Αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήσεις την γκρίνια και τη μουρμούρα που μπορεί να προκύψουν από τη ρουτίνα να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σου. Εχεις την κατάλληλη διάθεση για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις με σκοπό να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Αυτό γίνεται πιο εύκολα από το μεσημέρι της Κυριακής, όπου και η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις έρχεται στην επιφάνεια δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξαιρετική θα είναι η διάθεση σου το Σάββατο με χαρά, αισιοδοξία, κέφι, παιδικότητα. Η Κυριακή ανεβάζει το κέφι και την αισιοδοξία στα ύψη, κάτι που εκφράζεται έντονα σε επικοινωνιακό επίπεδο και μπορείς να περάσεις μαγικά. Η διάθεση σου είναι στα ύψη, καθώς αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος ότι μπορείς να γοητεύσεις, να φλερτάρεις, να παίξεις το ερωτικό παιχνίδι όπως μόνο εσύ ξέρεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη μπορεί να είναι η εσωστρέφεια το Σάββατο και να σε οδηγεί στο να μείνεις με λίγα και καλά κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις ήσυχες στιγμές. Την Κυριακή η διάθεσή σου ειναι στα ύψη , γεμίζοντάς σε χαρά και κέφι, ωθώντας σε στο να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να φλερτάρεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άκρως επικοινωνιακός προβλέπεται να είσαι με τη Σελήνη στην Παρθένο να σε ωθεί στο να είσαι εξωστρεφής, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Η Κυριακή ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές πάθους.

ΛΕΩΝ

Ανασφάλειες, υλικές και συναισθηματικές, είναι πιθανό το Σάββατο να μην σε αφήνουν να απελευθερωθείς και να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης. Την Κυριακή το μεσημέρι, η διάθεσή σου αλλάζει, έχεις ανάγκη για να επικοινωνήσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που το πιθανότερο είναι να εντυπωσιάσεις, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό για την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο είναι βέβαιο ότι λάμπεις και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος όπου κι αν πας. Ενα ένα έντονο μαγνητικό πεδίο, άκρως ερωτικό, που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορες νέες γνωριμίες που πιθανά να προκύψουν. Η Κυριακή απογειώνει τη διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή και δεν αποκλείεται να περάσετε υπέροχες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, έχοντας ευχάριστες συζητήσεις, που πιθανά να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο έχεις την διάθεση να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς μόνο με το ταίρι σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό. Το πιθανότερο είναι να σε απασχολούν ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει και να μην είναι εύκολο να βγεις από το καβούκι σου. Η  Κυριακή ανεβάζει τη διάθεση σου, γι’ αυτό και καλό είναι να μην χάσεις ευκαιρία και να βρεθείς σε παρέες, όπου νέες γνωριμίες θα δείξουν το ενδιαφέροντος για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρώνεσαι στους φίλους σου με τη Σελήνη στην Παρθένο να σε οδηγεί στο να τους συναναστραφείς και είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από αυτούς που θα σε εντυπωσιάσουν. Η Κυριακή απογειώνει την αισιοδοξία σου και θα είναι δύσκολα να σου αντισταθεί όποιος βρεθεί γύρω σου, καθώς κατακτάς τους πάντες στο πέρασμά σου και εκτοξεύει τη χαρά και την διάθεση να διασκεδάσετε περνώντας μοναδικές στιγμές έρωτα και κεφιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανό να επικεντρωθείς τόσο σε επαγγελματικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και να μην αφεθείς να περάσεις όμορφα το Σάββατο και να στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα. Η Κυριακή κάνει έντονη την ανάγκη σου για επικοινωνία με το φιλικό σου περιβάλλον χωρίς να αποκλείει νέες γνωριμίες μέσα από αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μοναδική Ευκαιρία έχεις το Σάββατο να περάσεις υπέροχα, καθώς η αισιοδοξία και ο έρωτας σε πλημμυρίζουν. Ο έρωτας βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου το Σάββατο και σε ωθεί να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να κατακτήσεις πολλά πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Η Κυριακή σε ωθεί στο να συναναστραφείς με φιλικές παρέες, όπου θα διασκεδάσεις και θα εντυπωσιάσεις κατακτώντας οποίον σου κινήσει το ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άγχος και νευρικότητα μπορεί να εκδηλώσεις το Σάββατο με τη Σελήνη στην Παρθένο να βγάζει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να εκτονώσεις με απότομο τρόπο και να προκαλέσεις προβλήματα. Την Κυριακή η διάθεσή σου βελτιώνεται καθοριστικά, βρίσκεις τη χαρά και το κέφι και δεν θα διστάσεις να διασκεδάσεις με παρέες που θα βρεθείς και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο είναι η ιδανική ευκαιρία να βρεθείς κοντά με το ταίρι σου, να δείξεις κατανόηση, συντροφικότητα και να περάσετε ένα έντονο ερωτικό διήμερο. Την Κυριακή το πρωί το εξάγωνο της με τον Δία στο Σκορπιό ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι και τον ερωτισμό και δεν θα χάσεις ευκαιρία να παίξεις και να κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.