώρο. Θα έχεις μια πολύ αρμονική εβδομάδα. Όλες οι επαφές σου θα είναι χωρίς προβλήματα και όλα θα λειτουργήσουν πολύ καλά. Θα έχεις την ιδιαίτερη θετική αίσθηση πως όλα θα πάνε καλά και αυτό θα σου τονώνει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου. Θα έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα από το κοινωνικό σου περιβάλλον που θα σου προτείνουν καινοτόμες ιδέες οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε τονώσουν. Στα αισθηματικά σου, πολύ σύντομα θα νιώσεις την πιο δυνατή έλξη να σε συναρπάζει στο πρόσωπο ενός πολύ ενδιαφέροντος ατόμου που θα σε πολιορκήσει. Ωστόσο εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό πρέπει να προσέχεις γιατί τα λόγια σου και οι πράξεις μπορεί να παρεξηγηθούν. Το κλίμα είναι κατάλληλο για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο τις ευκαιρίες και την τύχη που θα σου παρουσιαστούν και θα δεις ότι θα πάρεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

Σκορπιός

Μετά από μια μακρά κούραση θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτήν την εβδομάδα για χαλάρωση και να αναζητήσεις διασκέδαση και ευχαρίστηση. Στην ιδανική περίπτωση, θα περάσεις αυτές τις μέρες κοντά με φίλους και καλή παρέα, αλλά και αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα. Παρόλο που υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δε συμφωνείς με ορισμένα πράγματα, εξαιτίας της καλής ψυχολογικής σου κατάστασης και της ισορροπίας που έχεις μέσα σου, θα είσαι σε θέση να συνεργαστείς για μια μεγάλη υπόθεση και να φέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σου, απόλαυσε τα φλερτ που δεν είναι και λίγα. Ωστόσο προστάτεψε όσο μπορείς τον εαυτό σου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτή την εβδομάδα και δε χρειάζεται να πιστεύεις τυφλά στις ωραίες λέξεις που θα σου πει ένα πρόσωπο που θα σε πλησιάσει ιδιαίτερα την περίοδο αυτή. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, το κοφτερό σου μυαλό θα γεμίσει με νέες ιδέες, καθώς ένα επαγγελματικό ταξίδι θα αποτελέσει πρόκληση μοναδική στο να θέσεις υψηλότερους στόχους, μπορείς να τους καταφέρεις και σου αξίζουν. Στα οικονομικά σου η εικόνα σαφώς έχει βελτιωθεί, αλλά καλό είναι να μην κάνεις σπατάλες και κινήσεις που θα σε κάνουν να μετανιώσεις.

Τοξότης

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχεις αρκετά ευάλωτη ψυχολογία, καθώς θα νιώσεις ένα κύμα από ευαισθησίες που θα σε κάνουν να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και σε ηρεμούν. Κατά τα τέλος της εβδομάδας θα έχεις μια πιο ανάλαφρη σκέψη και διάθεση. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως να είναι δύσκολο μα όχι ακατόρθωτο να διατηρηθεί μια ζεστή επικοινωνία. Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος θα έχεις περισσότερη τύχη από ποτέ και όλα θα αλλάξουν μέσα σε λίγες ώρες. Απρόσμενες εκπλήξεις στα ερωτικά σου, ετοιμάσου να ζήσεις ένα πολύ δυνατό έρωτα με την είσοδο ενός ξεχωριστού προσώπου στη ζωή σου. Ακόμη και στα οικονομικά σου σχέδια θα είσαι τυχερός καθώς θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις καλύψεις μία από τις πιο σημαντικές δαπάνες σου και μπορεί επίσης να πάρεις κάποια χρήματα που δεν τα είχες προβλέψει.

Αιγόκερως 

Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία θα αναζητήσεις έντονα την επικοινωνία με τον εαυτό σου, θα αισθανθείς την ανάγκη να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σου δημιουργούν ένταση, καθώς η ηρεμία και η ησυχία σε βοηθάει να πάρεις πιο σωστές και ψύχραιμες αποφάσεις. Θα έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στην οικογένειά σου, να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τις σχέση σου με πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά στη ζωή σου. Γενικά στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις καταφέρει να νιώθεις πιο δυνατός και ακμαίος, αφήνοντας πίσω σου πράγματα που δεν σε ωφελούν μέσα σου. Στα αισθηματικά, θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που η ειλικρίνεια και η αύρα σου θα μαγνητίσει το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, δε βιάζεσαι και αυτό σε κάνει να ξέρεις πού πατάς, τι θες στη ζωή σου και τι ζητάς στην ερωτική σου πορεία. Εκπέμπεις μια απίστευτη έλξη κι αυτή δεν περνάει απαρατήρητη.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα έχει έντονες και δυνατές ανησυχίες, καθώς θα εμπλακείς σε σκέψεις που θα σου καταναλώσουν τη δύναμή σου. Θα νιώσεις μια μικρή απογοήτευση που πολύ σύντομα όμως θα την ξεπεράσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Προσπάθησε να μην πάρεις σοβαρές ή καθοριστικές αποφάσεις, υπάρχουν εκκρεμή προβλήματα που θέλουν το χρόνο τους. Μη βιάζεσαι για συμπεράσματα, προσπάθησε να χαλαρώσεις, και ανάγκη το έχεις και σου αξίζει. Στα αισθηματικά, πολύ σύντομα θα δεις ότι η επικοινωνία σου με ένα άτομο θα σε φέρει πιο κοντά στα θέλω και τους πόθους σου. Αντιθέτως εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό καλό θα είναι να μιλήσεις μια και καλή για θέματα του παρελθόντος που σε έχουν απομακρύνει από το ταίρι σου και να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους. Στα οικονομικά δεν έχεις και την καλύτερη στιγμή σου, καθώς θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, έξοδα απρόσμενα σε αποσυντόνισαν και σε αποδιοργάνωσαν. Κινήσου με σύνεση και σιγά σιγά θα ξαναχτίσεις τη διαχείρισή σου σε καλύτερο έδαφος.

Ιχθείς

Η επίδραση των αστεριών θα είναι αρκετά ευνοϊκή αυτή την εβδομάδα Προσπάθησε να απολαύσεις τις ήρεμες και μοναδικές στιγμές που θα σου προσφέρει η παρέα καλών φίλων. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις καθώς έχεις έντονη κούραση από το προηγούμενο διάστημα. Στην πρόταση ενός ταξιδιού, μην είσαι αρνητικός, προσπάθησε να δεις τα θετικά της περιόδου. Στα αισθηματικά σου διανύεις όμορφες, χαλαρές και ήρεμες μέρες, που σαφέστατα σου κάνουν καλό. Θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα ενδιαφερθεί σημαντικά για σένα, καλό είναι να το δεις, από τη θετική του άποψη καθώς δεν αποκλείεται να είναι αυτό το πρόσωπο που ονειρεύεσαι εδώ και χρόνια και πολύ γρήγορα θα ξεκινήσεις μια νέα και πολύ συναρπαστική σχέση. Τα οικονομικά σου θα κυλήσουν πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες κι αυτό θα σε κάνει να πάρεις πολλές ανάσες ανακούφισης, χωρίς όμως να σημαίνει ότι μπορείς να ανοίγεσαι άσκοπα, χρειάζεται σύνεση.

 

Καλή Εβδομάδα σε όλους!!!