Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο μήνας ξεκινά με πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου και δείχνει πως οι ώρες που περνάς στη δουλειά θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο. Αυτό με τη σειρά του θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την αιτία για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα συνεργάζεσαι στη δουλειά. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να βρεις τρόπο να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασιακές σχέσεις και αισθηματικές υποχρεώσεις, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να τον παραμελήσεις. Από τα μέσα του μήνα η κατάσταση για τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βελτιωθεί καθώς η μετακίνηση της Αφροδίτης, του Ερμή και αργότερα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει περισσότερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Μία σχέση που έχεις ξεκινήσει πρόσφατα δεν αποκλείεται να σοβαρέψει ξαφνικά κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση για καιρό δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο στον αισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως ένας έρωτας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και να ανθήσει αυτό το διάστημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να την ανανεώσεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει πολύ ένα ταξίδι ή μία ρομαντική έκπληξη στο ταίρι σου. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα η διάθεσή σου θα αλλάξει καθώς αρκετοί πλανήτες θα μετακινηθούν στο ζώδιο του Ζυγού (14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη και στις 23/9 ο Ήλιος) μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα της καθημερινότητας. Κάποια από αυτά είναι πιθανό να αποτελέσουν αφορμή για να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε περίπτωση που έχετε αναλάβει από κοινού υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να μη σου μένει αρκετός χρόνος για να τον αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή, όμως να θυμάσαι πως μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα σε ένα ιδιαίτερα συνηθισμένο μέρος όπως είναι το σούπερ μάρκετ ή η δουλειά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με εσωστρέφεια για εσένα και η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου σε προτρέπει να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου στο σπίτι, καθώς η πολυκοσμία δεν θα βοηθά τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη, μέσα από βαθύτερες συζητήσεις οι οποίες θα σε αγγίξουν. Από τα μέσα του μήνα που η Αφροδίτη και ο Ερμής παίρνουν στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού και λίγο αργότερα περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο(23/9) θα νιώσεις πως θα αρχίσει να κινείται κάτι παραπάνω στον αισθηματικό τομέα. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει και η διάθεσή σου που θα αποκτήσει τη συνηθισμένη της εξωστρέφεια και θα σε οδηγήσει σε εξόδους, κοινωνικές συναντήσεις αλλά και συναντήσεις με αγαπημένα σου φιλικά πρόσωπα. Ένας νέος έρωτας μέσω των κοινωνικών υποχρεώσεων που θα έχεις από τα μέσα του μήνα και έπειτα δεν αποκλείεται να φανεί. Στην αρχή είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια σχετικά με αυτόν, όμως να θυμάσαι πως η δική σου διαχείριση θα είναι αυτή πού θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με επικοινωνιακή διάθεση και εξωστρέφεια για εσένα γεγονός που θα σε οδηγήσει σε εξόδους με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες οι οποίες με τη σειρά τους θα φέρουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου που θα βοηθήσει τις δημόσιες σχέσεις. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου να θυμάσαι πως η κοινωνική σας ζωή θα ανανεώσει και την αισθηματική σε σχέση και θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς μεταξύ σας. Στις 14/9 μαζί με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μετακινείται και ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να αισθάνεσαι μια γενική κούραση, η οποία μπορεί να έχει ως αιτία την ενασχόλησή σου με οικογενειακές υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος προτίμησε το πρώτο μισό του μήνα καθώς θα είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις αλλά και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός από τις 14/9 και έπειτα καθώς μπορεί να υπάρξουν υποχρεώσεις οι οποίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας αλλού και θα σας απομακρύνουν από τη σχέση.

ΛΕΩΝ

Ο Σεπτέμβριος σε καλεί να τακτοποιήσεις αισθηματικές εκκρεμότητες και σε αυτό θα σε βοηθήσει έως και τα μέσα του μήνα η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που σε έχουν μπερδέψει στην προσωπική σου ζωή προκειμένου να μπορέσεις να δεις τι θέλεις να αφήσεις και τι θέλεις να κρατήσεις. Από τα μέσα του μήνα (14/9) που πραγματοποιείται η πανσέληνος στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων και την ίδια ημέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με νέες γνωριμίες. Μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός σου είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κάνει εντύπωση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα είναι η λέξη-κλειδί για να μην υπάρξουν προβλήματα με το σύντροφό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Επίσης καλό θα ήταν να κρατήσεις ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής αποκλειστικά για εσένα και τον ενδιαφερόμενο, καθώς οι απόψεις των γύρω σου για τα αισθηματικά σου θα σε αποσυντονίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς καθώς έως και τα μέσα υπάρχει μία πολυαστρία στο ζώδιό σου η οποία βοηθά ξεκαθαρίσματα, νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εσένα που θέλεις να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί στην αισθηματική σου ζωή καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να το κάνεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην είσαι ισχυρογνώμων σε οτιδήποτε την αφορά διαφορετικά θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Στις 14/9 η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου Παρθένου-Ιχθύων σε καλεί να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς μπορεί να παρασυρθείς από αυτό που έχεις στο μυαλό σου και όχι από αυτό που υφίσταται στην πραγματικότητα. Από τα μέσα του μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη θα μετακινηθούν στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζοντας μία περίοδο ανασφαλειών. Αυτές οι ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις για κάποιο πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρεις μία απόφαση την οποία δεν θα μπορέσεις να υποστηρίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσωστρέφεια και με διάθεση να κρατήσεις αποκλειστικά για εσένα οτιδήποτε συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις την ίδια διάθεση και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει οπότε θα πρέπει να έχεις στο νου σου να μην πιέζεις καταστάσεις. Αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για «εξομολογήσεις» μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δεν θα βοηθήσει να εξωτερικευθούν τα συναισθήματα που υπάρχουν. Από τα μέσα του μήνα (14/9) ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιό σου και λίγο αργότερα τους ακολουθεί και ο Ήλιος(23/9) εγκαινιάζοντας μία περίοδο πολύ καλύτερη για τα αισθηματικά σου ζητήματα και κυρίως πολύ πιο ξεκάθαρη. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ιδανικό για να κάνεις μία συζήτηση εφ όλης της ύλης με τον σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος θα μπορέσεις να δεις πού πηγαίνει μία γνωριμία που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η ισχυρογνωμοσύνη σου καθώς μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας που ξεκινά σε προτρέπει να δεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να βγεις έξω και να διασκεδάσεις καθώς η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τις 14/9 στην Παρθένο ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος τώρα είναι η ευκαιρία για να επιδιώξεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή αν δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον στον ορίζοντα να κάνεις τώρα μία νέα γνωριμία, η οποία είναι πολύ πιθανόν να έρθει μέσω μιας κοινής παρέας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις με τον σύντροφό σου για να ξεκινήσετε μία αθλητική δραστηριότητα μαζί ή ένα χόμπι το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού και λίγο αργότερα (23/9) στο ίδιο ζώδιο περνά και ο Ήλιος. Αυτό δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα δεν φαίνεται τόσο ξεκάθαρο για τα αισθηματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε αυτά. Τυχόν νέες γνωριμίες χρειάζονται υπομονή καθώς είναι πιθανόν οι κινήσεις τους να σε μπερδέψουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια είναι η βάση για να μην υπάρξουν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο ενδεχομένως ούτε και διάθεση για να ασχοληθείς με ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα. Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει πως μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να είναι αρκετές όμως είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ο συνδυασμός δουλειάς και φλερτ θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα αν δεν κάνεις καλό διαχωρισμό ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην ξεχνάς το σύντροφό σου καθώς ο φόρτος εργασίας σου μπορεί να σε κάνει να τον παραμελήσεις. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο επικοινωνιακό, εξωστρεφές και χαλαρό για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος τώρα είναι ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες για αυτό εκμεταλλεύσου τις συναντήσεις και τις επαφές με τους φίλους σου καθώς είναι πιθανό να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον μέσω αυτών. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου το δεύτερο μισό του μήνα για να της αφιερώσεις το χρόνο που δεν μπορούσες να αφιερώσεις το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με πολύ καλές προθέσεις για εσένα και για τα αισθηματικά σου ζητήματα μιας και η πολυαστρία που θα υπάρχει ως και τις 14/9 στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί νέους έρωτες και ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Είτε έχεις βρει το σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος η ενασχόληση με «ζητήματα καρδιάς» θα σε αποζημιώσει για το επαγγελματικό φόρτο και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Ένα ταξίδι είναι μία πολύ καλή ιδέα για εσένα που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου, για αυτό αξίζει να κοιτάξεις αν υπάρχει περίπτωση να υλοποιήσεις μία απόδραση σε κοντινό προορισμό. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν η αιτία για να απομακρυνθείς από το σύντροφό σου και από τα ζητήματα της προσωπικής του ζωής σε γενικότερο πλαίσιο. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή το πρώτο μισό του μήνα καθώς θα είναι πιο εύκολο για εσένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνιση τους αυτό το μήνα και αιτία μπορεί να αποτελέσει μία τυχαία συνάντηση ή μία συζήτηση με τους φίλους σου που θα σε γυρίσει πίσω. Η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τις 14/9 στο ζώδιο της Παρθένου σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Καλό θα ήταν να σκεφτείς διπλά πριν αποφασίσεις να κάνεις ένα «πισωγύρισμα» και να μην αφήσεις τα έντονα συναισθήματα να πάρουν αποφάσεις. Στις 14/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα θολώσει την κατάσταση μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις κάποια τελεσίδικη απόφαση γύρω από αυτές τις ημέρες. Από τις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και λίγο αργότερα περνά κι ο Ήλιος (23/9) εγκαινιάζοντας μία πολύ καλύτερη περίοδο για την προσωπική σου ζωή. Τώρα θα μπορέσεις να βγάλεις πιο εύκολα τα συμπεράσματά σου και να μην παρασυρθείς από συναισθήματα τα οποία «ξύπνησαν» το προηγούμενο διάστημα και σε έβαλαν σε σκέψεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η κοινωνική ζωή θα βοηθήσει εσένα και το σύντροφό σου να περάσετε καλά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως δίπλα σου βρίσκεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις πολλά κοινά.

ΙΧΘΥΣ

Ο Σεπτέμβριος σου δημιουργεί την ανάγκη ταύτισης με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου, για αυτό και είναι πάρα πολύ πιθανό να μην «ακούσεις» τις αισθηματικές σου ανάγκες. Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου ή σε κάποιον που σου αρέσει όμως το υπερβολικό ενδιαφέρον θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, διαφορετικά είναι πάρα πολύ πιθανόν να νιώσεις πως τα αισθήματά σου και τα θέλω σου αρχίζουν να σε πιέζουν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου Ιχθύων στις 14/9 μπορεί να σε παρασύρει σε μία λάθος επιλογή στον αισθηματικό τομέα. Στα μέσα του μήνα ο Ερμής, η Αφροδίτη και λίγο αργότερα ο Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό δείχνει πως η διάθεσή σου, οι προτεραιότητές σου αλλά και τα θέλω σου θα αλλάξουν. Τώρα είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του παρελθόντος και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις ένα δίαυλο επικοινωνίας με εκείνο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να εισβάλουν ξανά στο παρόν καθώς θα ανοίξουν ένα κύκλο ο οποίος έχει κλείσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here