Κατά την διάρκεια της εβδομάδας 16-22 Ιουλίου, υπάρχει μία “ανάπαυλα” από σημαντικά αστρολογικά γεγονότα. Δεν παύει όμως η ενέργεια γύρω μας να συνεχίζει να είναι τεταμένη, αφού προηγήθηκε μία αρκετά σκληρή και δοκιμαστική Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, ενώ την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί και η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κριοί: Βελτιώνεται η ψυχολογική σας διάθεση, σας δίνεται η δυνατότητα να θέσετε σε εφαρμογή πρακτικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ισορροπίες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Ευχάριστα ερωτικά μηνύματα, φλερτ, προσκλήσεις και προτάσεις για διασκέδαση δεν θα λείψουν.

 

 

Ταύρος: Είστε σε αναμονή σημαντικών γεγονότων, δεν παύει όμως ο έρωτας να παίζει σημαντικό ρόλο στις μέρες που ακολουθούν, πιο ικανοποιημένοι ωστόσο θα βρεθείτε όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αναθέρμανση σε οικογενειακές σχέσεις και συζητήσεις που σας φέρουν πιο κοντά με οικεία πρόσωπα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

Δίδυμος: Η νέα εβδομάδα σας βοηθά να βρείτε τους επαγγελματικούς σας ρυθμούς αλλά να μπορέσετε να είστε και περισσότερο ικανοποιημένοι από την εργασιακή σας απόδοση. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι ευάλωτα για τους περισσότερους από εσάς. Η καλοκαιρινή διάθεση ωστόσο δεν λείπει, ιδιαίτερα για τους Διδύμους του 3ου δεκαημέρου που ήδη κανονίζουν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

 

Καρκίνος: Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο δικό σας ζώδιο συνεχίζει να ταλαιπωρεί και να δοκιμάζει όσους έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η εβδομάδα που έρχεται όμως σας δίνει τις ιδέες, τις προτάσεις, τις επικοινωνίες που μπορούν να προσφέρουν χαμόγελα στην καθημερινότητά σας. Ο έρωτας είναι με το μέρος των Καρκίνων του 2ου δεκαημέρου.

 

Λέων: Η νέα εβδομάδα βοηθά σημαντικά την ανάπτυξη των οικονομικών σας αλλά και την βελτίωση των συνθηκών στο σπίτι και στην οικογένεια. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η εκφραστικότητα και το λέγειν σας, αποτελούν αυτή την περίοδο το ατού σας, προσπαθήστε όμως να μην παρασύρεστε από υπερβολές και εγωισμούς. Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου μεριμνήστε τις αντιδράσεις σας απέναντι σε συνεργάτες!

 

Παρθένος: Η νέα εβδομάδα σας φέρνει πιο κοντά σε σχέδια και επιθυμίες, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, μετακινήσεις, αλλά και αισθηματικές επαφές. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου καταστρώνεται επαγγελματικά σχέδια τα οποία για την ώρα δεν ανακοινώνεται. Οι Παρθένοι του 1ου εκνευρίζεστε από το έντονο πρόγραμμα της καθημερινότητας αλλά ο έρωτας καλά κραττεί! Όσο για τους Παρθένους του 2ου δεκαημέρου; Είστε οι απόλυτα κερδισμένοι.

 

Ζυγός: Βρίσκετε τα ψυχικά σας αποθέματα και προσπαθείτε να αποκαταστήσετε τα σπασμένα της τελευταίας περιόδου. Κερδισμένοι σε επαγγελματικά και σε οικονομικά θα σταθείτε αυτή την εβδομάδα οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου. Οι ταλαιπωρημένοι από την έκλειψη Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου έχετε ευκαιρίες κοινωνικών επαφών και περισσότερης εξωστρέφειας και διασκέδασης.

 

Σκορπιός: Η κοινωνική δικτύωση αλλά και τα ερωτικά φλερτ μέσα από κοινωνικό κύκλο δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα από τους Σκορπιούς του 1ου και του 2ου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο μπορείτε να εκπληρώσετε και μία επιθυμία καρδιάς ή μπορεί να έχετε ένα νέο έρωτα που θα σας συναρπάσσει. Θέτετε επαγγελματικούς στόχους που θα μπορέσετε εν καιρώ να κάνετε πραγματικότητα οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου.

 

Τοξότης: Οι περισσότεροι από εσάς τους Τοξότες έχετε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και δεν μπορώ για την ώρα να πω ότι το καλοκαιράκι είναι τόσο χαλαρό και ανέμελο. Η εβδομάδα σας βοηθά να προχωρήσετε επαγγελματικά σχέδια, να δεχθείτε υποστήριξη στα βήματά σας ενώ πιο κοινωνικοί και έτοιμοι για μετακινήσεις θα είστε οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

 

Αιγόκερως: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας συνεχίζουν να είναι σε τεντωμένοι σχοινί και δεν λείπουν οι δοκιμασίες ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαημέρου του ζωδίου σας. Νέα σχέδια υπάρχουν στον ορίζοντα για τους Αιγόκερους του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, τα σχέδια αυτά σας γεμίζουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Πιο τυχεροί θα σταθείτε ωστόσο οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου όπου θα μπορέσετε ως το τέλος της εβδομάδας να εκπληρώσετε μία σημαντική επιθυμία σας (μία νέα γνωριμία μπορεί να σταθεί πολύ σημαντική για εσάς)

 

Υδροχόος: Μία εβδομάδα πριν την Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας, είναι σημαντικό να δείξετε προσοχή στις αντιδράσεις σας αλλά και να προνοήσετε για εστίες έντασης σε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο. Βάλτε νερό στο κρασί σας λοιπόν … Η εβδομάδα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης για το 2ο δεκαήμερο ενώ το 3ο δεκαήμερο θα μπορεί να λειτουργήσει με περισσότερη άνεση και εξωστρέφεια στις επαφές του με άτομα του σταθερού του περιβάλλοντος.

Ιχθύς: Ο έρωτας καλά κρατεί για τους περισσότερους Ιχθύς, όπου τα χαμόγελα δεν λείπουν! Πιο ικανοποιημένοι ωστόσο είστε οι Ιχθύς του 1ου και του 2ου δεκαημέρου που μπορείτε να αναμένετε μία εβδομάδα που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους και στα σχέδιά σας. Πιο αδιάφορο και μεταβατικό είναι το κλίμα για τους Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου όπου ευνοείστε περισσότερο για οργάνωση του χρόνου, της εργασίας, της καθημερινότητας.