Αυτά τα ζώδια είναι σίγουρο πως θα σας μαχαιρώσουν πισώπλατα

Δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να πετύχουν αυτό που θέλουν

Αυτοί οι άνθρωποι δεν νοιάζονται για τα συναισθήματα των άλλων ή για το γεγονός πως εκείνοι τους εμπιστεύτηκαν και τους «άνοιξαν» την καρδιά τους. Το μόνο που θέλουν είναι να πετύχουν τον σκοπό τους με κάθε κόστος.

Κριός

Οι γεννημένοι με αυτό το ζώδιο δεν είναι ακριβώς αναξιόπιστοι, αφού μπορούν να είναι καλοί φίλοι, βοηθούν και στηρίζουν τους δικούς τους όταν χρειαστεί. Αλλά όταν πρόκειται να επιλέξουν ανάμεσα σε εσάς και τον εαυτό τους, σίγουρα θα επιλέξουν τον δεύτερο και δεν θα το σκεφτούν δύο φορές πριν σας μαχαιρώσουν πισώπλατα.

Με μια τόσο μυστηριώδη προσωπικότητα είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα μπορούσε να κάνει ένας Σκορπιός, αν και όταν πρόκειται για φιλία, μην υπολογίζετε στην πίστη του. Είναι πολύ φιλόδοξος για να βάλει πρώτα τις φιλίες του και τα συναισθήματα των άλλων. Δεν θα διστάσει να σας μαχαιρώσει πισώπλατα αν αυτό απαντά στις ανάγκες του. Επίσης, γίνεται απίστευτα εκδικητικός αν θεωρήσει ότι τον απειλείται. Γι’ αυτό προσοχή!

Οι Τοξότες θέλουν να συναναστρέφονται ανθρώπους που είναι διασκεδαστικοί και τολμηροί και που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους να αξίζει. Αν σας βαρεθούν, θα σας προδώσουν και θα αναζητήσουν άλλους ανθρώπους για να διασκεδάσουν. Για αυτούς, ύψιστη προτεραιότητά είναι να απολαμβάνουν τη ζωή και δεν τους νοιάζει με ποιον θα το κάνουν αυτό.

 

από την