ΚΡΙΟΣ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σας σχέση αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Μην υπεραναλύσετε τα πάντα.

Ερωτική τύχη και άπειρες ευκαιρίες στα αισθηματικά. Κάποιος σε σκέφτεται θα επικοινωνήσει μαζί σου! Καλοπέραση και άνεση από όλες τις απόψεις, μπορείς να απολαύσεις αυτό το Σ.Κ.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό δε θα πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.

Η αίσθηση κινδύνου και οι… «καταιγίδες» είναι δεδομένα για τα ερωτικά ! Πετάς συνειδητοποιημένος τα περιττά και να ξεκινάς πιο δυνατός από ποτέ μια νέα φάση στην ερωτική ζωή σου! Πίσω από τα σύννεφα, ο ήλιος λάμπει!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί, αφήστε την να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, για να μην μπλοκάρετε τα σχέδιά σας.

Επαφές, επικοινωνία και κατακτήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα! Η τάση σου για ψευδαισθήσεις και υψηλές προσδοκίες είναι ο μόνος σου εχθρός! Δημιουργικότητα, φήμη και είσαι σίγουρα το κέντρο της προσοχής! Ότι κι αν επιθυμείς ερωτικά μπορείς τώρα να το πετύχεις, αρκεί να μην πετάς στα σύννεφα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτη, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δε θα νιώθουν ανία.

Δεν μπορείς παρά να αναμένεις τον πιο ερωτικό Σ,Κ. Συναίσθημα, χαρά, διασκέδαση και ερωτικά… πυροτεχνήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα! Εύνοια, προσωπική ανάπτυξη, κατακτήσεις, πάθος, ρομαντισμός και ερωτικές εξελίξεις!

 

ΛΕΩΝ: Το Σ.Κ. είναι ιδανικο για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.

Είσαι έτοιμος για προκλήσεις; Γιατί η αλήθεια είναι πως το Σ.Κ. θα έχει αρκετές! Σχέσεις ακανθώδεις, που απαιτούν τα προσεκτικά, ψύχραιμα και μεθοδικά σου βήματα! Οι συνθήκες οι ερωτικές μπορεί να είναι αντίξοες, ωστόσο είσαι πιο ικανός από ποτέ να ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια αποτελεσματικά, ακόμα κι αν ταλαιπωρηθείς! Μην αφήνεις τρίτους να σε συμβουλεύουν και να μπλέκονται στα ερωτικά σου θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα να νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλει από κάθε δύσκολη κατάσταση.

Μια σημαντική ανακάλυψη, ένα δύσκολο παζλ που λύνεται, ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό που αποκαλύπτεται, σε κάνει να δεις την αλήθεια κατάματα! Ακόμα κι αν απογοητευτείς από αυτήν την αλήθεια, να θυμάσαι πως όλο αυτό συνέβη υπέρ σου! Επιπλέον έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιος σε σκέφτεται και δεν στο έχει ακόμα ομολογήσει!

 

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στο χώρο.

Το Σ.Κ. είναι γεμάτο επικοινωνίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και νέα ερωτικά! Επιπλέον να ξέρεις, πως μπόλικες θα είναι και οι ερωτικές προτάσεις ή και οι ερωτικές συναντήσεις! Οι επαφές αυτές αφορούν είτε τον σύντροφο σου, είτε κάποιον πρώην, είτε νέες γνωριμίες και κατακτήσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στο βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Αυτό το Σ.Κ. θα είναι πολλά τα διλήμματα, οι παράλληλοι έρωτες, οι ανασφάλειες, αλλά και ανατροπές λόγω της αναποφασιστικότητας του! Έχεις μπροστά σου ένα σταυροδρόμι νέων ευκαιριών αλλά και τον πειρασμό για την λανθασμένη κατεύθυνση, που μπορεί να σε οδηγήσει η έπαρση σου! Μείνε μακριά από ερωτικά μπερδέματα! Εσύ θα είσαι αυτός που στο τέλος θα πληγωθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα έχετε θα σας μοιράσουν ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και έτσι δε θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο.

Με ωριμότητα, σοφία, σύνεση και ενδοσκόπηση θα καταφέρεις ερωτικά, να είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος! Επιπλέον θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στην σχέση σου ή αν είσαι ελεύθερος να κάνεις μία πολύ σπουδαία γνωριμία! Βάζεις τέλος στους επιφανειακούς και αναζητάς αποτελεσματικά μόνο τους ουσιαστικούς!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και δεδομένα επιφανειακά.

Έχεις άπειρες κατακτήσεις και επιτυχίες, χάρη στην επιμονή σου, την δυναμικότητα σου, την αποφασιστικότητα σου αλλά και την… νεοφερμένη ισχυρή λογική σου! Προσοχή μόνο στις τάσεις για δογματισμό, έλεγχο και εξουσία στο άτομο που θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς αυτός ο μήνας προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον προσωπικό.

Η επιτυχία είναι στα χέρια σου, αφού είσαι αδιαμφισβήτητα ακαταμάχητος! Σε χαρακτηρίζουν διαίσθηση, ευελιξία, διπλωματία, φροντίδα, ευγένεια και ομορφιά! Πολλές οι κατακτήσεις αλλά γενικά η ερωτική εύνοια! Προσοχή μόνο στην τάση σου για έπαρση, απληστία, γκρίνια και ζήλια χωρίς λόγο!

 

ΙΧΘΥΣ: Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε, θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

Δυστυχώς έρχονται πολλές απογοητεύσεις μέσα στο Σ.Κ. και μάλιστα στα ξαφνικά! Το λάθος είναι δικό σου, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα, επέλεγες να ζεις στην ουτοπία και την ερωτική ψευδαίσθηση! Επιπλέον, αν τόσο καιρό ήσουν ανέντιμος, ετοιμάσου για ξαφνικές αποκαλύψεις που θα σε βλάψουν! Φρόντισε να είσαι σοβαρός, συνετός και ηθικός!