Την Κυριακή 5 Ιουλίου θα έχουμε Πανσέληνο, αλλά και την τελευταία σεληνιακή έκλειψη του φετινού καλοκαιριού και αστρολογικά, αυτό το φαινόμενο θα επηρεάσει πολύ κάποια ζώδια.

Το διάστημα αυτό νιώθουμε όλοι ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο “αιχμής” τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στη ζωή μας, μας έχουν στραγγίξει την ενέργεια, δεν παύει όμως να κυριαρχεί η ένταση, η οξυθυμία και οι εξελίξεις εκείνες που κάνουν ακόμα πιο τεταμένο το κλίμα γύρω μας.

Η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται για να θυμίσει κάπως επιθετικά, ότι τα συναισθήματα δεν μπαίνουν πάντα σε έλεγχο και κάποιες πληγές μπορούν πολύ εύκολα και πάλι να ανοίξουν, ανασύροντας στην επιφάνεια, μνήμες, γεγονότα, εμπειρίες, συναισθήματα τα οποία στιγμάτισαν ή και πόνεσαν….

Αυτοί που επηρεάζονται πιο έντονα από την Πανσέληνο είναι οι: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου, 2-6 Ιουλίου,4-7 Οκτωβρίου, 2-6 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά. Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική σας προβολή, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ότι δεν αποδίδει. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες.

ΛΕΩΝ: Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δε φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Δείτε τα αποτελέσματα τω ν ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μιας και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κρίση.

ΖΥΓΟΣ: Όλες οι αποφάσεις είναι δικιές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης, θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στον ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το επαγγελματικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, προσφέροντάς σας συνεργασίες με εγγυήσεις για το μέλλον και σωστές βάσεις για την εξέλιξή σας στο χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια που θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε εργασιακό επίπεδο, σκεφτείτε σοβαρά και μια νέα παροχή υπηρεσιών που παρουσιάζει ζήτηση και αποφέρει κέρδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συνειδητή σας προσπάθεια να αναπτύξετε τις σχέσεις σας, θα επιφέρει έντονη δραστηριότητα, συζητήσεις και πολύ καλή και αποδοτική επικοινωνία.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε έμφαση στους άλλους, αναζητώντας την παρουσία τους τις ελάχιστες στιγμές που δε θα βρίσκονται κοντά σας, για να ωφελήσετε περισσότερο τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here