Κριός

Η περίοδος αυτή με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου την 1η του μηνός θα έχει αρκετά απρόβλεπτα που θα σε κάνουν να επιστήσεις την προσοχή σου προς κάθε κατεύθυνση, καθώς θα σου αποκαλυφθούν πράγματα που μέχρι τώρα αγνοούσες. Θα υπάρξει ένα διάστημα ουσιαστικών ξεκαθαρισμάτων με άτομα τόσο του επαγγελματικού, όσο και του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την υγεία σου και καλό είναι να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στον εαυτό σου γιατί το έχεις ανάγκη. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και ήρεμα αυτές τις μέρες, αν εξαιρέσεις τις εντάσεις που σου βγαίνουν κάποιες στιγμές και στην παρόρμηση του να περάσει το δικό σου, κάνεις το ταίρι σου να νιώθει πως εισπράττει άδικα το θυμό ή τα νεύρα σου. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα, χωρίς εντάσεις και ιδιαίτερες εξελίξεις. Στα οικονομικά σου δε θα υπάρξουν ανησυχίες ή πιέσεις, αφού τα έχεις διαχειριστεί όλα με πρόγραμμα και τα έχεις τακτοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ταύρος

Το διάστημα αυτό με την Εκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 6 στον Αιγόκερω θα είναι μια ουσιαστική περίοδος για σένα, καθώς θα υπάρξουν πολλές αλλαγές που εσύ θα θελήσεις να κάνεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό. Θα θελήσεις εσύ ο ίδιος να αλλάξεις σε πολλά και αυτή η αλλαγή θα σε κάνει να είσαι ακόμα πιο ανοιχτός, εξωστρεφής και δοτικός. Έχεις μια διάθεση να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, που καλό είναι να τα τολμήσεις αφού σε κάθε περίπτωση είσαι από αυτούς που κάνουν κινήσεις μετρημένες και πάντα με λογική και πρόγραμμα. Η σχέση σου το διάστημα αυτό θα επηρεαστεί από τη γενική σου διάθεση να θες να αλλάξεις πολλά από αυτά που προφανώς σε κουράζουν, ο ερωτισμός θα αυξήσει την επιθυμία των θέλω σας αμοιβαία και αυτό θα κάνει τη σχέση σας ακόμη πιο δυνατή και φλογερή. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά, θετικά και ενδιαφέροντα αφού θα σου προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα κεντρίσουν τα ενδιαφέροντα και τους στόχους σου για μελλοντική εξέλιξη και οργάνωση στα εργασιακά σου.  Προσπάθησε να μην ανοιχτείς υπερβολικά με τα οικονομικά σου καθώς έχεις ακόμη ανοιχτές και εκκρεμείς υποθέσεις από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 5 του μήνα η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα νιώσεις μια πολύ δυνατή ανάγκη να εκφραστείς πιο ανοιχτά στο περιβάλλον σου, σε φιλικά σου πρόσωπα και στον κοινωνικό σου χώρο. Θα έχεις πολύ ευχάριστες συναντήσεις αυτές τις μέρες που θα σου προκαλέσουν τη διάθεση της ανανέωσης. Στη σχέση σου αυτό το διάστημα όλα θα κυλήσουν ευχάριστα και με πολλές στιγμές ερωτικές και ρομαντικές.  Όλα στη φάση αυτή σε βοηθούν να δεις τη σχέση σου ακόμα πιο σοβαρά και δεν αποκλείεται να περάσεις στην επόμενη φάση της επισημοποίησης. Επαγγελματικά, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά για σένα. Το νέο σου επαγγελματικό ξεκίνημα υπόσχεται πολλά και στην περίπτωση που χειριστείς σωστά και ορθά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να είσαι βέβαιος ότι η επιτυχία σου είναι βέβαιη και σίγουρη. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι πολύ καλά διότι οι ανάσες που θα πάρεις από την παρουσία κάποιων εσόδων θα είναι πραγματικά δώρο για σένα αφού με αυτό τον τρόπο θα καλύψεις πολλές από τις προϋπάρχουσες υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη μέχρι τις 7 στον φιλικό για εσένα Σκορπιό τα πράγματα θα είναι πολύ ευνοϊκά για σένα, καθώς νέες γνωριμίες τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο θα σηματοδοτήσουν με πολύ θετική αύρα τα βήματά σου και τις ενέργειές σου. Συναντήσεις με φίλους, παλιούς γνωστούς, αλλά και με συγγενικά πρόσωπα που έχεις εδώ και καιρό να δεις θα σε αναζωογονήσουν και θα σε γεμίσουν με χαρά. Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος και απολαμβάνεις τη μοναξιά σου με δημιουργικό τρόπο, εξόδους με φίλους και καλές παρέες που σε χαλαρώνουν, πολύ σύντομα θα βρεις τον έρωτα που περίμενες εδώ και καιρό στο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει τις μέρες αυτές. Αυτό το διάστημα στον εργασιακό σου τομέα όλα φαίνεται να κυλούν με ηρεμία και τάξη. Δεν υπάρχουν οι εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος κι αυτό σε γεμίζει ηρεμία και σου προσδίδει ικανοποίηση. Έχεις αποδείξει με την εργατικότητα και τη συνέπεια σου την αξία σου και την ευστροφία σου κι αυτό πολύ σύντομα θα ανταμειφθεί.

Λέων

Η περίοδος αυτή θα σε κάνει να νιώσεις πως, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς και να είσαι ικανοποιημένος, καθώς τα άστρα με τον Άρη να κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό από την 1η του μήνα και μετά σου προσφέρουν απλόχερα την εύνοια τους σε ό,τι κι αν προσπαθήσεις να κάνεις. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες σε εξόδους και νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου και να θέσεις νέους ακόμα πιο υψηλούς. Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος μην ανησυχείς ο έρωτας είναι έτοιμος να χτυπήσει κι αυτή τη φορά θα χτυπήσει δυνατά. Η Αφροδίτη μέχρι τις 7 στον Σκορπιό θα σε γεμίσει με πάθη έντονα και δυνατά και το πρόσωπο που θα εισβάλλει στη ζωή σου να ξέρεις πως είναι πρόθυμο κι έτοιμο να στα ικανοποιήσει όλα. Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά κι είσαι από αυτούς που δουλεύουν ακούραστα, έχεις καταφέρει να φτάσεις πολύ κοντά στους στόχους σου. Το γεγονός ότι βάζει πολύ ψηλά τις απαιτήσεις σου σε κάνουν να ενεργοποιείσαι ακόμα περισσότερο. Στα οικονομικά σου η εικόνα σου έχει βελτιωθεί κατά πολύ κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις περισσότερα πράγματα για σένα.

Παρθένος

Αυτή η περίοδος με τον Ερμή μέχρι τις 5 στον φιλικό για εσένα Τοξότη θα είναι ευνοϊκή και πολύ θετική για σένα. Συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν θα σου φέρουν μεγάλη χαρά κι έκπληξη, ενώ πολλές θα είναι οι ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις που θα σου γεμίζουν τις μπαταρίες και θα σου φτιάχνουν συνεχώς καλύτερη τη διάθεση. Θα επιλυθούν θέματα που αφορούν νομικά έγγραφα κι εκκρεμότητες που είχαν παραμείνει στάσιμα, ενώ ξεκαθαρίσματα με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σου θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις πράγματα και αλήθειες που μέχρι τώρα αγνοούσες. Στον αισθηματικό σου τομέα τα πράγματα δείχνουν ότι η σχέση σου αυτό το διάστημα βαδίζει σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο καθώς η επικοινωνία με το ταίρι σου έχει κατακτήσει καλύτερη δίοδο και επαφή. Το ταίρι σου έχει απελευθερωθεί και σε έχει πλησιάσει ακόμη περισσότερο κι αυτό σε γεμίζει με σιγουριά και σε κάνει να νιώθεις ασφαλής κάτι που σου δίνει πραγματικά φτερά. Στον εργασιακό σου τομέα, είναι σαφέστατο πως αυτές οι μέρες σε πιέζουν αρκετά καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη για ηρεμία και χαλάρωση. Στα οικονομικά σου έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση και σου επιτρέπεται επιτέλους να χαμογελάσεις, αφού θα μπορέσεις να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Ζυγός

Η περίοδος αυτή με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω στις 5 του μήνα και την Αφροδίτη να κινείται μέχρι τις 7 στον Σκορπιό θα είναι αρκετά περίπλοκη καθώς θα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα τόσο στον ψυχολογικό σου τομέα όσο και στο κοινωνικό σου προφίλ. Οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, θα σε βάλουν σε σκέψεις για διάφορα σχέδια και πλάνα που έχεις κατά νου, ωστόσο μην αποκαλύψεις τα σχέδιά σου ακόμα σε κανέναν, αφού όλα είναι ρευστά και δεν έχεις ουσιαστικά κατασταλάξει για τα επόμενα βήματά σου. Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος, απόλαυσε την ομορφιά των ήρεμων και χαλαρών εξόδων σου με καλές παρέες και φιλικά πρόσωπα, μην αγχώνεσαι, κάτι καλό σίγουρα υπάρχει γύρω σου και σύντομα θα σε αιφνιδιάσει σημαντικά. Αν και έχεις κουραστεί από τη δουλειά σου, καθώς ένιωθες εδώ και καιρό ανασφάλεια που με το θέμα της επίτευξης των επαγγελματικών στόχων σου, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να την αποβάλλεις από τη ζωή σου, αφού ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο φαίνεται να σε κερδίζει και να κατακτά το ενδιαφέρον σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται κι αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση, συνέχισε έτσι και σύντομα θα ωφεληθείς σε όλα τα επίπεδα.

Σκορπιός

Τα νέα για σένα την περίοδο αυτή με την Αφροδίτη μέχρι τις 7 στο ζώδιο σου θα σε ικανοποιήσουν σε όλα επίπεδα, καθώς έξοδοι με φίλους και γνωστούς, κοινωνικές συναναστροφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν πολύ στην επίτευξη μελλοντικών στόχων. Ευκαιρίες για ταξίδια θα αναπτερώσουν το ηθικό και το δυναμισμό σου, ενώ πολύ σύντομα θα πραγματοποιήσεις κάτι που σχεδίαζες από καιρό κι αυτό θα σε ικανοποιήσει κατά πολύ. Η σχέση σου βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο κι αυτό σε ικανοποιεί, ωστόσο μερικά σύννεφα που μπαίνουν επικοινωνιακά ανάμεσά σας, δεν είναι τόσο σοβαρά όσο εσύ τα βλέπεις μέσα σου. Μίλησε με το ταίρι σου, εμπιστεύσου τα ένστικτά σου και θα δεις ότι οι φοβίες και οι ανασφάλειες που έχεις μάλλον δεν έχουν θέση και πρέπει να τις αποβάλλεις από μέσα σου καθώς το ταίρι σου είναι δίπλα σου σε όλα και φια όλα και μάλιστα ουσιαστικά. Στα εργασιακά σου, οι αξίες σου ως προς την εργατικότητα, συνέπεια, οργάνωση και τάξη, αναγνωρίζονται συνεχώς στον εργασιακό σου χώρο, βέβαια αυτό από την άλλη κεντρίζει και βλέμματα ζήλιας, αλλά εσύ μην πτοείσαι. Είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου, δούλεψε με τους ίδιους ρυθμούς και σύντομα θα ανταμειφθείς με ένα πολύ καλό δώρο που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Στα οικονομικά σου κάποια έκτακτα έξοδα σε έβαλαν σε μπελάδες, αλλά τώρα πια έχουν μπει όλα σε μια σειρά και αυτό σου φέρνει πολλά χαμόγελα.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή με τον Ερμή μέχρι τις 5 στο ζώδιο σου θα κυλήσει με τις καλύτερες προοπτικές της για σένα καθώς σε πολύ ευδιάθετους τόνους θα κινηθεί η διάθεσή σου. Θα νιώθεις ξέγνοιαστος καθώς πολλά από τα σχέδια και τους στόχους σου τα έχεις βάλει σε μια σειρά και τάξη και τώρα ετοιμάζεσαι να αποκομίσεις τα οφέλη. Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πολλές αλλαγές στη ζωή σου, στο χέρι σου είναι λοιπόν το τι θες να κάνεις και πώς, καθώς όλα κινούνται με εύνοια γύρω σου. Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση, βιώνεις μια πολύ καλή περίοδο με το ταίρι σου καθώς είστε πολύ κοντά και ζείτε όμορφες και ζεστές στιγμές. Ένα σύντομο ταξίδι θα σας ανανεώσει ακόμα πιο πολύ σε επίπεδο σχέσης και θα νιώσετε έτοιμοι κι οι δύο για το επόμενο βήμα. Στα επαγγελματικά σου θα είναι αρκετά πιεστικές οι μέρες που έρχονται, καθώς η αύξηση των απαιτήσεων θα σε κουράσει αρκετά. Κάποιες μικροσυγκρούσεις με άτομα από τη δουλειά σου θα σε στεναχωρήσουν, αλλά σκέψου και προχώρα πιο πέρα, μην αφήνεις τη μικρότητα των άλλων να σου χαλάει την ψυχολογία με τίποτα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά κι αυτό σε κάνει να χαμογελάς με απόλυτη ικανοποίηση και χαρά, αφού θα νιώσεις και πάλι ασφαλής.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί πολύ, αλλά αυτό δε σε κάνει να πτοείσαι ή να κάνεις πίσω. Έχεις αυξήσει τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις κι αυτό σε κάνει να λειτουργείς με έντονους ρυθμούς. Νέα άτομα που θα γνωρίσεις μέσω γνωστών και φίλων θα σου φανούν πολύ χρήσιμα καθώς θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις πράγματα που από καιρό σε έχουν βάλει σε διαδικασίες. Στις 6 του μήνα που θα λάβει χώρα η Εκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου απόφυγε την εμπλοκή σου σε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος φαίνεται να απολαμβάνεις τη μοναξιά σου και να γεμίζεις ευχάριστα τη ζωή σου με παρέες και φίλους. Σύντομα θα σε πλησιάσει ο έρωτας που καιρό περιμένεις, μέχρι τότε απόλαυσε την κάθε στιγμή της περιόδου αυτής. Στα επαγγελματικά σου νιώθεις κουρασμένος και κάποιες φορές απογοητευμένος, αλλά δεν είσαι από αυτούς που το βάζουν κάτω. Έχεις μάθει να κολυμπάς στα βαθιά νερά και πολύ σύντομα θα ανταμειφθείς για την εργατικότητά σου. Στα οικονομικά σου η εικόνα βελτιώνεται συνεχώς και αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο πολύ σίγουρος και ασφαλής καθώς πολλές από τις εκκρεμότητές σου τις έχεις βάλει σε σειρά και σύντομα θα σου αποδώσουν πολλά και μεγάλα χαμόγελα.

