Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς έρχεται με άγριες διαθέσεις, νεύρα και θυμό. Είναι ένα εκρηκτικό φεγγάρι που ίσως μας φέρει στα όρια μας και ενδεχομένως να πούμε ή να ακούσουμε λόγια σκληρά, που όμως θα μας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό

Η παγωμένη Πανσέληνος ολοκληρώνεται την Πέμπτη 08/12/2022 στις 06:13 το πρωί. Πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.

Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από Πανσέληνο:

Δίδυμοι

Όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με την ταυτότητά σας πρόκειται να απαντηθούν, Δίδυμοι. Έχετε υπόψη σας ότι η ακρίβεια των πληροφοριών που θα λάβετε θα είναι στον αέρα και ο τρόπος που θα επιλέξετε να επικοινωνήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα λόγια σας μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτος. Μείνετε ανοιχτοί σε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικά ραντεβού.

Παρθένος

Θα γίνετε λίγο περισσότερο αδιάκριτοι και περίεργοι, ειδικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα, Παρθένοι. Ενώ η αναζήτησή για απαντήσεις είναι βέβαιο ότι θα είναι ωφέλιμη, δεν θα λείπουν τα εμπόδια. Προσέξτε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, γιατί όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας μπορούν να σας διδάξουν ένα ή δύο πράγματα, Τοξότες, αλλά θα υπάρξουν και αρκετά εμπόδια. Μπορεί να αναζητάτε απαντήσεις που δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, οπότε να έχετε υπόψη σας τις πιθανές συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σας. Κάποια άβολα συναισθήματα μπορεί, επίσης, να εμφανιστούν.

Ιχθείς

Θα κάνετε κάποιες διερευνήσεις στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, Ιχθείς. Αυτό που ψάχνετε θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε σύγκρουση, οπότε φροντίστε να προσέξετε τα λόγια (και τις συζητήσεις) σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συλλέξετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαβίωσή σας, αλλά οι απαντήσεις μπορεί να μην είναι τόσο απλές όσο νομίζετε. Εάν πρέπει να εμπλακείτε σε διάλογο, προσέξτε να μην πείτε τίποτα που θα μπορούσε ενδεχομένως να γυρίσει μπούμερανγκ