Με τον ερχομό του φθινοπώρου, μια δύσκολη φάση εγκαινιάζεται για όλα τα ζώδια, καθώς πλησιάζει ακόμα μια περίοδος όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος

Η τροχιά του Ερμή αναμένεται να είναι ανάδρομη από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η ημέρα του Οκτωβρίου, επομένως θα κρατήσει για κάτι λιγότερο από 3 εβδομάδες.


Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Ανάδρομος Ερμής 2022 – Κριός

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να δείτε με μία πιο εξεταστική ματιά τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τη ζωή σας, ενώ προβλήματα του παρελθόντος ίσως έρθουν ξανά στην επιφάνεια.

Μπορείτε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις εάν σταματήσετε να κρύβετε αυτά που σας προβληματίζουν «κάτω από το χαλί» και να μιλήσετε ειλικρινά για όλα όσα νιώθετε. Οι άνθρωποι που πραγματικά σας εκτιμούν, θα χαρούν να σας ακούσουν!

Ανάδρομος Ερμής 2022 – Δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής σας κυβερνά, η ανάδρομη κίνησή του θα σας επηρεάσει έντονα, όπως κάθε φορά άλλωστε. Προσπαθήστε να μην απογοητευτείτε αν υπάρξουν αναταράξεις ή καθυστερήσεις σε αυτά που έχετε σχεδιάσει.

Συνεχίστε να ακολουθείτε το πρόγραμμα που έχετε οργανώσει, έτσι ώστε εσείς από τη μεριά σας να είστε αποδοτικοί, αλλά καλό θα ήταν να έχετε και ένα σχέδιο σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα περιμένετε. Κάποιο άτομο από το παρελθόν ίσως επιστρέψει αυτή την περίοδο στη ζωή σας και ίσως θα ήταν καλό να ακούσετε αυτά που θέλει να σας πει, ακόμα και αν αποφασίσετε ότι τελικά δεν ενδιαφέρεστε για κάποια επανασύνδεση.

Ανάδρομος Ερμής 2022 – Παρθένος

Απασχολημένοι με τα χρήματα θα είστε κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος θα είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, ενώ ίσως προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα.

Από την άλλη, ο «παλιός σας εαυτός» και ιδίως τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν, πιθανόν να σας στοιχειώσει, ωστόσο είναι σημαντικό να θυμάστε όλη την πρόοδο που έχετε κάνει και να μη βασανίζεστε για πράγματα που έχετε πλέον αφήσει πίσω.

Ανάδρομος Ερμής 2022 – Ζυγός

Ίσως ο μεγαλύτερος στόχος του επερχόμενου Ερμή είναι ο Ζυγός, ο οποίος αυτή την περίοδο θα παλέψει με τη χαμηλή του αυτοεκτίμηση, κάτι που ισχύει ακόμα περισσότερο για εκείνους που βασίζονται πολύ στη γνώμη των άλλων για τον εαυτό τους.

Προσπαθήστε να πάρετε το χρόνο σας, να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας αυτό το μήνα και μην ξεχνάτε: δεν είναι το τέλος του κόσμου, σύντομα θα έρθουν καλύτερες ημέρες!