Στο pellanews.gr μίλησε η Μελίνα Τουμανιδου. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση Εδώ Ζούμε ανέλυσε τους λόγους που την ώθησαν να είναι υποψήφια με τον Χρήστο Μπάτση στις εκλογές αλλά και μίλησε για το σχέδιο της προκειμένου η Αλμωπια να είναι ένας καθαρός Δήμος

Για την εργασία της και το ΧΥΤΑ είπε

Ο Χώρος Υγειονομικής Ταφης Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ)του Δήμου Αλμωπίας βρίσκεται στην δημοτική κοινότητα Χρυσης.Στο χώρο αυτό εργάζομαι ως ζυγηστρια των συμβατών απορριματων. Έτσι λοιπόν και εγώ συμβαλω από την μεριά μου στην προσπάθεια του Δήμου μας να παραμείνει καθαρός.

Για την Αλμωπία είπε 

Η ανατολική Αλμωπια αποτελείτο πρώην Δήμο εξαπλατανου.Για το λόγο αυτό θα πρέπει να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης με τον πρώην Δήμο Αριδαίας. Στην κατεύθυνση αυτή κυρίαρχο ρόλο παίζει η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας,της άρδευσης και του οδικού δικτύου που μας συνδέει μ την Αριδαία. Ταυτόχρονα πρέπει να προσεχθει ιδιαίτερα η καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου μας και η βελτίωση των συνθηκών ζωή μας με κάθε τρόπο.

Για τον Χρήστο Μπάτση είπε

Ο Χρήστος Μπατσης έχει σχέδιο και πρόγραμμα για τον Δήμο μας. Ενδιαφέρεται με πράξεις για τον πολιτη. Έτσι λοιπόν εννονοντας τις δυναμεις και τις γνωσεις μας θα μπορέσουμε να πάμε την Αλμωπια ένα σκαλί ποιο πάνω!