Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα : 23/09 – 22/10

Γεννημένος διπλωμάτης και με εξαιρετική ικανότητα να προωθεί ιδέες, να έρχεται εύκολα στη θέση των άλλων και να είναι πολλές φορές η γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους. Θα τον δείτε να θυσιάζετε με το να κρύψει τα συναισθήματά του, μπροστά στην ειρήνη και την αρμονία μιας ομάδας. Αυτό τον κάνει να είναι εξαιρετικός στο να ψεύδεται. Βέβαια  αν νιώσει πως αδικείται, παρόλο που δε του αρέσει να δημιουργεί προβλήματα, ή να πληγώνει τους άλλος θα τον δείτε να γίνετε θαρραλέος και να διεκδικεί την ισορροπία.  Ο Ζυγός μπορεί να είναι ανεξάρτητος, όμως κάτι που απολαμβάνει είναι να περιστοιχίζεται με πολύ κόσμο, κυρίως όμως να είναι το επίκεντρο μιας ομάδας, κάτι που το πετυχαίνει εύκολα αρκεί να το θέλει. Είναι εξαιρετικός ακροατής και έξυπνος συνομιλητής, αν και λίγο τεμπέλης, συχνά δείχνει αναποφάσιστος και αυτό γιατί θα εργαστεί σκληρά να ευχαριστήσει τους γύρω του, πάντα αναζητώντας το δίκαιο και το σωστό, κάτι που τον κάνει να βάζει τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για αφιερωμα ζυγος

Ο Ζυγός είναι από τα ζώδια που μπορεί να γίνει ηγέτης καθώς έχει εξαιρετικά έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες, ένστικτο και διαίσθηση, ωστόσο συχνά βαριέται. Θα του ήταν πολύ πιο εύκολο να τα βρει όλα έτοιμα παρά να κοπιάσει. Είναι ένα από τα αριστοκρατικά ζώδια, θα τον δείτε να είναι σχολαστικός με την εξωτερική του εμφάνιση και να τον κεντρίζει διαρκώς η πολυτέλεια καθώς έχει πολύ καλό γούστο το οποίο μπορεί να υποστηρίζει. Συγχρόνως έχει μια φινέτσα που μαγνητίζει κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα συμπαθητικό, δημοφιλή και αξιαγάπητο. Του αρέσει να τον θαυμάζουν, αν όχι εκείνον τα έργα του ή το αποτέλεσμα της δουλειάς του.  Κατά βάθος είναι πολύ ανασφαλής και φοβάται τις συνέπειες των πράξεών του με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην πράττει. Στη προσπάθειά του να έχει τους γύρω τους ευτυχισμένους δε χαλάει χατίρι, δύσκολα θα πει όχι για κάτι όπως επίσης δε θα πάρει εύκολα μια επαναστατική  απόφαση ειδικά αν πρόκειται να πληγώσει ή να στενοχωρήσει  κάποιον. Έτσι συχνά χάνει τον εαυτό του, ζητά απεγνωσμένα την αγάπη, την επιβράβευση, την αναγνώριση των καλών του πράξεων και έτσι στρέφετε στην έντονη κοινωνική ζωή, σε μια προσπάθεια να βρει γαλήνη στο περιβάλλον του.

Αποτέλεσμα εικόνας για αφιερωμα ζυγος

Ξέρετε πολύ καλά να αναγνωρίζετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και έχετε μια θεραπευτική συναισθηματική επίδραση πάνω τους. Έχετε το χάρισμα να προσελκύετε μαγνητικά τους ανθρώπους γύρω σας. Είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι και βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, ακόμη και στις χειρότερες καταστάσεις. Αγαπάτε τις διάφορες μορφές τέχνης και έχετε συχνά δημιουργικό μυαλό. Έχετε παρατηρητικότητα αλλά και ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης, γι’ αυτό και είστε  εξαιρετικά δίκαιοι στις δικές σας πράξεις. Είστε απλοί και χαμηλών τόνων. Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό σας είναι ότι ποθείτε την ενότητα μεταξύ των ανθρώπων που έχουν σημασία για σας. Για παράδειγμα, θα κάνετε τεράστιες προσπάθειες ώστε να δείτε όλα τα μέλη της οικογένειας σας ενωμένα και χωρίς συγκρούσεις. Θα προσπαθήσετε για το καλύτερο για την ευημερία των αγαπημένων σας προσώπων.Θέλετε αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας. Είστε διπλωμάτες και απεχθάνεστε τις συγκρούσεις οποιουδήποτε είδους και προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο.
Ένα σημαντικό αρνητικό χαρακτηριστικό σας είναι ότι είστε υπερβολικοί στις καταναλωτικές σας συνήθειες και σπαταλάτε τα χρήματά σας, χωρίς πολλή αυτοσυγκράτηση. Πολλές φορές είστε ερωτύλοι, σχεδόν σε σημείο σεξουαλικής ασυδοσίας. Συνήθως είστε φιλειρηνικοί και δε θυμώνετε ή δε δείχνετε ενόχληση, ακόμα κι όταν χρειάζεται να το κάνετε. Ωστόσο, μπορεί να καταπλήξετε τους πάντες με μια ξαφνική έκρηξη οργής. Η αναποφασιστικότητά σας είναι ένα άλλο σας χαρακτηριστικό που σας δημιουργεί δυσκολίες και πολλοί σας θεωρούν τεμπέληδες.

Αποτέλεσμα εικόνας για αφιερωμα ζυγος

Ο άντρας Ζυγός είναι ο άντρας που πάντα θα ψάχνει να βρει την τέλεια γυναίκα που δυστυχώς δεν υπάρχει. Είναι κοινωνικός και δημοφιλής στο αντίθετο φύλλο καθώς το να τον θαυμάζουν είναι κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθησή του και συνήθως αφήνει πόρτες μισάνοιχτες. Αυτό τον κατατάσσει στην κατηγορία του γυναικά, άθελά του καθώς εκείνος αυτό που ψάχνει είναι η αγάπη, η στοργή και η επιβεβαίωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για αφιερωμα ζυγος

Η γυναίκα Ζυγός είναι σαγηνευτική, χαριτωμένη, σεμνή, αέρινη ύπαρξη και γοητευτική. Καθώς είναι αθεράπευτα ρομαντική,  της αρέσουν οι αριστοκρατικές έξοδοι, οι ρομαντικές βόλτες, τα γλυκά σημειώματα, τα λουλούδια, γενικώς οι μικρό εκπλήξεις που την κάνουν να νιώθει μοναδική. Θέλει να ακούει κομπλιμέντα και ανταποκρίνεται στο φλερτ με σεμνότητα. Εξαιρετικά κοινωνική χαμογελαστή και δημοφιλής, της αρέσει να ζει σαν πριγκίπισσα και όσο νιώθει έτσι, τόσο και θα μένει σε μια σχέση, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου και την οικειότητα η γυναίκα Ζυγός θα αρχίζει να τεμπελιάζει στο να σας διεκδικεί.

Θετικά χαρακτηριστικά: Νοημοσύνη, επιμέλεια, αισιοδοξία, επιδεξιότητα, πειστικότητα και ψυχικές δυνατότητες.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Έλλειψη επικοινωνίας, τάση για κουτσομπολιό και προβλήματα μνήμης.

Διάσημοι Ζυγοί

Μαχάτμα Γκάντι, Βλαντιμίρ Πούτιν, Τζον Λένον, Νία Βαρντάλος, Μάικλ Ντάγκλας, Πέδρο Αλμοδόβαρ, Μόνικα Μπελλούτσι, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Χρήστος Δάντης, Όλγα Βασδέκη, Νικόλαος Ζορμπάς, Γκουίνεθ Πάλτροου, Θάνος Πετρέλης.