Αφιέρωμα στο ζώδιο του Σκορπιού

Δυναμικός, πείσμων, διερευνητικός, διεισδυτικός αινιγματικός, με δύναμη της πειθούς και έντονο ένστικτο. Λάτρης του ελέγχου, της απολυτότητας και των άκρων, σιχαίνεσαι τα ημίμετρα και τις χρυσές τομές. Είσαι δύσπιστος, καχύποπτος, ισχυρογνώμων, εκδικητικός, ταυτόχρονα όμως είσαι ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος και θα σταθείς δίπλα σε κάποιον ως το τέλος, αν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.

Σκορπιός: 23/10 – 21/11  Στοιχείο ♏ Νερό  Ποιότητα ♏ Σταθερό

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό συναντώντας έναν Σκορπιό είναι η λέξη μυστήριο. Οι Σκορπιοί έχουν τα δικά τους σκοτεινά μυστικά και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να τα μάθεις, εκτός κι αν αποφασίσουν εκείνοι να σου ανοιχτούν. Είναι με σιγουριά το πιο δυναμικό ζώδιο. Δεν τα παρατάνε εύκολα κι είναι απόλυτα πιστοί. Μιας που θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, θα την έχεις για πάντα. Δεν λένε ποτέ ψέματα, όμως είναι πολύ δύσκολο να τους αποκρυπτογραφήσεις εντελώς. Εκεί που λες ότι πλέον αισίως γνωρίζεις όλες τις πτυχές ενός Σκορπιού, εκείνος εμφανίζει κάποια καινούρια χαρακτηριστικά που δεν είχες ιδέα ότι μπορεί να έχει.

Το ότι βιώνει το σεξ με έναν βαθύ και ανυπέρβλητο τρόπο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η number one επιδίωξη στη ζωή του Σκορπιού. Μάλιστα, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι η απόκτηση χρήματος, πλούτου ή κοινωνικής δύναμης είναι πολύ πιο σημαντικά θέματα για αυτό το ζώδιο. Πάνω απ’ όλα, ένα έχει σημασία για το Σκορπιό: ο έλεγχος.

Ο έλεγχος των εραστών, των φίλων, των συγγενών, της ζωής, της σκέψης, της ανάσας, της τσέπης, κάθε ανθρώπου που σχετίζεται ή κάθε κατάστασης στην οποία εμπλέκεται. Το σεξ δεν είναι παρά ένα… μέσο που βοηθάει τους Σκορπιούς να βεβαιώνονται ότι έχουν τον έλεγχο του άλλου προσώπου!

Αγαπά να συνυπάρχει με ανθρώπους και να κάνει σχέσεις, αλλά γνωρίζει ότι έτσι γίνεται ανίσχυρος συναισθηματικά και εκμεταλλεύσιμος κι αυτό δεν του αρέσει.

Χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις υπόψιν σου αν συναντήσεις έναν Σκορπιό:

Είναι το πιο σέξι και γεμάτο αυτοπεποίθηση ζώδιο.

Ζηλεύουν σαν τρελοί.

Δεν αγαπούν εύκολα, αλλά αν αγαπήσουν δεν υπάρχει γυρισμός.

Δεν υπάρχει πιο πιστό ζώδιο.

Τα μυστικά παραμένουν μυστικά.

Είναι πολύ σεξουαλικό ζώδιο.

Τους αρέσει η κυριαρχία.

Τα αδύναμα σημεία του:

Είναι ασφυκτικά συγκεντρωτικός. Όλα πρέπει να περνάνε από τον έλεγχο του. Τα πάντα πρέπει να γίνονται όπως εκείνος θέλει. Γιατί; Μα φυσικά γιατί ο Σκορπιός ΜΙΣΕΙ τις εκπλήξεις.

Δεν είναι απλά ζηλιάρης, είναι υπερβολικά κτητικός και ζηλιάρης. Αγαπάει με πάθος και μονότερμα κι υποφέρει στην ιδέα να χάσει το πρόσωπο που λατρεύει. Όμως ζηλεύει κι άλλα πράγματα. Όχι γιατί του λείπουν, αλλά περισσότερο γιατί του θυμίζουν τι δεν έχει κάνει σωστά ή τι δεν έχει μπορέσει (ακόμα) να κατακτήσει (ή αποκτήσει).

Όχι μόνο δεν μπορεί να αφεθεί ή να εμπιστευτεί τι του λες, τι κάνεις ή το ποιος είσαι, αλλά προβάλλει και γερές αντιστάσεις, σε ότι βλέπει και ακούει.

Όταν θέλει κάτι, το πάει το πράγμα μέχρι το τέρμα, δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα, σου γίνεται στενός κορσές, τον πιάνει μανία και δεν χαλαρώνει, δεν κάνει πίσω, μέχρι να πάρει αυτό που θέλει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here