Ανακαινίστηκαν πλήρως τα δύο γήπεδα τένις, που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο του Πασά Τσαΐρ. Η βελτίωση της υποδομής εκτιμάται ότι θα βοηθήσει την ανάπτυξη του αθλήματος του τένις, το οποίο έχει φανατικούς φίλους και στην Έδεσσα.

Βασικός στόχος του Δήμου Έδεσσας είναι η συνολική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών όλων των αθλημάτων και στο αθλητικό κέντρο του Πασά Τσαΐρ, εκτός από το μεγάλο έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις βελτίωσης στο σύνολο της υφιστάμενης αθλητικής υποδομής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Στόχος είναι να φιλοξενηθούν αγώνες, με τους οποίους αφενός προβάλλεται η πόλη μας και αφετέρου θα δίνονται κίνητρα στους αθλητές μας να εντείνουν τις προσπάθειες και τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες