Στη λίστα με τα top 5 ζώδια ίσως και να σε εκπλήξουν κάποια!

Πάμε να μάθουμε ποια είναι τα πέντε ζώδια που είναι «καυτά» στον ερωτικό τομέα & θέλουν άγρια παιχνίδια στο κρεβάτι:

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικός και ηγετικός ο Κριός, του αρέσει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Στον έρωτα αφήνει την τετράγωνη λογική του εκτός και δοκιμάζει παιχνίδια και tips που θα απογειώσουν την… εμπειρία όσο για τον ίδιο όσο και για τη σύντροφό του. Είναι άλλωστε και ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια όσον αφορά το κρεβάτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να δείχνει ντροπαλός και συνεσταλμένος ο Παρθένος, όμως όταν πρόκειται για το κρεβάτι, είναι άλλος άνθρωπος! Δώσ’ του την ευκαιρία και θα σε εκπλήξει ευχάριστα! Του αρέσει το dirty talking, οπότε, μη ντραπείς, νιώσε ελεύθερη να πραγματοποιήσεις μαζί του κάθε σου φαντασίωση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή ο άκρως ερωτικός Σκορπιός; Είναι ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα και φλογερά ζώδια και αυτό το βγάζει και στο κρεβάτι. Του αρέσουν τα παιχνίδια υποταγής και τον εξιτάρει πολύ να προτείνεις εσύ πράγματα. Βάλε τη φαντασία σου λοιπόν και απόλαυσέ το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο κρεβάτι ο πολύ σοβαρός Αιγόκερως, αφήνει πίσω τους κανόνες και τα όρια και βγάζει τον πιο παθιασμένο εαυτό του. Μαζί του θα νιώσεις στιγμές πάθους και έντασης και του αρέσει να έχει κυρίαρχο και ηγετικό ρόλο στο όλο παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι να πούμε για τον Υδροχόο; Μπορεί να είναι άγριος και πιο ωμός στο κρεβάτι, όμως θα σου χαρίσει στιγμές απόλαυσης που δεν θα φανταζόσουν. Έχει τον τρόπο του να σε κάνει να θέλεις να δοκιμάσεις πράγματα και να πειραματιστείς. Αν έχεις πιο εξτριμ πλευρά, μη διστάσεις να τη δείξεις και σίγουρα δε θα μετανιώσεις!