Γενέθλια του Λέοντα                 23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου

Ξεχωρίζουν αμέσως από τους κοινούς θνητούς ακόμη και όταν τυχαίνει η καταγωγή τους να μην τους κάνει και τόσο υπερήφανους. Είναι οι ικανότεροι, οι εξυπνότεροι και οι ομορφότεροι, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά από τα πλήθη των θαυμαστών, που τους συνοδεύουν. Ξεδιπλώνουν όλα τους τα ταλέντα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το παν σε αυτή τη ζωή είναι «να τόχεις» Είναι μοναδικοί και εκλεκτοί, είναι το φωτεινό πρότυπο, είναι Άρχοντες. Γι αυτό η ζωή τους ούτε πρέπει, ούτε μπορεί να είναι μέτρια, χλιαρή και κυρίως άσημη.

Ο Λέων είναι υπερβολικά ευαίσθητος, αλλά ξέρει να το κρύβει καλά. Λατρεύει τον έπαινο και την κολακεία κι ο εγωισμός του απαιτεί σεβασμό και λατρεία. Είναι πολύ υπερήφανος κι αυτό τον κάνει εγωκεντρικό, αλλά η ζέστη που κρύβει στην καρδιά του τον κρατάει υπό έλεγχο. Εάν το ακροατήριο ενός Λέοντα, δηλαδή οι φίλοι του, δεν του προσφέρουν την απαιτούμενη εκτίμηση, είναι πολύ υπερήφανος να την ζητήσει. Θα υποφέρει ο εγωισμός του, αλλά δε θα επιτρέψει να το καταλάβει ποτέ κανείς. Το μυστικό του είναι ότι έχει την ανάγκη να νοιώθει χρήσιμος.

Τα δυνατά του σημεία είναι:

1. Είναι αισιόδοξος, γεμάτος ενέργεια, κοινωνικός, ισορροπημένα εξωστρεφής!

2. Μπορεί και προσπερνάει πολλά μικρά «κακά» στην ζωή του και δεν χολοσκάει για καθετί μικρό ή μικροπρεπές στην ζωή του. Όσοι προσπαθούν να τον βλάψουν με μικρομπούρδες, απλά χάνουν το χρόνο τους!

3. Επηρεάζει τους ανθρώπους, τον περιβάλλοντα χώρο που βρίσκεται, κάνει εντύπωση, αφήνει αποτύπωμα, παρασύρει η αύρα του. Γεμίζει τον χώρο! (Άμα γεννιέσαι αρχηγός, λογικό να σε ακολουθούν οι άλλοι)…

4. Επειδή το θάρρος του φτάνει και του περισσεύει, είναι ευθύς στα λόγια του και δεν μασάει, μήτε κοιτάει μήπως και σπάσει… αυγά. Ότι λέει όμως, να ξέρεις ότι το λέει με καθαρή καρδιά κι όχι από κακία!

 Λέων Αύγουστος 2018

Η Αφροδίτη που θα λάμπει στο ζώδιο του Ζυγού από τις 7 του μήνα, θα σας προσφέρει μια κάποια ανακούφιση! Έχει διάθεση καλή απέναντί σας και θα γλυκάνει πολύ τις σκέψεις σας και τον λόγο σας (αν δεν τον ερεθίσει άσχημα ο ανάδρομος Ερμής). Δεύτερη σημαντική βοήθεια, θα έχετε από την Πανσέληνο στις 26 του μήνα, από το ζώδιο των Ιχθύων. Πιστέψτε με, θα σας ανακουφίσει πολύ και θα σας φτιάξει την διάθεση! Θα χαλαρώσετε και θα ευθυμήσετε πολύ! Οι singles, μπορεί και να έχετε κανένα τυχερό από πρόσωπο που βρίσκεται πολύ μακριά από εσάς! Οι δεσμευμένοι, να χαίρεστε για το ταίρι σας, γιατί θα έχει θετική εξέλιξη στα οικονομικά του!