Υδροχόος

Η περίοδος αυτή έχει συγκεντρώσει πολλές εκπλήξεις για σένα καθώς άτομα από το κοινωνικό σου περιβάλλον θα σου προτείνουν συνεργασίες που θα σε ωφελήσουν σε πολλαπλά επίπεδα. Ευκαιρίες για ταξίδια θα σου δώσουν κίνητρα να σκεφτείς κάτι καινούριο στη ζωή σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείς από άτομα που πίστευες και να σε πληγώσει η στάση στους. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου αυτό το διάστημα περνά μια κρίση που αν πραγματικά θες να την κρατήσεις σε ισχύ, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου καθετί που σε προβληματίζει ή σε κάνει να νιώθεις παράξενα. Στα επαγγελματικά σου την περίοδο αυτή πρέπει να είσαι υπομονετικός. Κράτα δυνάμεις σου, συγκεντρώσου στο στόχο σου και πολύ σύντομα θα λάβεις πολύ ευχάριστα νέα σχετικά με την θέση την οποία από καιρό θες να επιτύχεις στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, αν και δε διανύεις την περίοδο εκείνη που μετράς έσοδα, ωστόσο έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, αφού έχεις βελτιώσει πολύ τα οικονομικά σου και την εβδομάδα αυτή η εισροή εσόδων από μια άγνωστη πηγή ως τώρα θα είναι πράγματι ένα πολύ σημαντικό δώρο για σένα.

Ιχθείς

Την περίοδο αυτή βρίσκεσαι σε μια κατάσταση άγχους αναφορικά με απαντήσεις που περιμένεις για προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Στις 6 που θα λάβει χώρα η Εκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω θα νιώσεις πολύ πιεσμένος κι αυτό θα σου δημιουργεί ένταση, η οποία είναι στιγμές που θα σε κάνει να αισθάνεσαι πως δε σε χωρά ο τόπος και θα θες να φύγεις προς άγνωστο προορισμό. Θα έχεις ευκαιρίες για εξόδους με φίλους και παρέες που αν δεχτείς να τις ακολουθήσεις, θα σου κάνουν πολύ καλό στη διάθεσή σου. Στα αισθηματικά σου αν ψάχνεις το άλλο σου μισό, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα και να εξωτερικευτείς σε ένα πρόσωπο που νιώθεις ότι το τελευταίο διάστημα σε πλησιάζει και εκφράζει έντονο ενδιαφέρον για σένα. Στα επαγγελματικά σου φαίνεται πως οι δυνάμεις, οι αντοχές και η εργατικότητά σου σε διακρίνουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η ενεργειακή σου καμπύλη αυξάνεται απότομα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα σου κάνει καλό η υπερεντατική εργασία, χαλάρωσε λίγο, οργάνωσε τους στόχους σου, μην παρασύρεσαι και μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην σπαταλάς άσκοπα τα χρήματά σου, ιεράρχησε τις πραγματικές σου ανάγκες και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο