ΤΟΞΟΤΗΣ

( 23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου )

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ

Φύση: Πύρινη και φλογερή

Στοιχείο: Φωτιά

Ιδιότητα: Μεταβλητή

Πλανήτης: Ο Δίας, ο πλανήτης της χαράς, της ευτυχίας και της επέκτασης

Ημέρα: Πέμπτη

Χρώματα: Μωβ, μπλε ρουά, τυρκουάζ

Θετικά χαρακτηριστικά: Ιδεαλιστής, αισιόδοξος, φιλελεύθερος, φιλικός, ζωηρός, ενθουσιώδης, φιλοσοφημένος, φιλομαθής, άμεσος, ειλικρινής.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Άπιστος, ανήσυχος, αγενής, υπεραισιόδοξος, αντιρρησίας, υπερβολικός, απρόσεκτος.

Πέτρες: Αμέθυστος, ζαφείρια, σμαράγδια, κρύσταλλα, τοπάζι

Μέταλλα: Κασσίτερος

Ζώα: Τα μεγάλα ζώα, τα άλογα και το ελάφι

Άγγελος: Μιχαήλ

Ώρα: Το απόγευμα

Κατεύθυνση: Ανατολή

Το σύνθημά σας: Θέλω να μάθω και να γίνω σοφός

Σχετική εικόνα

Ενθουσιώδης, έξυπνος, λάτρης της γνώσης, των ταξιδιών και της περιπέτειας, πολυπράγμων, συχνά της υπερβολής, δύσκολα θα καταφέρει να σε περιορίσει κάποιος. Θέλεις να είσαι σε συνεχή κίνηση και δράση, να γευτείς εμπειρίες, να πιεις τη ζωή ως την τελευταία της γουλιά. Αν ολοκλήρωνες κιόλας όλα αυτά που άρχιζες, θα πετύχαινες το απόλυτο, υποστηρίζουν οι κακοήθεις, αλλά δε σε νοιάζει τι λένε γιατί αυτό που θέλεις, πάντα το παίρνεις!

Οι φίλοι σου είναι πολλοί κι έχουν την ίδια τρέλα με τη δική σου. Θέλουν να περνούν καλά, τους αρέσουν οι πλάκες και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να πετάξουν δυο αλλαξιές σε ένα σακίδιο και να γυρίσουν μαζί σου τον κόσμο ή τουλάχιστον τη χώρα. Αυτό που δε μπορείς με τίποτα είναι να τους βλέπεις στενοχωρημένους και θα κάνεις τα πάντα για να τους φτιάξεις τη διάθεση.

Αποτέλεσμα εικόνας για TOJOTHW

Για σένα ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που σε εξιτάρει, σε ενεργοποιεί και θέλεις να τον ζήσεις. Το παν είναι να περνάς καλά και να χαίρεσαι τη σχέση κι όχι να μιζερεύεις με ζήλειες ή προβλήματα της καθημερινότητας, να ασφυκτιάς, να υπακούς σε «πρέπει». Γι’ αυτό και έχεις ένα θεματάκι με τη συμβίωση και το γάμο.

Θέλεις να είσαι ελεύθερος, να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να ξοδεύεις, αλλά δεν έχεις φιλοδοξίες, ούτε σου αρέσει η δουλειά, οι υποχρεώσεις και τα ωράρια. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με επαγγέλματα σχετικά με ταξίδια ή με συγγραφή, διδασκαλία, αρθρογραφία, διαλέξεις κλπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για TOJOTHW

Από τη θετική πλευρά:

♥ Είστε ειλικρινείς προς τις σχέσεις σας και αισθάνεστε υπεύθυνοι για το σύντροφό σας.
♥ Θα προσπαθήσετε να έχετε ανέσεις για τον εαυτό σας και το σύντροφό σας.
♥ Μπορεί να σας είναι δύσκολο να πάρετε σοβαρά μια σχέση, αλλά από τη στιγμή που θα δεσμευτείτε, αγαπάτε με όλη σας την καρδιά.
♥ Είστε πολύ αισιόδοξοι και χαρούμενοι.
♥ Λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και ποτέ δε θα κοροϊδέψετε το σύντροφό σας.
♥ Είστε πολύ τολμηροί και έτοιμοι να κάνετε οτιδήποτε παράδοξο στο όνομα της αγάπης.

Από την αρνητική πλευρά:

♥ Δεν παίρνετε πολύ σοβαρά τις σχέσεις στην αρχή και μπορεί να χρειαστούν πολλές προσπάθειες από το σύντροφό σας για να υπάρξει σταθερότητα στη σχέση.
♥ Θέλετε την ελευθερία σας και δε σας αρέσει ο σύντροφός σας να σας υποδεικνύει τι να πείτε και τι να κάνετε.
♥ Όταν θυμώνετε, μπορεί να αντιδράσετε αυθόρμητα, χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες των λόγων σας στη σχέση σας.
♥ Είστε επιρρεπείς στην ανάληψη απρόσεκτων αποφάσεων.
♥ Κάνετε επιφανειακές σχέσεις κατά καιρούς.
♥ Η αγάπη σας για την ανεξαρτησία και την ελευθερία καθιστά πολύ δύσκολο για το σύντροφό σας να σας ελέγξει.
♥ Δε σκέφτεστε τα λόγια που λέτε, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες αντιπαραθέσεις.

Σχετική εικόνα

Είστε ευλογημένοι με καλή τύχη, ευφυΐα και με δίψα για γνώση. Έτσι, το μυαλό σας είναι ανοιχτό και δεκτικό και μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Είστε πολύ αισιόδοξοι, καλόκαρδοι και ευχάριστα άτομα και ζείτε τη ζωή στο έπακρο. Είστε μεγάλοι μέντορες και αγαπάτε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας και τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Είστε σκληροί εργαζόμενοι και συνεχώς αναζητάτε την περιπέτεια, με νέες δραστηριότητες που τονώνουν την επιθυμία σας για γνώση. Είστε ιδεαλιστές και προσαρμόζεστε εύκολα σε οποιεσδήποτε συνθήκες ή καταστάσεις. Είστε αυστηροί στο σύνολο των αξιών και αρχών που πρεσβεύετε και οι οποίες διέπουν κάθε δράση σας. Είστε γεννημένοι εξερευνητές και βρίσκεστε συνεχώς σε μια αναζήτηση νέων και καινοτόμων ιδεών. Οι έρευνές σας, σας οδηγούν συχνά σε ανακαλύψεις οι οποίες είναι πρωτοποριακές και σας ανοίγουν μια νέα προοπτική στη ζωή και νέους ορίζοντες να δείτε.

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Τοξότη

Διάσημοι Τοξότες

Παντελής Παντελίδης, Μαρία Φαραντούρη, Άννα Νικόλ Σμιθ, Γούντι Άλεν, Πάμπλο Εσκομπάρ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Φρανκ Σινάτρα, Ζωή Λάσκαρη, Γιάννης Πλούταρχος, Άννα Βίσση, Ηλίας Κασιδιάρης, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζούλια Αλεξανδράτου, Μπραντ Πιτ, Νίκος Κούρκουλος, Σοφία Βόσσου