Αστρολογικά tips για το Σαββατοκύριακο

Σχετική εικόνα

Ο Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, θα μας μπερδέψει περισσότερο από ποτέ, αυτό το Σαββατοκύριακο! 

Σχετική εικόνα

Επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, έρχονται! Κάποιοι θα ευνοηθούν, αλλά και κάποιοι θα απογοητευτούν!

Οι πιο ευνοημένοι της όψης, θα είναι σίγουρα τα Ζώδια του Νερού και της Γης, του 3ουδεκαημέρου

Εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο, είναι τα Μεταβλητά Ζώδια, του 3ουδεκαημέρου

Αποτέλεσμα εικόνας για επανασυνδεση zvdia

 

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων. Πες ναι σε κρυφές συναντήσεις ή επαφές με άτομα του παρελθόντος, χωρίς όμως να ριψοκινδυνεύεις, γιατί μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δε συγχρονίζονται με τους ρυθμούς σας αλλά πιέστε τους. Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Φιλικές επανασυνδέσεις έρχονται αλλά και επικοινωνία με άτομα του ερωτικού παρελθόντος! Όσον αφορά έναν στόχο σου, κάνεις λάθη και γκάφες, λόγω βιασύνης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά σας θέματα. Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ότι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις επιθυμίες σας εγκλωβισμένες. Δραστηριοποιείσαι σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, ώστε να επανέλθουν ευκαιρίες του παρελθόντος!  Φρόντισε αυτήν την φορά να τις εκμεταλλευτείς και να μην πάρεις ρίσκα, που μπορεί να φέρουν απώλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο. Θα κληθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αναζητήσετε την αιτία που επαναλαμβάνετε τα λάθη σας.  Επαφές, μετακινήσεις και μεγάλη δραστηριότητα στην κοινωνική ζωή! Έρχονται μηνύματα από άτομα του παρελθόντος, αλλά προσοχή στον υπέρμετρο ενθουσιασμό.

ΛΕΩΝ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά. Έντονος ερωτισμός και βαθιά συναισθήματα εκφράζονται τώρα και πετυχαίνεις ερωτικές επιθυμίες, ιδίως με πρόσωπα του παρελθόντος, αρκεί να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις. Κλείνεις οικονομικές εκκρεμότητες και κόβεις τα αλόγιστα έξοδα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας τροποποιώντας το. Βάλτε εσείς τα όρια σε οικογενειακά σας πρόσωπα που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις προβλήματα του παρελθόντος και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση! Προσοχή μόνο στις υπερβολικές απαιτήσεις και στην υπεραισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητα σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα. Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Επανέρχονται επαγγελματικές ευκαιρίες, που ίσως στο παρελθόν έχασες! Φρόντισε τώρα να μην κάνεις τα ίδια λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε κάποιες αλήθειες σχετικά με τις πραγματικές σας ανάγκες, τη σχέση με τον εαυτό σας, τη νέα τροπή που πρέπει να πάρει μια συναισθηματική ιστορία αλλά και μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Απολαμβάνεις διασκέδαση, ρομαντισμό, παθιασμένους έρωτες, φλερτ και φυσικά…, ερωτικές επιστροφές! Περιόρισε μόνο, την έπαρση και τον εγωκεντρισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μείνετε κοντά τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, γιατί ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα.Οικογενειακά θέματα ξαναβγαίνουν τώρα στο προσκήνιο και οφείλεις αυτήν την φορά να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Επικοινωνιακή επαφή θα έχεις με ένα άτομο του παρελθόντος! Κάνε τις σωστές κινήσεις, χωρίς υπερβολικές προσδοκίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τους με κατανόηση. Συγκεντρωθείτε σε εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα και μη ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Πετυχαίνεις πολλά μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και διορθώνεις ορισμένα παλαιά λάθη όπως και σχέσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μηνύματα από το παρελθόν έρχονται, αλλά χρειάζεται προσοχή στις αυθόρμητες απαντήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ότι δε σας αφορά. Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας θα τραβήξουν τώρα το ενδιαφέρον σου και θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποιες παλαιές εκκρεμότητες, αρκεί να έχεις αλλάξει την παρελθοντική σου τακτική! Ένας έρωτας από το παρελθόν, επιστρέφει.

ΙΧΘΥΣ: Θα ενισχυθεί η πιθανότητα να παραδεχθεί ο σύντροφός σας κάποιο πιθανό λάθος που έκανε και θα πρέπει να τον στηρίξετε και όχι να τον αποθαρρύνετε. Μπορείς τώρα να πετύχεις πολλές από τις επιθυμίες σου, που αφορούν κυρίως το παρελθόν σου! Κάποια επαφή, μήνυμα, τηλεφώνημα , θα αποκαταστήσει κάποιες παρελθοντικές προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις, αρκεί και εσύ να ανταποκριθείς με σύμβουλο την λογική και την σύνεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here